• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bıldışım maşallah canım ege beye ..bizde hastaneye yatacağımız gün tartılıp ölçüldükk geçen 6 ay kontorlunde boyu 73 cm 9,500 gr da .benım kırpimm

valla melis canım bende anlamadım benimkide evde baskülde tarttığımda daha çok çıkıyo.baksana teknoloğunkininde boyu kısalmış :roflol: ammaaan boşverelim
bıdışım sanada maşallah çok güzel süt üretiyomuşun yaa :nazar:
ro_se maşallah maşallah eren'e

bover cimcimecimm heryer başka tartıyor walla canları içinde olsun zayıf olsunlar napalım içlerine gircek değiliz yaa

kızlar devamlı nerde tartılıyosa orda tarttırıp ona göre karar verin artmış veya azalmış diye.
sağlık ocağı, bırak tartmayı boyunu bile yanlış ölçmüştü kızımın. 1 ayda 6 cm uzamış göründü. şaşırmıştım. dr ölçtü 2 cm uzamış göründü. sağlık ocaklar sallıyo

bıdışım maşallah tosuncuk diyelim senin oğlana kuuu..valla tosuncukkk bakim valla tosuncuk:))))

rose seninki okadar hastalığa rağmen uzun oğlan olacak maşallahh..boyunuz bizden uzun kilolarımız aynı...

arzu arada bende emzireyim eloşu:))))

kıs arzu eloşu onlara emzirtme kıs, sonuçta erkek anaları, bellimi olar kıs belkim ilerde aşık neyim olurlar ama süt kardeşi olacakları için olmaz yani :roflol:
benim sütte ii, daha ek gıdaya bilenem geçmedik, elçinle süt annesi olmalarındada bi problem olmaz :roflol: isimlerde uyuyo nasıl olsa: elçin ile ela :lepi:

arzuuu :roflol::roflol:

bidisim masallah tosuna.
ayrica kilosu fazla die kafana takmadigin icin senide tebrik ediorum .
bizimkinde iki ay önce doktoru biraz fazla demisti kilosunu , hemen kafaya takmistik :)

arkadaşlar kızım bu ay sadece 200 gr almıştı doktorun tatrısına göre üzülmüştüm. Ama ben evde tarttığımda daha fazlaydı. Bugün sağlık ocağına gittik kıyafeti ile tarttı 800 gr fazla çıktı doktorunkinden ama çok kalın değildi üstü yinede 300 gr düştük. Yani doktorunki yarım kilo eksik tartıyor.
6 ay 1 haftalığız kilomuz 7.300.
Sütüm de iyi baya aslında ama ben yediklerime çok dikkat ediyorum çok kalorili şeyler yemedikçe de sütün yağı az oluyor herhalde. Bu arada hamilelik öncesi kiloma 3,5 kilo kaldı.
Bıdışım ne kadar yarıyor sütün çok güzel kilo almış kuzun.

merhaba kızlar benim cimcime kızım yemediği için kilo almaz hatta manken olacak ....sanırım kilo veriyor baya bi verdi yemediğinden çokta harekatli......
boyu 70cm 8 kilo...3 aydır savaş verdik yemesi için içi almıyor sanırım dedik pes ettik ........

Back