• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ewet alevcim kestridk saçlarını hepsinde öle saçlarr 1 ay oldu kestireliii teşekkür ederimm kızlarrr öpüyoruz oğlumla sizleriii:))

saol livacımmm teşekkürler teyzeleri...

yaaa ben artık yuuuh diyorum kızıma az önce aşıdan geldik kilosuu 6.600 Çok üzgünüm çoook
anlayamadım yaa geçen ay 7.350 idi.bukadar düşebilirmi kilosu yoksa tartımı bozuk senağlama
1 hafta önce hastaydı çok ateşi vardı dişi çıkıyo zannettik ama çıkmadı.bilemiyorum artık neden böyle olduuu :1no2:

cimcime yanlış tartmışlardır canımm..sıkma canını bizimde boy kısalmıtı:))))))))))) bir önceki aydann daha düşük çıktı çekmiş çocuğum yıkana yıkana:))))) yanlış tartıp yanlış ölçüyorlar sıkma canını..geçmiş olsun aşılaınızada..

yaaa ben artık yuuuh diyorum kızıma az önce aşıdan geldik kilosuu 6.600 Çok üzgünüm çoook
anlayamadım yaa geçen ay 7.350 idi.bukadar düşebilirmi kilosu yoksa tartımı bozuk senağlama
1 hafta önce hastaydı çok ateşi vardı dişi çıkıyo zannettik ama çıkmadı.bilemiyorum artık neden böyle olduuu :1no2:

kesin tartı yanlış sıkma canınııııı...

Cimcime sıkma canını bence de tartı yanlıştır.
Bizim geçen ayki kontrolde doktorumuz tarttı yarım kilo almış dedi, sağlık ocağına aşı için gittiğimizde tarttı 900 gr almış dedi. Doktor ölçümüne göre kızım 1 cm kısalmış gibi not düşmüş, sağlık ocağı 3 cm uzamış dedi. Bu ay doktor 200 gr almış dedi, ben inanmadım ben baskülde tartıyorum daha çok çıkıyor, p.tesi sağlık ocağına aşıya gideceğiz bakalım ne çıkacak.
Bu arada canım sıkılıyor inşallah daha fazla kilo almıştır, sadece anne sütü veriyodum biraz yememi ihmal ettim galiba ondan olmuş olabilir. 6. ayımız yeni bitti ek gıdaya geçtik biraz, tam öğün yiyemiyor daha ama günde sütüme göre 2-3 öğün 65 cc falan çorba-muhallebi-yoğurt falan veriyorum.

Back