• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Benim kizim daha cok ufak ama bende yazmak istedim. 1 ayini tamamladi. 48 cm 3020 gr dogmustu, 52 cm 3700 gr olmus:):ecrin_bebek:

Maşallah bebişleree zayıf olanalar üzülmeyın onlar büyüyünce ne güzel boylu postlu çocuklar olurlar merak etmeyın hep öyle kalacak değilleryaa...

herkesein bebişine maşallah, zayıf bebişi olanlar üzülmesin benimki de öyle, çitlemdiklerimiz bizim :)
kızım ayın 23'ünde 7 aylık oldu,geçen ay paylaşmıştım burada az kilo almış diye, sadece anne sütü aldı 6 ay, annesi rejim yaptı :tomato: ve bebeği sadece 200 gr. aldı. Geçtiğimiz ay çok az ek gıdaya geçtik ve annesi yediklerine dikkat etti, 630 gr. almış, çok sevindim. 7430 kilo (bez ve bodysiz) ve 65 cm olmuş.
Ne zormuş böyle, ek gıdaya geçince bile rejim yapamıyoruz, nasıl zayıflayacağız kafamçokkarıştı

oğlum Ege 4 ay 4 haftalık 2 gün sonra 5 bitiyor,2500 gr ve 48 cm doğmuştu..Ailede 2,5 kiloluk kola şişesi diye sevildi ilk günler oğluşum,şimdi 7 kg ve 64 cm e ulaştı..:)) tombalağım benim..Tüm bebeklere Allah sağlık versin..

Back