• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kloooai7.png

Bayanlar son yazdıklarınıza göre düzenlemeye çalıştım yeni bilgiler varsa düzeltebilirim hepinizi kocaman öpüyorum.

canım bizimki 6 ay lık 70cm hala yanlış olabilir aşıdan sonra ayağını uzatmadı... 9200 kg..saol süper olmuşş..

merhaba bosnike çok güzel bir tablo hazırlamışsın ve çok güzel bir grup kurmuşsunuz fakat ben doğum yapmakta biraz erken davranmışım mayıs ayı annesiyim

Bosnıke nerelerdesın bacum sen merak ettık bu arada benım oğlumun 6 aylık kontrollerınde boyu 74 cm 9500 kg yenılersen sevınırım canım saolasınn çok güzel olmuş emeğine sağlıkk

Hemen düzeltim canım ama diğer düzelmelerde olsun resmi yükleri.

Bİlgisayarımın ekran kartı yandı canım ancak yaptıra bildim.malum kriz var birde benim kocişin işleri pek iyi gitmiyor on kişi çıkardı gene işten cuma günü insanlar işsiz kaldı.kaldı geriye 15 kişi yakında beş kişi çalışacaklar canırım.böyle giderse.

hemen düzeltim canım ama diğer düzelmelerde olsun resmi yükleri.

Bilgisayarımın ekran kartı yandı canım ancak yaptıra bildim.malum kriz var birde benim kocişin işleri pek iyi gitmiyor on kişi çıkardı gene işten cuma günü insanlar işsiz kaldı.kaldı geriye 15 kişi yakında beş kişi çalışacaklar canırım.böyle giderse.

canım alah kolaylık versın bizim kocişin işleride öyel bızımkılerde tamamen durdurdular bırkaç gün çalışıp bırkaç gün dinlnıyorlarrr .allah herkese kolaylık versın şu zor günlerdeee..inşalah en kısa zamanda düzelirrr

dün kontrole gittik
dün itibariyle 6 ay 5 günlük
kilo 8.750 gr.
boy 68 cm.
1 ayda 750 gr almış, boy 3,5 cm uzamış. gayet iyi dedi dr. anne sütü hala yetiyor ama tatlara alışması açısından bu ay artık yavaş yavaş ek gıdaya geçebiliriz dedi. kaşık mamasına gerek yok, süt yettiği için dedi. meyve püresi, sebze çorbası, ev yapımı yoğurt, tuzsuz peynir yedirebilirsin dedi. inek sütü ve bal 1 yaştan önce vermiyoruz dedi.
bu arada sebze çorbasına bir kaç damla yağ ve çok çok az iyotlu tuz koyabilirsin dedi. tabi yağı piştikten sonra üstten damlatıyormuşuz. ek besin verince suda verebilirsin dedi.
ama süt yettiği için bunları günde 1 veya 2 kez vermen yeterlidir dedi.

Dün doktordaydık.Oğluşum 10 ay 1 günlüktü,kilosu:11900,boyuda 75 cm:) anne sütünede devam ediyoruz..

bosnike aşkolsun ben niye yokum listede merve 48 cm 3380 doğdu 29 temmuzda 6 aylık boyu 65 kilo 8300..

Back