• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
çok teşekkürler temennilerin için... inşallah güzel şeyler duyarım doktordan... öbür türlüsünü düşünmek bile istemiyorum... artık kaldıracak gücüm kalmadı çünkü... inan randevuyu aldığımızdan beri tansiyonum düşüyor sürekli... aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıp pozitif olmaya çalışıyorum ama işte yine de bilinçaltından birşeyler sürekli çıkıp duruyor maalesef....

İyi haberlerini bekliyoruz canım. İçini ferah tut....

bıdışım artık aşılar eskisi gibi değil eğer izin alman zorsa gerek yok canımm...eskiden çocuklar 3-4 gün ateşlenirdi yeni nesl aşılar çok iyi..

meralcim dualarımız seninle canımm iyi haber alcaksın..eminim ben..

En iyisi izin almayım bir şey olursa ev yakın 15 20 dakikada evdeyim. Ararlar ben o 15,20 dakikalık yolu uçarak 5 dakikada giderim.zaten daha yeni doğum izninden döndük.. Göze batmayalım

En iyisi izin almayım bir şey olursa ev yakın 15 20 dakikada evdeyim. Ararlar ben o 15,20 dakikalık yolu uçarak 5 dakikada giderim.zaten daha yeni doğum izninden döndük.. Göze batmayalım

şimdiye kadarki tüm aşıları için eşim izin aldı hep ikimiz götürdük .. özellikle zatüre aşısında çok ağladı zor sakinleştirdim .

bence yarım saat izin al senin kokunu duymadan daha zor sakinleşmesi .. tabii sen daha iyi bilirsin cnm..

şimdiye kadarki tüm aşıları için eşim izin aldı hep ikimiz götürdük .. özellikle zatüre aşısında çok ağladı zor sakinleştirdim .

bence yarım saat izin al senin kokunu duymadan daha zor sakinleşmesi .. tabii sen daha iyi bilirsin cnm..

Bak gene kafam karıştı. Yok benim içim rahat etmicek ben en iyisi izin alayım... Bide ağlarsa yavrum Ay kıyamam ben ona..

bizimkindede o gün akşam mızıldandı çok uyandı o gece ertesi gün iidi meralcim seninde ii hbrlerini bekliyoruz cnm...

burdayım cnmmm damadın ii napsın beni sinir ediooo yemek yemioo çıldırcak benii bu oğlannn koyayım cnm resminii

egeee65aylk006ng1.th.jpg

Bak gene kafam karıştı. Yok benim içim rahat etmicek ben en iyisi izin alayım... Bide ağlarsa yavrum Ay kıyamam ben ona..

bencede en azında öğleden sonra izin alıp götürebilirsin.biz dün aşı olduk pnömokok 2 doz ve iki aşı daha
çok ağladı yavrum.ben olmasam nasıl susardı bilmiyorum hafif ateşi de var dünden beri.
onun için yanında ol bence içinde rahat olsun.

denizcim ege çok tatlı maşallah yerim ben onu ya...saçlarını mı kestirdiniz son resimde bana öyle gibi geldi...

Ege kocaman delikanlı olmuş, maşallah!!:nazar: Zaman ne çabuk geçiyor dimi! Oğlum da nerdeyse 7. ayını bitirecek! 13 şubatta bizim kontrolumuz! bakalım toparlayabildik mi 1ayda!

oğlumun adaşına kocaman maşallah.. Bizim aşı cumaya kaldı... Sağlık ocağının aşı dolabı bozulmuş.. Benim için daha iyi oldu. İzizn almam daha kolay artı ertesi gün yarım gün. Hafta sonu toplarım oğluşumu..

Back