Bebeklerimiz ve Biz

SEMİHACIM iyiyiz sen nasılsın, oğlumda iyi uyuyor şimdi hergün yaramazlıkları dahada artarak devam ediyor erkek çocuklar daha yaramaz oluyor sanırım sen nasısın bebişin nasıl?

DRYDENİSS sen nasılsın canım, kızın nasıl?

sorma alişim berfe de grip olmuşş dün doktora götürdük..ilaç kullanıyoruz..bekliyorum artık iyileşmesini...

müüü sen nasıl oldun iyileştin mi iyice
ekin naza ve ezgiye tekrardan geçmiş olsun canım
burası bile soğudu ebrara yelek ile giydirdin bugün
soytrı,mevcan,mavice,drydeniss,zehra sizler nasılsınız

çok geçmiş olsun berfeye dikkat et canım birden bire çok soğudu hava bu ani değişimden hemen etkileniyor yavrular sıkı sıkı giyindiriyorum Allahtan bizim ev çok soğuk olmuyorda pek üşümüyor...

selam kızlar nasılsınız bakem, geçmişe bakamadım hepinize sevgiler, öpücükler yolluyorum...

danam hoşgeldin nasılsın aliş nasıl oldu diş için varmı bir gelişme canım :uhm:

kızlar yağmur geliyo acayip gök gürlüyo
şimdi topladım çamaşırları, zeynep uyuyo halen
o uyanmadan çorbasını da pişireyim gelicem

heee benim anam alırrrrrrrrrrr çamaşırlarımı:jeyyar::jeyyar: yeliz garısı düşünsün gitti gül gibi beyazlarrrrrrkaydirigubbakcemile3

canım al valla yakşışır benim güzel gelinimeeeeeeeee
canım delüüü baza için erkennnnnnnnnnn:mymeka: ne sandın sen nazı 15 yaşında genç kızmııııııııııınaniknanik
heeee buldun gül gibi damadıııııııııııııııı beni değil onu sveersin demiiiiiilülülülülülü
bende seni sefiyommmm sana değil ekinnaz garısı gelinimeeeeeeeeeee dedümmm:dilcikar:

yaaa bu erkek illeti neden bu kadar odunnnnnnnn..
deli etti eşim beni ya..şimdi tel etti annesigil akrabalarına iftar veriyormuş..bizide çağırmış...eşim bana diyorki berfeyi sıkıca giydir annemlere git iftardan sonra dönelim..diyorumki 2 otobüslük mesafe var berfe zaten felaket grip dışarısı desen buz gibi ben gidemem sen git..anlamıyor anlamıyor..neymiş her zaman böyleymişim annesigile gitmek istemiyormuşum da berfeyi bahane ediyormuşum..kazmasın işte kazma...

dream sen nasılsın canım yavrularında iyidir inşallah,

tatar doğum günün kutlu olsun sağlıklı nice yaşlar dilerim sanada, yavrularında iyidir inşallah, öperim...

merhaba hanımlaaar,
yine yemekler temizlikler we hastalıklar konuşuluyorrr
opuyorum hepinizi
akşama misafirim war benimde....

hasta kuzulara bir kez daha gecmiş olsun
hawa aniden değişti cok normal bu hastalıklar
bize de ugrayacak sanırım
allahım dermansuz dert wermesinde

danam hoşgeldin nasılsın aliş nasıl oldu diş için varmı bir gelişme canım :uhm:

hoşbulduk yevrümm iyiyim işte nolsun evde oturmaca aynen devammirmirmirmir
alişde iyi yaramazlık yapıyor durmadan :ecrin_bebek:sıpam işte hihoyyyt
yok anam diş miş valla dert oldu içime bayramdan sonra hacettepeye götüreceğüm bakalım bi araştursunlar evladımın dişlerini fisfisfis
sen ne yapıyorsun ne var ne yok bakiiiimmmŞeniz

güzel anneler merhaba nasılız görüşmeyeli ,üzerimdeki sıkıntıyı bazı arkadaşlar biliyordu beni merak edip sonucu öğrenmek isteyen arkadaşlar ALLAH a şükür şimdi çok iyiyiz o şahıslar adına dava açıldı eşim ben ve çocuklar çok mutluyuz ALLAH ım mutlluğumuzu hiç kimsenin bozmasına izin vermesin tabiki eşim ve bende karar aldık dışarıdaki hiç bir olumsuzluğun evliliğimizi etkilemesine izin vermicez , aklımdan tamamen silmiştim sayfadan sildiğim gibi sizi rahatlatmak için açıkladım ....
gelgelelim esas konulara tatlı bebişlerimizin ,abilerinin ,ablalarının ,bayramlıklar hazırmı, hazır olanlara hayırlı olsun diyelim alışverişe çıkacak olanlarada kolay gelsin hepsi güle güle güzel günlerde giysinler çok güzel bir bayram geçirirler inşallah...
eylülsenamın ayakkabısına bayıldım en çok çok şeker ,sanki anlıyor elinde evirip çevirip bakıyor kıyafetlerine gçre toka alıcam bu akşam ,
ablası bayramlığn üzerine ince bir hırka istiyor ona bakıcaz hava bayağı soğudu 3 gündür,
7 yaşındaki kızımı görseniz, ayakkabı alırken fark ettim maşallah büyümüş, ben çıkarıyorum ayakkabı modeli ,tezgahtarlar çıkarıyor, yok bu değil deyip gidip kendi eliyle seçti ,ben daha küçük diye yine şeker gibi renklere bakarken, o siyah bir ayakkabı seçti ...
bende kendime zeynep ,dur bak kızın büyümüş siyah babete geçiş yaptık, şöle bi silkelendim, tabiki o arada babamızda ve bende küçük tebessümler şükredişler var,
yavrularımızın büyümesi ,onlarla bizimde büyümemiz ,bir hayatı paylaşmak bundan güzel ne olabilir dünyada ,ALLAHm hepimizin yavrularına ,anne baba, kardeşleşlerine, hayırlı uzun ömür ,mesut bahtiyar ,hep bir arada yaşamak ,evlatlarımızın özel güzel günlerini görüp torunlarımızıda sevmeyi nasip etsin inşallah mevlam ....:Saruboceq:

Son düzenleme:
mevcancım hepsi bu konuda aynı hemen hemen yapacak bişey yok ama gideceksende otobüslerde filan bu havada götürme berfeyi bin taksiye git bacım

berfinsena canım hoşgeldin Allah kimseye dert tasa vermesin herşeyin yolunda olmasına sevindim gerçi ben görmemiştim o yazıları çünkü epeydir bakamıyorum ama senin için herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...

kocaman bi AMINNNNN diyorum

yuwanın toparlanmasina sewindim Allah bozmasin ,nazarlardan koruusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…