Bebeklerimiz ve Biz

canım inan üzmemeye çalışıyorumyemekten sonra hemen oturuyorum ota boka bakmadan egeyle ilgileniyim etkin zaman geçireyim diye çünkü zaman az oda öyle delice özlemişoluyorki bziim eve gitme saatimiz geldiğinde zaten kapıda bekliyor oluyor genelde.hemen oyun istiyor eve girer girmez ama ben bu iki haftadır hala hastalığı atmadım ciğerlerimdeki problem gitmedi ve halsiz hissediyorum vucut direncim düştü en azından egeyi 1-2 saat erken uyutsam bende dinlenecek vakit bulucam.neyse yapacak bişey yok tabi evet canım 15 kg 200 gramı vardı en son ama inişli çıkışlı oabiliyor malum dişler
çok dikkat ediyorum birde balık ya damadın çok hassas hemen ağlıyor şişşşşt dersek babası ile biz.yada hayrı dersek gözyaşı nasıl dökülüyor anası gibi ota boka ağlıyor balık değilmi anam kafamçokkarıştı

Naz ne burcu canım oda inat dimi ege gibi istediğini yalandan ağlayarak yaptırıyor-tatlicadiarzu-

canım ya kıyamam eminimki çok iyi ilgileniyorsundur
egeyle sen çok iyi bir annesin canımm inan:lepi:
nazda çok inatçıı dediği dedikk danamınn burcu boğa canımm
birde ben bağırınca ağlamıyor babası şıtt yapma desin nasıl ağlıyor birde baba baba diye ağlıyor cadııı :ecrin_bebek:

geçen sene ağustos başıydı daha 6,5 aylık bile olmamıştı kuzucum gece çok sıkıntılı bir rüya görmüştüm sabah kalktığımda bile hala etkisindeydim

güya doğum yapmışım ama çocuk yeni doğmuş bir çocuk gibi değil sanki bir yaşında ben bunu kimselere gösteremem diyorum yüzüne bakarken osırada bana gülümsüyor ama ağzı diş dolu sadece dört diş eksik daha da ürperiyorum

sabah uyanır uyanmaz kendimi işe verdim ama öyle böyle değil evleri süpürdüm sildim tozları aldım banyo wc. hızımı alamadım duş kabinini fırçaladım saat 2 civarlarıydı işim bitti ama bende bittim çok yorgun ve acıkmıştım oacağa makarna suyu koydum ve kendimi duşa attım o yorgunluğun üstüne çok ii gelmişti sofrayı hazırladım oğlumla yemeğe oturduk kapı çaldı açmak için kalktığımda ılık ılık bir şeylerin gittiğini fark ettim yavaş yavaş suyum gelmeye başlamıştı

çok korktum bir gün bekledim daha da çoğalınca doktora gittim hiç birşeyin yok çocukta gayet ii dedi ve beni yolladı bir kaç gün daha bekledim ama her geçen gün kötüleşyordum artık sadece suyum gelmiyor rengi dahada koyulaşıyordu... izmir tepecik doğum hastanesine gittim yatacaksın dedi itiraz edecek oldum eşim kızdı ama benim aklım fikrim çağataydaydı daha önce hiç ayrı kalmamış ayrı yatmamıştık:çok üzgünüm:

neyse birgün yattım ertesi gün tüm sorumluluğu alıp imza atıp evimin yolunu tuttum

nemi oldu 8 ayı tamamlayana kadar 3 gün hastane 2 gün ev derken 8 ayı doldurduk ama ben psikolojik olarak çömüş ve sinir küpü haline gelmiştim çağatayı evde bırakmak çok zoruma gidiyor hastanede olduğum geceler sabahlara kadar salya sümük ağlıyordum
onunla telefonda bile konuşamıyordum

10 eylül sabahı yine imza atarak evime döndüm artık bende hastanede di hemşirelerde usanmıştı onlar gitme demekten bak yine geleceksin ben hayır gideceğim gerekirse yine gelirim demekten bıkmıştık

ve 11 eylül sabahı 01:30 da sancılarım başladı sabaha kadar kimsaye söylemedim hastaneye gitmek istemiyordum bu sancı da diğerleri gibi geçer sandım ama öyle değildi beyzadem artık karnımda değil kucağımda durmak istiyordu

sabah 07:30 da hastanede aldık soluğu hemen doğumhaneye çıkardılar doktorlar gidip geliyor ben sancıdan kıvranıyor ama hiç bir şey yapmıyorlardı en sonunda gözüm karardı herhalde kapının ağzındaki yatakta yatıyordum tam kapıdan çıkarken doktorum bileğine yapıştım yeter artık ne olacak sa olsun dedim ya beni doğuma alın yada ben gitmek istiyorum dedim herhalde acıdı halime bana döndü ve gülümsedi seni bu halde bıraksam nereye gideceksin dedi daha doğum için erken eğer açılma olursa doğuma alacağım olamazsa sancını keseceğim dedi.... yarım saat sonra

ameliyathanede idim artık kurtuluyordum ama sonradan fark ettim ki bebeğimi hiç düşünmüyordum sanki o mutlaka sağlıklı doğacaktı 8 aylık olması hiç önemli değildi o an rüyan aklıma geldi eksik dört diş ve doldurulmayan dört hafta.....

şen şakrak ameliyat masasına yatan nadir hastalardan biriydim galiba ayık olduğum için herşeyin farkındaydım anestezi uzmanı bayan az sonra bebeğin çıkacak dedi ve o dünyaya merhaba diyen çığlığı duydum ve yanaklarımdan süzülen iki damla yaş

ayaklarından tutmuş bana gösteriyordu doktor mavimsi grimsi kordonu yüzünden sarkan küçücük bir melek adı bellimi diye sordu başımdaki uzman evet çağan dedim bayram bebeği olacaktı çağan bayram şenlik demek dedim olsun bayramı beklemedi ama o geldi ya bu bizim içi zaten bayram dedim

yarım saat sonra kollarımdaydı tıpkı düşündüğüm gibi çok sağlıklı ve güçlü bir bebekti

melekler gibi uyuyordu miskokulu yavrum....tatlı kurabiyem balböceğim canım oğlum iyiki doğurmuşum seni iyiki benimsin seni çoookk seviyorum kalbim iki parça artık birisi ağabeyin biri sen... meleklerim rabbim tüm annelerin kuzuarıyla beraber sizleride bana bağışlasın sizinle bir ömür geçsin yavrularım.... geveze annenizzza.s

Son düzenleme:

canım benim ya çok sağol hepimiz süper anneleriz ya :a015:
bak sen sarı civcivime babacıyız o zamanyerimseniben neeeee boğamı yevrüm onlar çok inat olurlar bu iki dana artık birbirlerine hep inat ederler:teytey:
egede ben şişit yaparsam babasına babası yaparsa bana ağlıyor.

Benim minik kuşumda çok hassas kaldiramiyor hiçbirşeyi..
Hemen kaşlari düşüyor dudak büzülüyor...
Geçen isirdi beni can acisina sesim biraz yükseldi sanirim..
Küstü hemen yatti yere yüz üstü numaradan ağliyor...
çok üzüldüm sonradan...

selam kızlar
okula gittik çağatayın okulu bitince onuda alıp çağanın pastasını almaya gittik ve eve döndük iş çok beni bekliyor neyse kız kardeşlerim gelecekler onlarda yardım eder

isimlerinizi tek tek saymama gerek varmı hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki sizi buldum hepinize yürekten teşekkürler tüm iyi dileklerinizi ben de sizin yavrularını için diliyorum iyi ki varsınız hepiizi çoookkk öpüyorummmŞeniz

mavice canım inan gözlerim doldu ağlamamak için zor tuutum kendimi bende senin gibi zor bir gebelik döneminden sonra aldım oğlumu kucağıma.
Allah ne kadar büyük değilmi rüyanın hayrına bak nasıl inanmışsın bebeğin sağlıklı ve eksiksiz olarak dünyaya gelmiş.Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrularımızı inşallah.
iyiyki doğmuş çağanımız iyiki doğurmuşsuna.s.

mavicem
ağlattın be kızz
çok duygulandım , gözlerim yaşardı inan
ne kadar güzel anlatmışsın
oğluna nice mutlu yaşlar diliyorum cnm, inşallah tüm yaşamın boyunca çağanım iyiki seni doğurmuşum dersin

canım ya birde hassas oluyor dimi bende arada sesimi istemeden yükseltmişoluyorum hemen ağlıyor..ısırma huyları olmasa birde dizkapağımı ısırıyor hem gıdıklanıyorum hemde acıyorkafamçokkarıştı

canım inşallah çok güzel geçer herşey bol bol resim unutmayalım lütfen:teselli:
hazırlıklar full devam niler yaptın anlatta eccük açlığımızı bastıralım:icecream:

vallahi pek bişiy yapmadım daha annemler gelsn bakem bide ramazan ya pek yenmez ama pastamız süper olmuş resim çekeceğim bolbol bir çeşit tuzlu kurabiye ve un kurabiyesi yapim diyorum tabi yemeklerde ver enginarlı zeytinyağlı bezelye, prinç pilavı, dolma düğün çorbası ve cacık şimdilik kararım bu annemler bir gelsin bakem tam kesinleştiririz...:lepi:. öpüyorum canımŞeniz

hoşgeldin canım,ben iyyiim sağol valla çalışıyrouz amatambir rehavet var ramazan dolayısı ile aklım fikrim yemektekaydirigubbakcemile2

:sm_cool:danalarımmmmmmmmm seviyorum sizi beeeeeeeeeeeee:sm_cool:

dana yine çoştunnn

mavice menün güzel görünüyor pastada güzelmiş ohhh karnım acıkta nan enginar en sevdiğim:icecream:

dream canım hoşgeldin danam bıraktınmı emiri okula zeyno nabıyı

mavice danasıı ne ağlatıyon sen şimdi bizi delüü
valla gözlerim dolu dolu bir şekilde okudumm canımm
allahım oğluşlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğümmm

dream danamm hoşgeldinn nabıyınn gıızz
bizim okul bugün tatill rahatım bugünn yaniii

mavice canım bu doğum serüvenleri pek bi acıklı oluyo
allah evlatlarımzıı bizlre bağışlasın

mavice menün güzel görünüyor pastada güzelmiş ohhh karnım acıkta nan enginar en sevdiğim:icecream:

dream canım hoşgeldin danam bıraktınmı emiri okula zeyno nabıyı

lan dana o ne avatar nan:mymeka:
ama güzel olmuş söylemeden edemeyeciğim:lepi:

iyi be yevruum
emiri bıraktım
zeynebi uyuttum tam çorba yapıyodum ki
uyandı cadım hemen

pek yürüme heveslisi , elinden tutup hep onu yürütmemi istiyo fıstıkımmmşakkıdı

sizden ne haber çapkın oğluşun ne yapıyı bu aralar

ekinim nazım iyiyim yevruuuum, koşturuyom işte ne olsunn
zati dün gecede kalkamadım sahurakafamçokkarıştı, açlıktan midem yapışıyo karnıma, 61 olmuşum bu aradagamyoncuiremsu
4 gece oldu zaten kalkamadığımmmmsositososito
bi allahın kuluda demiyo ki tel açalım uyandıralımmmmCADIARZU
müüüüüüü danası bu lafım sanaaaaasengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…