- Konu Sahibi DreamLover
-
- #3.841
kızlar bişi sorcam ..
geçmişe baktımda.. biçoğunuz bebişlerinize kahvaltıda labne peyniri veriyonuz..
ben (akşamdan suya bırakılıp tuzu alınmış) beyaz peynir veriyorum. labne peynir dahamı iyi acep..
Ayrıca bizim kahvaltı menümüzde şölee..
1 tatlı kaşığı tereyeğ, yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir..
1 çay kaşığı reçel( çilek veya vişne ayıptır söylemesi ben yaptım)
yarım çay kaşığı bal..2 fındık veya 1 ceviz..
2 günde bir, bütün haşlanmış yumurta.
yaşına girdikten sonra da bazen değişiklik yapıyorum... patates veriyorum onuda şöle yapıyorum: 1 küçük patatesi küp küp doğruyorum.. çok az zeytin yağpında rengi değişene kadar kızartıyorum sonra yeteri kadar su koyup, suyunu çekene kadar pişiriyorum..
Albina haşlanmışa göre böle daha çok seviyor..
yine arada kıymayı domatesle kavuruyorum.. hafif sulu olacak şekilde..ekmek bandırıp yediriyorum..
arada yumurtayı yağda pişiriyorumm. tabi bunların yanında peyniri, balı, domates suyu eksik olmuyor..
semiha danası birgün de dinlen nan kendimi pasaklı bir garı hissediğyorum artık yiter yapma temizlik :mymeka:
kız müü berra yla yaptığım temizlikten ne olcak ki cam siliyom ağlıyo cama çıkmak için hadi onu çıkar 10 dk bekle sonra aşağı indirince ağlasın oyalamak için 10 dk uğraş o yüzden temizliğim günlere hatta haftalara bölünüyo kaydirigubbakcemile2 toz alıyom arkamı dönüyom her yer aynı sehpayla yerleri yalamayı öğrendi şimdide popomu koydurtmuyor yere elimde toz bezleriyle gezer oldum.işi buldum benn:teytey::teytey::teytey:
delüüü camamı çıkarıyorsun ben çok korkuyorum ya balkona bilem çıkmıyorum oğlumla.delü haftasonu ver kocan yap bir kerede iyice kirlenene kadar böyle yatrım yamalak sa eğer bıkman yakındırnaniknanik
selammmm, dersim boş yine, bu sene çok rahatım kızlar, her gün iki saatim boşşş
geçmişi pek okuyamadım, umarım herkes iyidirrr
hepinizi kocaman öpüyorummmmm
ardam dün gece ilk defa iyi uyudu, iki kere uyandı gece boyunca, inş hergece böyle olurrrr
artık kanepeye tutunarak çok güzel sıralıyor oğlum, baştan sona gidip tekrar geri dönüyor, oyuncaklarını koyuyorum kanepeye, çok güzel oynuyor
yerde otururken bana tutunup ayağa kalkıyor, çok mutluyumm
delüüü camamı çıkarıyorsun ben çok korkuyorum ya balkona bilem çıkmıyorum oğlumla.delü haftasonu ver kocan yap bir kerede iyice kirlenene kadar böyle yatrım yamalak sa eğer bıkman yakındırnaniknanik
ardam dün gece ilk defa iyi uyudu, iki kere uyandı gece boyunca, inş hergece böyle olurrrr
artık kanepeye tutunarak çok güzel sıralıyor oğlum, baştan sona gidip tekrar geri dönüyor, oyuncaklarını koyuyorum kanepeye, çok güzel oynuyor
kızlar avartarım nasılllllllllnaniknanik
Bu ev işi konusunda en iyi çalişan bayanlar sanirim..
Gözün görmeyince gönlünde katlaniyor :):):):):)
canım bende balkona bile çıkarmıyorum çok korkuyorum ama bizim ev yüksek giriş demir parmaklıklar var oturttum yani.ilk defa oturdu ve seveceği tuttu yani.
haftasonları yaptıklarım ayrı be anacım.ben anlamıyom ki bu evin işini 2 kişiyiz ama ordu yaşıyo gibi işlere yetişemiyorum:çok üzgünüm:
delüü garuu o ne lennn egemi yoksam başka birimii:mymeka:kaydirigubbakcemile
sendende anca böyle sapukça bir avatar beklenür danaa senüülülülülülülü
nerden buluyon gızz böyle avatarları hemide hareketlii çok beğendümm danamm
kızlar ya bişey sorucam bieliniz varmı alişin anası nereye kayboldu artık hiç gelmiyor darkındamısınız dünürü zaynep garısı cuvap ver biliyonmu:uhm::uhm:
semihacımm bebeğüm kolay gelsin sana
garıya bak cam silmiş tül yıkıyor ben anca bulaşık yıkamadım ev işi öylece duruyorr
mirrorum alişin anasını bende merak ettim mesaj yazmıştım
bazı sebeplerden giremiyorum dedi
heralde eşi canım bir ara yine girmemiştii
başka bir sorun yoktur sanırsam yani bizlerle
canım denoya maşallah bizimkide el öpüyor oda arada bir alnını koymuyorşakkıdı
bak sen ya kız kimden görmüşkü kiatap çevşrirken ıslatıp açmayı çek kız öyleyken süper ler bunlar.kaydirigubbakcemile2
canım valla evet error verip durdu haftabaşından beri yazıyorum sabahtan beri aman nazar değecek diye üçbuçuk atıyorum resmenkaydirigubbakcemile2
ege iyi huysuz ve tatsız neden bilmiyorum dün gece küs yattık birbirimiz:a015:
uyumayacakmış yatakta benle babası içeride ya oraya gidecekmiş bende git ben gelmiyorum dedim bu sefer ağlamaya başlıyor beni albirlikte gidelim diye.babasını gördü koridorda tamam dedi bende geleyim bıu sefer iyice sinir küpü oldu biz girdik yatağa ağladı hüngür hündür tek başına gidemiyorda içeri aldım götürdüm salona bak oğlum herkes yattı senden başka geliyormusun kalıyormusun dedim.sustu girdik yatakodasına koydu başını yastığa nasıl sallatıyor kendini intikam almak için benden yatmadı kendi kendine sustu amasırnaşık şey sonra azıcık sallamayı durdurdum veeeeeeeee aaaaaaaaaa diye ağlamanumarası halinde dalıncaya kadar danalar gibi sallattı kendini dizim koptu nan 15 kg herüf:bbo:
naz nasıl bakimm iyimi hastalık yook dimi ege öksürüyuor bizden geçti ama sudafed veriyorum önlem olarak.
mücüm canım pasaklı demeyelimde temizlik hastası desek çok tartışıyorum eşimle bu yüzden ama ne yapayım canım hep temizlik yapmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?