• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

selammmm, dersim boş yine, bu sene çok rahatım kızlar, her gün iki saatim boşşş
geçmişi pek okuyamadım, umarım herkes iyidirrr
hepinizi kocaman öpüyorummmmm

ardam dün gece ilk defa iyi uyudu, iki kere uyandı gece boyunca, inş hergece böyle olurrrr
artık kanepeye tutunarak çok güzel sıralıyor oğlum, baştan sona gidip tekrar geri dönüyor, oyuncaklarını koyuyorum kanepeye, çok güzel oynuyor
yerde otururken bana tutunup ayağa kalkıyor, çok mutluyumm

kızlar bişi sorcam ..
geçmişe baktımda.. biçoğunuz bebişlerinize kahvaltıda labne peyniri veriyonuz..
ben (akşamdan suya bırakılıp tuzu alınmış) beyaz peynir veriyorum. labne peynir dahamı iyi acep..

Ayrıca bizim kahvaltı menümüzde şölee..
1 tatlı kaşığı tereyeğ, yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir..
1 çay kaşığı reçel( çilek veya vişne ayıptır söylemesi ben yaptım)
yarım çay kaşığı bal..2 fındık veya 1 ceviz..
2 günde bir, bütün haşlanmış yumurta.

yaşına girdikten sonra da bazen değişiklik yapıyorum... patates veriyorum onuda şöle yapıyorum: 1 küçük patatesi küp küp doğruyorum.. çok az zeytin yağpında rengi değişene kadar kızartıyorum sonra yeteri kadar su koyup, suyunu çekene kadar pişiriyorum..
Albina haşlanmışa göre böle daha çok seviyor..
yine arada kıymayı domatesle kavuruyorum.. hafif sulu olacak şekilde..ekmek bandırıp yediriyorum..
arada yumurtayı yağda pişiriyorumm. tabi bunların yanında peyniri, balı, domates su
yu eksik olmuyor..

canım bence gayet iyi verdiklerin balı artırabilirsin bence ben yumrtayı hergün veriyorum ege danası et yemediği için.ama sen kıyma falan yedirebiliyorsun yumurtay bir gün verip diğer gün vermek olabilir.labneye gelince hem seviyor danalar hemde beyaz peynir göre daha fazla calsiyum olmalı onun bir kaşıpında yada işte ölçüsünde.

semiha danası birgün de dinlen nan kendimi pasaklı bir garı hissediğyorum artık yiter yapma temizlik :mymeka:

kız müü berra yla yaptığım temizlikten ne olcak ki cam siliyom ağlıyo cama çıkmak için hadi onu çıkar 10 dk bekle sonra aşağı indirince ağlasın oyalamak için 10 dk uğraş o yüzden temizliğim günlere hatta haftalara bölünüyo kaydirigubbakcemile2 toz alıyom arkamı dönüyom her yer aynı sehpayla yerleri yalamayı öğrendi şimdide popomu koydurtmuyor yere elimde toz bezleriyle gezer oldum.işi buldum benn:teytey::teytey::teytey:

delüüü camamı çıkarıyorsun ben çok korkuyorum ya balkona bilem çıkmıyorum oğlumla.delü haftasonu ver kocan yap bir kerede iyice kirlenene kadar böyle yatrım yamalak sa eğer bıkman yakındırnaniknanik

ardam dün gece ilk defa iyi uyudu, iki kere uyandı gece boyunca, inş hergece böyle olurrrr
artık kanepeye tutunarak çok güzel sıralıyor oğlum, baştan sona gidip tekrar geri dönüyor, oyuncaklarını koyuyorum kanepeye, çok güzel oynuyor

ne güzel işte o boşluk sana bayağı iyi gelir
ardayada maşallah bide benim zilli başlasa oturup kalkmaya

hıı bu arada berra ellerini bırakınca kendi bayağı gidebiliyor ama kendinden bırakmıyor ellerini :dance:

delüüü camamı çıkarıyorsun ben çok korkuyorum ya balkona bilem çıkmıyorum oğlumla.delü haftasonu ver kocan yap bir kerede iyice kirlenene kadar böyle yatrım yamalak sa eğer bıkman yakındırnaniknanik

canım bende balkona bile çıkarmıyorum çok korkuyorum ama bizim ev yüksek giriş demir parmaklıklar var oturttum yani.ilk defa oturdu ve seveceği tuttu yani.
haftasonları yaptıklarım ayrı be anacım.ben anlamıyom ki bu evin işini 2 kişiyiz ama ordu yaşıyo gibi işlere yetişemiyorum:çok üzgünüm:

canım merhaba,
maşallah ardaya artık yavaş yavaşuyur tabi annesi bir yaşından sonra nispeten daha anlamlı oluyor tabi uyumalar.
sıralamayada başlamış gündüz çok yorulur şimdi annesi o akşamda sızar yatarhihoyyyt

.çokom gözünaydin yevrüüm
allah tazi gibi koştuğu günleri görmeyi nasip etsin...
Maşallah ardaya...uykusunu pek anlatma cnm ben ne zaman anlatsam
hemen bozuluyor... :) ama insan sevincini paylaşmak istiyor dimi..
(sakin yanliş anlamayin sizin nazariniz değdiye getirmedim konuyu benimle alakali yani )

kızlar ya bişey sorucam bieliniz varmı alişin anası nereye kayboldu artık hiç gelmiyor darkındamısınız dünürü zaynep garısı cuvap ver biliyonmu:uhm::uhm:

kızlar avartarım nasılllllllllnaniknanik

delüü garuu o ne lennn egemi yoksam başka birimii:mymeka:kaydirigubbakcemile
sendende anca böyle sapukça bir avatar beklenür danaa senüülülülülülülü

nerden buluyon gızz böyle avatarları hemide hareketlii çok beğendümm danamm

Bu ev işi konusunda en iyi çalişan bayanlar sanirim..
Gözün görmeyince gönlünde katlaniyor :):):):):)

canım aynen öyleeeeeee:jeyyar::jeyyar: göz görmeyip gönül katlanması diye buna derim bende cuamrtesi ne yapabilirsem haliıları yıkatmaya veriyorum camlarıda arada ben arada kadın idare edip gidiyoruzhihoyyyt

canım bende balkona bile çıkarmıyorum çok korkuyorum ama bizim ev yüksek giriş demir parmaklıklar var oturttum yani.ilk defa oturdu ve seveceği tuttu yani.
haftasonları yaptıklarım ayrı be anacım.ben anlamıyom ki bu evin işini 2 kişiyiz ama ordu yaşıyo gibi işlere yetişemiyorum:çok üzgünüm:

canım anladım benim 8.kat olduğu içiin lohusallık depresyonumda bu konuya çok takıldığım için kaldı korkum atamıyorum rüyalarıma bilem giriyor.
delüüü haftasonu ayır haftaiçi ayrımı yapıyorsun yoksa danam sen biraz pasaklı ve tembel bir garımısın nanlülülülülülünaniknaniknaniknanik şaka şaka yaptımm:dilcikar:

yelizcim katılıyorum sana çalışırken herşey o kadar düzenli oluyor ki sırf o yüzden çalışmayı çok istiyorum.evde olmaktan çok sıkıldım artık

canımm bebeğüm hoşgeldinn senin adına sevindim 2 saat oğluşlarınla fazla zaman geçirirsin
maşallah ardaya çok erkencii sıpaa
yürüdüğü günleride görürsün bebeğümmm:emir_bebek:gamyoncuiremsu

delüü garuu o ne lennn egemi yoksam başka birimii:mymeka:kaydirigubbakcemile
sendende anca böyle sapukça bir avatar beklenür danaa senüülülülülülülü

nerden buluyon gızz böyle avatarları hemide hareketlii çok beğendümm danamm

heeeeeeeeeeeeeeee sapığım demiiiiiii:jeyyar:
ne egesi nan dana görmüyonmu şirin o şiriin:ecrin_bebek:
ben bulurum baciimmm sırnaşık şey:jeyyar: kıskandım demiii:mymeka:

semihacımm bebeğüm kolay gelsin sana
garıya bak cam silmiş tül yıkıyor ben anca bulaşık yıkamadım ev işi öylece duruyorr

mirrorum alişin anasını bende merak ettim mesaj yazmıştım
bazı sebeplerden giremiyorum dedi
heralde eşi canım bir ara yine girmemiştii
başka bir sorun yoktur sanırsam yani bizlerle

mücüm canım pasaklı demeyelimde temizlik hastası desek çok tartışıyorum eşimle bu yüzden ama ne yapayım canım hep temizlik yapmak istiyor

semihacımm bebeğüm kolay gelsin sana
garıya bak cam silmiş tül yıkıyor ben anca bulaşık yıkamadım ev işi öylece duruyorr

mirrorum alişin anasını bende merak ettim mesaj yazmıştım
bazı sebeplerden giremiyorum dedi
heralde eşi canım bir ara yine girmemiştii
başka bir sorun yoktur sanırsam yani bizlerle

canım evet bende öyle tahmin ettim ama dün girmiş mesela girip çıkıyor snaırım bu erkekleri anlamak zor ne yapıyorsak burda benimkide gıcık garılaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr gulubu deyip duruyor:oklava:

canım denoya maşallah bizimkide el öpüyor oda arada bir alnını koymuyorşakkıdı
bak sen ya kız kimden görmüşkü kiatap çevşrirken ıslatıp açmayı çek kız öyleyken süper ler bunlar.kaydirigubbakcemile2

canım valla evet error verip durdu haftabaşından beri yazıyorum sabahtan beri aman nazar değecek diye üçbuçuk atıyorum resmenkaydirigubbakcemile2
ege iyi huysuz ve tatsız neden bilmiyorum dün gece küs yattık birbirimiz:a015:
uyumayacakmış yatakta benle babası içeride ya oraya gidecekmiş bende git ben gelmiyorum dedim bu sefer ağlamaya başlıyor beni albirlikte gidelim diye.babasını gördü koridorda tamam dedi bende geleyim bıu sefer iyice sinir küpü oldu biz girdik yatağa ağladı hüngür hündür tek başına gidemiyorda içeri aldım götürdüm salona bak oğlum herkes yattı senden başka geliyormusun kalıyormusun dedim.sustu girdik yatakodasına koydu başını yastığa nasıl sallatıyor kendini intikam almak için benden yatmadı kendi kendine sustu amasırnaşık şey sonra azıcık sallamayı durdurdum veeeeeeeee aaaaaaaaaa diye ağlamanumarası halinde dalıncaya kadar danalar gibi sallattı kendini dizim koptu nan 15 kg herüf:bbo:
naz nasıl bakimm iyimi hastalık yook dimi ege öksürüyuor bizden geçti ama sudafed veriyorum önlem olarak.

damadımı niye üzüyon bakıyımm canımm:mymeka:
bunlar çok fenalar illaki istedikleri olacak dimii:ecrin_bebek:
birde numaradan ağlıyor sıpam demekk canım yaa
üzme damadımı zati akşama kadar görmüyor senüü özlüyor yavrum napsın akşamlaıda naz yapıyor sana demekkii
aman dikkat et canım hasta olmasın egem zati yeni atlattıı
15 kg oldumu danamm tosunumm benümm maşallahhhhh:nazar:

mücüm canım pasaklı demeyelimde temizlik hastası desek çok tartışıyorum eşimle bu yüzden ama ne yapayım canım hep temizlik yapmak istiyor

canım şaka yaptım danam alınmadın inşallahŞeniz
ben anladım zaten bir durum olduğunu bak sürekli temizlik yapıyorsun bence yapma kendine bunu al kızını başka şeyler yap çocuk olan evin temiz ve müze gibi olmasını kimse bekelemez emin olabilirsin canımyerimseniben

selam canlarım nasılsınız
bu aralar pek bakamadım
bebişlerinizde iyidir ,çalışan bayanlarada allah kolaylık versin
ramazanla aranız nasıl,benim güzel geçiyoda acıkıyorum bu sene
yazdan yaptık temizliği temizilk derdi yok bu sene
herkese sevgiler

Back
X