- Konu Sahibi DreamLover
- #3.821
canım hoşgeldin nasılsın Albina nasıl yokmu yeni fotolar bakimmhihoyyyt
erkencişsin bugün vallamaşallah

erkencişsin bugün vallamaşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim müü cüm ne demek.. ;-)
Hoşgeldin zeynepcim..sen bu saate erkenmi diyordun bak insanlar günaydın msj larını sabah yedide yazıyorlar... :)
Nasılsın..? Prenses albina nasıl..?
canım hoşgeldin nasılsın Albina nasıl yokmu yeni fotolar bakimmhihoyyyt
erkencişsin bugün vallamaşallah![]()
sağolun canlar..
bikaç gündür giremedim yaa.. bugün bütün işleri bıraktım bi bakim dedim..
Albina da tam bir cadı oldu.. canı sıkılınca basıyor çığlığı..bide öpücük atmayı öğrendi.. yavrucuğumun yanakları içine çöküyor öpücük atacam diye.. tokalaşıyor, el öpüyor..2 gündür de Allah demeyi öğrendi..birde yaramaz olduki sormayın.. karıştırmadığı dolap yok.. akşama kadar dağıttıklarını topluyorum..
siz nasılsınız..? bebişleriniz nasıll..
canım maşallah Albinaya
artık hergün yeni birşeyler öğreniyorlar ya bende burnunu ağzını kulaklarrını yani yüzündeki tüm uzuvları öğrettim gösterişyor nerde diyince burnun danamgamyoncuiremsu
el öpmeyi öğretmen iyi olmuş malum önümüz bayram:jeyyar::jeyyar:
bende çalışmalar yapıyorum bu yöndekaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar
nabıyonuz bakem
herkes pek bir iyi ve havasında hepinize bir maşallah diyeyim bakem
ben bgün camlarımı sildim ve perdelerimi yıkıyorum sırayla
mavice ÇAĞAN ın doğum günü kutlu olsun
iyi ki doğdun ÇAĞAN
Maşallah prensese...
deniz ede babanesi el öpmeyi öğretti malum bayram geliyor... ama başına koymuyor bizimki sadece öpüyorum..:)
albina gibi elini uzatıp merhaba dediğinde oda elini uzatıp tokalaşıyor bişeyler söylüyor( sanırım merhaba demeye çalışıyor)
bu haftadada en son öğrendiği şey günde bir kere wc ye götürüyor k.walidem sıkılmasın diyede
kitab veriyor eline kimden öğrendi bilmiyorum ama dilini sonuna kadar dışarı çıkarıyor işaret parmağını
boğazına kadar sokup ıslatıyor sonrada bir sonraki sayfayı çeviriyor...çok hoş bir görüntü görmenizi isterdim..:)
kızlar hpinize günaydınlarrr
mirrorum bende aynı sorunu yaşıyorum simir oldum ya error veriyor
giriyorum pat errorr variyor olaylara yabancı kaldım yaaa
egem nasıll canımm
zeynebim canım nasılısn albinamıza maşallah demek öpücük veriyor çok talı olayorlar yaa
soytarı canım günaydın bu kızlar çok cadılar çok nasıl tatlılarr
denoda çok akıllı maşllahh
nazda bize ismimizle çağırıyor neynep diyor bana
ablamın oğlunada abicim diyor çokda yağcı eginin arkadaşlarının hepsinin ismini biliyor ismlerle çağırıyor bende kızıyorum abla ded diyorum yok o yine bildiğini yapıyor cadıı
mirrorum danam özel üye olmuşun kutlarım senüü danammmmmmmmmmmm
semiha danası birgün de dinlen nan kendimi pasaklı bir garı hissediğyorum artık yiter yapma temizlik :mymeka:günaydın kızlar
nabıyonuz bakem
herkes pek bir iyi ve havasında hepinize bir maşallah diyeyim bakem
ben bgün camlarımı sildim ve perdelerimi yıkıyorum sırayla
mavice ÇAĞAN ın doğum günü kutlu olsun
iyi ki doğdun ÇAĞAN
arkadaşlar bende kizima bu tur hareketler öğretiyorum
şimdiki çocuklar bi alem vallahı ne desen onu yapıyo benim cadımda
çekmece heryeri karştiryor ve onla kalmıyo evin içine savuryo cadı
allah acılarını göstermesin
oy oy maşşallah kuzuyaa.. ..
ewet yaa bende gösterme yönünde alıştıramadım ama şöle yapıyorum.. burnunu alacam diyorum hafif sıkıyorum burnunu aldımm diyorumm.. aynı şekilde gözünüde.. böle dediğim zaman burnunu uzatıyor.. gözünü alacam dediğimdede yavrum kapatıyor gözlerini öle uzatıyor kafasını...
Yeliz'cim Deno'mun sayfa çeviren o minik parmaklarını yerim ben yaa. maşşalalh prensese...
*-*saol zeynepcim seninkide pek bir akıllı maşallah bir süre marifetmiş gibi isimlerimizi öğrendikden sonra
sanırım öyle çağırcak bu sıpalar..baksana ablasının ark.ismini bile öğrenmiş maşallah sarı papatyaya..
*-*ben kimseye ne rep verebiliyom neden tşkr.edebiliyorum pc çok yavaş kusura bakmayın..
*-*mücüm seni tebrik ederim bebem.. :)
-*-semiha kolay gelsin ne güzel bayram temizliği benimde yapmam lazım haftaya kadın çağırmayı düşnüyorum ama henüz boşta birini bulamadım...
semiha danası birgün de dinlen nan kendimi pasaklı bir garı hissediğyorum artık yiter yapma temizlik :mymeka:
kız müü berra yla yaptığım temizlikten ne olcak ki cam siliyom ağlıyo cama çıkmak için hadi onu çıkar 10 dk bekle sonra aşağı indirince ağlasın oyalamak için 10 dk uğraş o yüzden temizliğim günlere hatta haftalara bölünüyo kaydirigubbakcemile2 toz alıyom arkamı dönüyom her yer aynı sehpayla yerleri yalamayı öğrendi şimdide popomu koydurtmuyor yere elimde toz bezleriyle gezer oldum.işi buldum benn:teytey::teytey::teytey: