• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

jege mesajını yeni gördüm ama sanırım anlaşılmamış sorun mesaj sayısı değil zaten öyle olsa kısa kısa mesajlar yazar yollarım böyleeeee kırk satır döşenmem derdim yazdığım mesajı yollamadan düşmem boşu boşuna iki saat yazıyorum yolluyorum sonrası tıssssss sinir oluyorum o.kyerimseniben
anladım cnm yeliz söylemişti galina
gercekten o bende de oluyor
sinir bir durum

saol semihacım
bugun dışardaydık
arkadaşlarla buluştuk alışweriş ws. cok uyumadı yani
o yuzden erkenden sızdı
hersey yolunda cok sükür
gunduz kaç saat uyuuyor senin kuzu?"

günaydın...............güzel hafta sonları diliyorum herkese...
çok mutluyum..ilk incimiz teşrif etti kızlar..ama her sabah kıızn ağzını kontrol eden ben bu sabah geç kaldım diye aklıma bile gelmedi...eve gidince babannesi görmüş.....
hayırlı olsun cnm
k.walidne kısmetmiş görmk

[/QUOTE=Jege;3822295]saol semihacım
bugun dışardaydık
arkadaşlarla buluştuk alışweriş ws. cok uyumadı yani
o yuzden erkenden sızdı
hersey yolunda cok sükür
gunduz kaç saat uyuuyor senin kuzu?"[/QUOTE]

canım bu sıralar uykuyu pek seviyor.öğlen 2 saat ve akşam üzeri 2 saat uyuyor.gecede 11 gibi yatıyoruz .

ii geceler gece güzelleri

nasılsınız jegecim semihacım
benim kuzularda uyuyor çağan zaten 10 dedimi yatıyor çağatayda 10:30 gibi

yarın bizim ilk günümüz gibi olacak okulda
öğretmenimiz gelmiş ben daha çok heyecanlıyım ve çağatayın ne yapacağı konusunda merak içindeyima.s

iyiyim mavice ne olsun berra yattı ama iş hiç bitmiyor arkadan dağınklıklarını topluyorum yatacağı sırada mouse u bozdu kaçıncı zararımız kurcalamayı ve kırmayı çok seviyoruz

sen neler yapıyosun ayy naıslda heyecan vardır sende şimdi ne güzel duygular bunlar kendi okuldaki ilk günüm geldi aklıma :):):)

evet semihacım heyecan var biraz .... darıs sizlerinde başına canım

kıss sana kart yolladım görmedinmi cadı... geçmiş doğum gününe ithafen:oklava:

dogumgunu10015kd5.jpg

geçmiş doğum günün kutlu olsun semihaa

dur gözüne sokaym barim

aşkolsun görsem teşekkür etmezmiydim.
çok teşekkür ederim canım ya çok sağol
çok mutlu ettin beni valla

iyi geceler jege ,semih mavice
benim kız da erken uyudu bugün akşamüzeri uyumamıştı
semiha ne güzel uyuyormuş maşallah berra gündüzleri benim cadı 15-30 dk arasında ancaktır bişey anlamıyorum zaten çoğunu emzirmekle geçiriyor galiba emerek uyuyor çünkü

aman maşallah deyin kızlar uykusuna pek çabuk nazar değiyor cimcimenin :):):)

normalde berra da öyle monpetit ama ramazan başından beri böyle uykuya vurdu çocuğum kendini orucu ben tutuyorum yorgunluğu ona vuruyor sanırım

aman maşallah deyin kızlar uykusuna pek çabuk nazar değiyor cimcimenin :):):)

normalde berra da öyle monpetit ama ramazan başından beri böyle uykuya vurdu çocuğum kendini orucu ben tutuyorum yorgunluğu ona vuruyor sanırım

maşallah dedim zaten canım birde nasıl kendi kendine uyuyor bırakıyormusun sende yanında mı yatıyorsun ben 1-2 denedim gözüm çıkıyordu hala tanıyamadı inceleyip duruyor kızım

maşallah dedim zaten canım birde nasıl kendi kendine uyuyor bırakıyormusun sende yanında mı yatıyorsun ben 1-2 denedim gözüm çıkıyordu hala tanıyamadı inceleyip duruyor kızım

ben hep sallayarak uyuttum berra yı ama son günler ayağıma alınca kendini hep geriye attı aşağıya indi bende ilk akşam kucakladım götürdüm yatağına ninni söyledim ağlayacak gibi olduğunda çok hafif salladım beşiği.ama bu akşam yine sadece ninni söyleyerek uyuttum.kendinden gelişti yani anlayacağın.bende çok deniyordum gözünü patlatıyordu resmen bakarken fal taşı gibi açılıyordu gözleri.bakalım sürekli böyle uyur inşallah

yaaa ne oluyor böyle ya iki saatir kk ya girmeye uğraşıyom

semihacım ne dimek bebem insanları sevindirmek güel şeydir...Şeniz

monpetitim sanada ii gecelr tatlım....a.s.

benim kuzu uyku konusunda çok mülayim maşallah:nazar:ayakta sallanmayı hiç sevmedi yanına uzanıyorum elini boynuma bacağınıda üstüme atıp uyuyor son zamanlardada darısı bebekleri uyku sorunu yaşayan tüm annelerin başınaa.s:Saruboceq:

bende hazır ev sessizken kaş bıyık operasyonu yapıyorum malum yarın okul var kıl yumağı gibi gidipte ilk günden korkutmayalım öğretmenimizisırnaşık şey

Back