• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Herkese Günaydın güzel bir gün diliyorum...

MAVİLİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM AİLEN VE SEVDİKLERİNLE UZUN SAĞLIKLI BİR ÖMÜR GEÇİRİRSİN İNŞ.YENİ YAŞIN SANA GÜZEL YENİLİKLER GETİRSİN...

günaydın herkese.................
mutlu birgün diliyorum..............

soytarımmmmmmmmmmmmm........
çokkkkkkkk saol canım benim...çok seviyorum kız seni....................
ayyy çok mutlu oldummmm

denom nasıl hayatım....
sen nasılsın?
benim boğazım ağrıyor yutkunurken..gece kalkamadım.acaba susuzluktan mı

kılzar günaydınlar hepinizee

ne oluyor bakiyim mavilim soytarım sabah sabah sevgi sözcükleri kıskandım vallahi heee

İİYİKİ DOĞDUN CANIMM AİLENLE NİCE NİCE MIUTLU SAĞLIKLI SENELEREE
BEBEĞÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kılzar günaydınlar hepinizee

ne oluyor bakiyim mavilim soytarım sabah sabah sevgi sözcükleri kıskandım vallahi heee

İİYİKİ DOĞDUN CANIMM AİLENLE NİCE NİCE MIUTLU SAĞLIKLI SENELEREE
BEBEĞÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

günaydın canım...çok teşekkür ederim....bebeğümm kıskanma kısss seni de çok seviyom...siz benim diğer ailemsiniz....kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar

mavili canım doğum günün kutlu olsun

soytarım sen nabıyon tatlım

teşekkür ederim canım...seninde geçmiş doğum günün kultlu olsunnn

mavili hayatım dogum günün kutlu olsun bebegümmmm nice mutlu daha güzel senelere insallah hayatım

kızlar bugün öğlende iftar için ablama gidicem ardada daha iyi burun akıntısı geçti sadece istahda sorunumuz kaldı öpüyorum

ms eda doğumgünün kutlu olsun canım.nice yıllara. nice mutlu yıllaraaaa

semiha kolay gelsin canım yaaaa bebekle iş yapmak kadar zor bişey yok 2 katı yoruluyorsun hele emekleyince her yerdeler ne kadar girilmicek yer varsa sınavlardada başarılar
hihoyyytms eda iyiki doğdun canım hihoyyytdoğum günün kutlu olsuna.s.

Doğum günün kutlu olsun nüüü cüüümmm
ailen ve sevdiklerinle uzun sağlikli bir ömür dilerim.
Mutlu yillar...

dogumgunu10020qm6.jpg

iyiki doğdun edaaaaa

doğum günün kutlu olsun edacım..nice yaşlara...
bende kendi doğumgünü söylemeye gelmiştim..hehe nasıl dek geldi...
yarın da benim doğumgünüm...
az önce kendi ellerimle doğumgünü hediyelerimi beeğnip geldim...
ne güzel dimi..ama kocişimin ayrı bir süprizi varmış bana........

kızlar selam ya valla ben özürlüyüm bu sayfayı açnmak için kaç saattir uğraşıyorum herkesle kopuk oldu kusuruma bakmayın artık.
Eda doğumgünün kutlu olsun canım nice senelere...Şeniza.s.:nazar:

iyi ki doğdun ...nice senelere...

Kızlar hepinizi öpüyorum ve teşekkür ediyorum.

Günaydın

Güzel bir doğumgünün ardında ve yeni bir yaştan merhabaaa. Mavili senin de doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinde nice mutlu yıllara.

ya kızlar size doğum günü partisini danışıcam.
benim evim küçük bir ev aslında berra nın doğum gününü evmde yapmayı istiyorum ama gelenler rahat edemez diye düşündüüm için bir kendi annemlerde bir kerede kayınvalidemlerde yapmayı düşünmüştüm.sahurda aklıma bir girdi bu 4 ten beri gözüme uyku girmedi nasıl yapsam diye.tahminen davetli listem 32-38 arası değişiyor.kendi evimde daha mutlu olurum diye düşünyorum ama birde davetlilerin rahatınıda düşünmek zorundayım.szice ne yapayım

mavili hayatım dogum günün kutlu olsun bebegümmmm nice mutlu daha güzel senelere insallah hayatım

esmacım saol canım.çok teşekkür ederim....
ardada iyimiş.şükür iştahı da düzelir inşallah...
ruzede çok iştahsız....

Günaydın

Güzel bir doğumgünün ardında ve yeni bir yaştan merhabaaa. Mavili senin de doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinde nice mutlu yıllara.

çok teşekkür ederim canım...benim doğumgünüm şuan kötü gibi..kocişle akşam takıştık...küs küs oturuyoruz.belki akşama düzelir...
hep d.günümde bişey çıkar zaten....
gerçi tebrikler beni şuan çok mutlu ediyor onu düşünmüyorum bile.nasılsa alır gönlümükaydirigubbakcemile5

Herkese günaydın güzel bir çarşamba diliyorum hepinizea.s.

Elifcim yeni yaşını tebrik ediyorum umarım kızın ve eşinle daha nice güzelseneler geçirirsiniz:nazar:a.s.
Öpüyorum seniŞeniz

Herkese günaydın güzel bir çarşamba diliyorum hepinizea.s.

Elifcim yeni yaşını tebrik ediyorum umarım kızın ve eşinle daha nice güzelseneler geçirirsiniz:nazar:a.s.
Öpüyorum seniŞeniz

canımmmmmmmmmmmmmmmm..........münişimmmmmmmmmmmm
çok teşkkür ederim bidenemmmmmmmmmmmmmmmmm...............
inşallah canım inşallah.........................
a.s.

Saolun kızlar iyiyim valla
deniz hn.da süper maşallah.
bir yaramazlığımız yok en son sabah biberondaki sütü bizim yatağa boşalttı allahdan koruyucu pet var
yatakda oda olmasa..yandı gülüm keten helva..
Esma cım ardaya çok geçmiş olsun cnm...iştahıda birkaç güne düzelir umarım

Güzel geçti gayet mutlu uyandım bu sabah :). Kızkardeşimde bizdeydi, eşim yemeğe dışarı çıkalım dedi ama malum ramazan iftar saati heryer dolu, bir iki yeri aradık doluymuş bizde evde hazırlık yaptık. Kociş ve kızım bana çok güzel bir cüzdan almışlar kıpkırmızı çok beğendim, kızkardeşimde çantam çalındığında telefonum gittiği için yeni telefon almış. Haftasonuda belki arkadaşlarım gelecek. Seninki de güzel geçer inşallah

Back