• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

doğum günün kutlu olsun edacım..nice yaşlara...
bende kendi doğumgünü söylemeye gelmiştim..hehe nasıl dek geldi...
yarın da benim doğumgünüm...
az önce kendi ellerimle doğumgünü hediyelerimi beeğnip geldim...
ne güzel dimi..ama kocişimin ayrı bir süprizi varmış bana........

demek yarında senin doğumgünün mavilim sanada yaparız yewrüm bir doğumgünü kartıŞeniz bu ara topik bayağı bir doğumgünlü bugün eda yarın sen diğer gün çağan 12 sinde varmııııı:uhm:

mavice geçmiş oldun canım ya benim eşimde dişi ağrıdı sabaha kadar halada öyleymiş çok tatsızdı demin:a015:

solasın danam gerim gerim gerilerek gittim dişçiye ama ilaç verdi benim gerginlikte boşa gitti ayıptır sülemesi accık tırsıyomda dişçiden:utangac: eşinede çok geçmiş olsun canıma.s

deli seni alemsin.....
çağandan 1 gün büyükmüşüm gördün mü bak..tekrar çok geçmiş olsun canım...
antibiyotik işe yarar..ama hep diş ağrısı çekenler antibiyotiği içince tekrar doktora gitmezler...
çünkü uzun bi süre tekrar ağrımaz...
ama ihmal etme canım...

yokkkkk ben o haltı bir kez yedim bu kez kesin giderim..:1no2:. ayrıcanama kronik hastalığımdan dolayı çürük dişi ağzımda barındırmam ii değil fücütün herhangi bir yerindeki iltahap tetikleyebiliyor ürtikeri yanim çektirmem şarta.s

deli seni alemsin.....
çağandan 1 gün büyükmüşüm gördün mü bak..tekrar çok geçmiş olsun canım...
antibiyotik işe yarar..ama hep diş ağrısı çekenler antibiyotiği içince tekrar doktora gitmezler...
çünkü uzun bi süre tekrar ağrımaz...
ama ihmal etme canım...

sorun hallolmuş yanlış anlmadıysam galiba her ailede oluyor işteee

canım bilmiyorum inşallah hollolur diyorum ben.benlik kısmı bitti yani.

iyiyim danamm nabıyımm evde nazla oynaşıyoz işte anca uyuttum:lepi:
ablasını özlüyor alıştı yazın ablasıyla oynamaya şimdi yanlız kaldııgamyoncuiremsu
sen benümm kızıma gülüyon demek gülünmiycek gibide değilki anacım
keşke o haliyle foto çekseydimm üstü başı domates olmuştuu:roflol:
sen nabıyın danam bazı sorunlar varmış neyseki hallolmuş cnaımm
egem nasıl napıyorr keyfi yerindemii damadımınn:

valla keşke egede yese nerde savaş veiryoruz bir lokma yiyecek diye.kız çek öyle fotolarını nazımın valla çoktatlı olurlar yaa.canım sorunsuz ev olmuyorki:delphin:
ege iyi şurup kullanıyorum onada tatsız biraz birde bizden grip gibi oldu bende tedbirimi aldım erkenden bu sefer.
gelinim yalnız kalmış evde ya ablasıda yok sende danalar gibi akşama kadar bu garılarrrrrrrrrrrrrrr gulubune takıl habireeeeeee bakemlülülülülülüsırnaşık şey:tomato:

evet gittim geldim doctora 20 lik diş arıza yapmış diş etim iltahaplanmış dayadı antifiyotiği haftaya pazartesi veya salı gidicem çekicek yani benim diş nakavt....

müücüm hoşgeldin danam sanırım sizde ufak bir karışıklık olmuş neyseki geçmiş geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah sen nasılsın ege nasılŞeniz

canım bir hoşgelemedim aslına bakarsan bu kk çok sinir oluyorum ne ya ikide bir atıyor dışarı siteden.sohbetimin tadı kaçıyor.
sağol canım iyi dileklerin için.ege iyi canım evde tüm gün anniiiiiiiiii diye geizyor papi papi diyip ayakkabılarını alıp dışarı çıkmak istiyorkafamçokkarıştı

semiha iyiyim canım sen nasılsın nasıl bitmedi nan şu temizlik işlerin kırkladın evi mübarekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2berraya çok geçmiş olsun canım benim ya tırnak batması olmuş hemencecik iyielşsin kzuum inşallah:nazar::nazar:

kızlar saatim geldi ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar diliyourm bebişlerinizi öpüyorum.
çok verimli bir 2 gün olamadı benim için valla yazamdımda doğru dürüst okuyamadımda topiği:a015:
sevgilerimle...:1hug:a.s.

semiha iyiyim canım sen nasılsın nasıl bitmedi nan şu temizlik işlerin kırkladın evi mübarekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2berraya çok geçmiş olsun canım benim ya tırnak batması olmuş hemencecik iyielşsin kzuum inşallah:nazar::nazar:

iyi bende mücüm ne yapayım işte çalışmak ne güzel evde olunca iş bitmiyo napayımm anam sağol berra içinde

harbiden doğum günü bakımından pek yoğun aydayız sanırım 5 inde benimdi yoğunluktan sizle paylaşamadım.
kocişim tek taş almış valla doğumda maddiyattan dolayı bişey alamamıştı adamın başına vura vura aldırdım en sonunda
sırada berram var mavive 18 inde hazırlıkla tam gaz devam ediyor.

dogumgunu10015kd5.jpg

geçmiş doğum günün kutlu olsun semihaa

Son düzenleme:
semihacım geçmiş doğum günün kutlu olsun
berramızada geçmiş olsun
oruçlu olan arkadaşlarında oruçları kabul olsun şimiden afiyet olsun
ben gideyimde son bişeyler hazırlım kocamın canı mercimek köftesi çekmiş onu yapıyodum

iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız bebişler nasıl
arkadaşlar bu takvimi nasıl yapiyonuz

ii akşamlar canım valla ben link vermeyi bilmiyorum ama adresi yazayım tickershack.com a gir oradan şekilleri seç ve sayfanın altında 2, sonraki sayfada 3, etaplar geçiren yeri tıkla en son resim eklemek için gözatı tıkla tarihleri felan gir bitti sonra onu kopyalayıp detay bilgilerimizi düzenlediğimiz bölümün en altındaki kilo takip vs. çizelgesi yazan yere yapıştır... tarzanca ancak bukadar anlatılır ama forumda bunu anlatan bölüm var bula bilirsen ana sayfaya bak kolay gelsinsositososito

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
kuzu uyudu wakit bizimartık
sizlere bakayım dedim
ne war ne yok

iyi akşamlar jegecim
ohh maşallah erkenden uyumuş ne güzel
berra nında kolay klay uyku vakti hiç şaşmaz
birazdan mamasını yedirip bende uyutucam
3 akşamdırda kendisi yatıp uyuyo ama gündüz ille sallanmak istiyor

sizler neasılsınız derin nasıl

Back