- Konu Sahibi DreamLover
- #3.661
slm kızlar bu hafta takılamadım size
haftasonu sınavdı temizlikti derken arayı açtık yine
arada bir açtım sadece geriye dönük okudum okumadığım zamanlarda çok merak ediyorum sizleri ve bebişleri.
haftasonu ateşlendi berra ama 1 saat falan sürdü ben anlayana kadar iyilekşti yavrum neyin ateşiydi anlamadımda.
ayağındada tırnak batması oldu.doktoru antibiyotik verdi ve batikon sürüyorum sürekli ama bayağı iltihaplandı.
mavili canım geçmiş olsun ruzeye.çabuk atlatır
esmacım geçmiş olsun daha beterinden korumuş allah.kendinedfe kızma isteyerek yapmadın ki
mücüm sen nasılsın canım biraz sorunlar yaşamışsın anladığım kadarıyla ama düzelmiş geçmiş gitmiş olsun.
soytarı annene geçmiş olsun canım
mavice nasılsın tatlım çağan maşallah resimde çok güzel valla.
ekinnazım nasılsın şekerim papatya nasıl
dream zeynepe bayıldım resimde küpelerde çok yakışmış bendemi deldirsem ki.
nerelere deldirebiliriz ki
begüm ve monpetit sizede merhabalar
tüm atladığım arkadşlarımıda öpüyorum
haftasonu sınavdı temizlikti derken arayı açtık yine
arada bir açtım sadece geriye dönük okudum okumadığım zamanlarda çok merak ediyorum sizleri ve bebişleri.
haftasonu ateşlendi berra ama 1 saat falan sürdü ben anlayana kadar iyilekşti yavrum neyin ateşiydi anlamadımda.
ayağındada tırnak batması oldu.doktoru antibiyotik verdi ve batikon sürüyorum sürekli ama bayağı iltihaplandı.
mavili canım geçmiş olsun ruzeye.çabuk atlatır
esmacım geçmiş olsun daha beterinden korumuş allah.kendinedfe kızma isteyerek yapmadın ki
mücüm sen nasılsın canım biraz sorunlar yaşamışsın anladığım kadarıyla ama düzelmiş geçmiş gitmiş olsun.
soytarı annene geçmiş olsun canım
mavice nasılsın tatlım çağan maşallah resimde çok güzel valla.
ekinnazım nasılsın şekerim papatya nasıl
dream zeynepe bayıldım resimde küpelerde çok yakışmış bendemi deldirsem ki.
nerelere deldirebiliriz ki
begüm ve monpetit sizede merhabalar
tüm atladığım arkadşlarımıda öpüyorum