• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

mavicemm geçmiş olsun bu arada canım...
denomuzu ve ebrarımızı öptüm kocaman...
ben kaçtım kızlar..gidemde berfe uyurken işlerimi yapam...
beni özleyin anacım byyy

tatillll070jd8.jpg

işte benim saldıray top kovalıyor

sonunda-tatlicadiarzu-

mü cüm hoşgeldin bebeeeem nerdesin özlettin kendini şekerim..

Betül cüm sende hoşgeldin cnm artık bebe değiller abla abi çağına geldiler...

erkek olucakda topu sevmeyecek heee..Denoda makineyi gördüğü zaman hemen almak istiyor...

selammm, dersim boşşş, herkes iyidir umarım

ardam gece uçte uyudu, dörtte sahura kalktık, yedide de okul için uyandım

çok uykum varr, okul bitse de gidip yatsamm

selammmmmmm kızlarrrrrrrrrr
çokom canım allah kolaylık versin sanaa
uykusuzluk çok zorr birde çalışan için daha zorrr
kızlar nabıyınızz bakıyımm naz hanım hiç rahat vermiyor ablasıda okulda şimdide başımda bekliyorr
ağlıyorr uyutayım yoksa bana rahat vermiycekkk

yelizcim hoşbulduk canım,
valla koşturmaca hem evde hem işte karışıktı haftasonum bayağısengözlerimebaksanab:delphin:
neyseki dün dindi fırtınakafamçokkarıştı
çağan çok tatlı gözüküyor çok enteresan ya ben bazı takvim ve resimelri görüyorum bazılarını hayır örneğin zeynepi göremedim:uhm:yeliz annenmi rahatsız canım kusura bakma tam takip edemedim topiği 2 gündür.çok geömiş olsun.

selammmmmmm kızlarrrrrrrrrr
çokom canım allah kolaylık versin sanaa
uykusuzluk çok zorr birde çalışan için daha zorrr
kızlar nabıyınızz bakıyımm naz hanım hiç rahat vermiyor ablasıda okulda şimdide başımda bekliyorr
ağlıyorr uyutayım yoksa bana rahat vermiycekkk

danam nabıyannnnnnnnnnnnnsengözlerimebaksanab
dedin ya geçenler de naz gizlice dolaptan domates alıp balkonda yiyor diye hala gülüyorum aklıma geldikçe kız ne tatlıdır kimbilir.

çokom cnm iftardan sonra ardada uyursa sende vur kafayi yat..yoksa dayanamazsin bazen benim bile telefonda dilim sürşüyor susuzlukdan seni düşünemiyorum cnm..
Zeynep cim halen nazla cebelleşiyor sanirim gelemedim..

Mücüm saol bidenem ufak bir operasyon geçircek ayin 26 sinda...

danam nabıyannnnnnnnnnnnnsengözlerimebaksanab
dedin ya geçenler de naz gizlice dolaptan domates alıp balkonda yiyor diye hala gülüyorum aklıma geldikçe kız ne tatlıdır kimbilir.

iyiyim danamm nabıyımm evde nazla oynaşıyoz işte anca uyuttum:lepi:
ablasını özlüyor alıştı yazın ablasıyla oynamaya şimdi yanlız kaldııgamyoncuiremsu
sen benümm kızıma gülüyon demek gülünmiycek gibide değilki anacım
keşke o haliyle foto çekseydimm üstü başı domates olmuştuu:roflol:
sen nabıyın danam bazı sorunlar varmış neyseki hallolmuş cnaımm
egem nasıl napıyorr keyfi yerindemii damadımınn:emir_bebek::ecrin_bebek:

çokom cnm iftardan sonra ardada uyursa sende vur kafayi yat..yoksa dayanamazsin bazen benim bile telefonda dilim sürşüyor susuzlukdan seni düşünemiyorum cnm..
Zeynep cim halen nazla cebelleşiyor sanirim gelemedim..

Mücüm saol bidenem ufak bir operasyon geçircek ayin 26 sinda...

geldümm bebeğüm geldimm nasıl halsizimm varya başımda ağırıyor
bu ramazan fena çarpttı bana
nazı uyuttum zorda olsaa
canımm geçmiş sayfalarda yazdım ama tekrradan annene çok geçmiş olsun acil şifalarr
neyseki ufak operasyonmuşş canımm Şeniz

hepinize merhaba hanımlar.. benimde çok uykum var dün oğlanın son karma aşısı vardı ve ilk defa ateş yaptı gece uyumadım...erkekler ne rahat anam kalktı biraz oyalandı sahur etti vurdu kafayı yattı valla. neyse kayınvaldem vardı yanlız değildim. fitil attık geçti ateşi. çok yorgunum valla kayınvaldemde anca gitti bende yeni girebildim.. ne var ne yok? öyle bi göz gezdirdim yazdıklarınıza umarım hepiniz iyisinizdir..

evet gittim geldim doctora 20 lik diş arıza yapmış diş etim iltahaplanmış dayadı antifiyotiği haftaya pazartesi veya salı gidicem çekicek yani benim diş nakavt....

müücüm hoşgeldin danam sanırım sizde ufak bir karışıklık olmuş neyseki geçmiş geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah sen nasılsın ege nasılŞeniz

çokom valla işin zor hem sıcak hem oruç hem çocuklar allah kolaylık versin tatlım evini saymıyorum bile-tatlicadiarzu-

ekinnazım sen nasılsın canım cadı kızını öp benim içinŞeniz

soytarı bende yazmıştım ama tekrar geçmiş olsnun anneciğine acil şifalar :nazar:

monpetitim sen nasılsın canım sana sormuştum branşın ne diye ama sanırım görmedin :1hug:mavili nerede bu arada bir görün dü kayboldu :uhm:çağanı uyuttum accık işleneyim sonram yemek gerçi kolay yemeğim ama yapimda rahat edeyimhihoyyyt

haydin görüşürüksositososito

hepinize merhaba hanımlar.. benimde çok uykum var dün oğlanın son karma aşısı vardı ve ilk defa ateş yaptı gece uyumadım...erkekler ne rahat anam kalktı biraz oyalandı sahur etti vurdu kafayı yattı valla. neyse kayınvaldem vardı yanlız değildim. fitil attık geçti ateşi. çok yorgunum valla kayınvaldemde anca gitti bende yeni girebildim.. ne var ne yok? öyle bi göz gezdirdim yazdıklarınıza umarım hepiniz iyisinizdir..

hoşgeldin begüm cüm geçmiş olsun canım kayraya biz şimdiye kadar ateşsiz atlattık ama cumaya bizimde aşımız var bakalım ne olcek öpüyorum seni ve meleğiniŞeniz

Back