Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar bu hafta takılamadım size
haftasonu sınavdı temizlikti derken arayı açtık yine
arada bir açtım sadece geriye dönük okudum okumadığım zamanlarda çok merak ediyorum sizleri ve bebişleri.

haftasonu ateşlendi berra ama 1 saat falan sürdü ben anlayana kadar iyilekşti yavrum neyin ateşiydi anlamadımda.
ayağındada tırnak batması oldu.doktoru antibiyotik verdi ve batikon sürüyorum sürekli ama bayağı iltihaplandı.

mavili canım geçmiş olsun ruzeye.çabuk atlatır

esmacım geçmiş olsun daha beterinden korumuş allah.kendinedfe kızma isteyerek yapmadın ki

mücüm sen nasılsın canım biraz sorunlar yaşamışsın anladığım kadarıyla ama düzelmiş geçmiş gitmiş olsun.

soytarı annene geçmiş olsun canım

mavice nasılsın tatlım çağan maşallah resimde çok güzel valla.

ekinnazım nasılsın şekerim papatya nasıl

dream zeynepe bayıldım resimde küpelerde çok yakışmış bendemi deldirsem ki.

nerelere deldirebiliriz ki

begüm ve monpetit sizede merhabalar

tüm atladığım arkadşlarımıda öpüyorum

selam semiha
mavice söyledim diye hatırlıyorum giyim ürt.tek.öğrt
yaaaa ebrar yine bişey kırdı napcam ben bu kızı ya
yemek takımının büyük salata tabağını nasıl olduğunu anlamadan 2 parça oluverdi

hımmmmCADIARZU tamam monpetitim anadım

semihacım hoşgeldi canım meleğine çok geçmiş olsun canım öpüyorum haden görüşürüz

monpetit berra da özene bözene aldığım kocaman bir küpüm vardı evde o zamanlar bir maaşımı yatırmıştım oan ben geçen gün onu kırdı oturup ağladım valla.
temizliğim bitti sayılır çekmece dolap düzenliyorum giyilmeyenleri ayırıyorum berra nın nesi var nesi yok ne alıncak bahar ve kışlık için onlara bakıyorum öyle işte.
açıköğretim sınavına giriyorum canım .iktisat 3.sınıftayım.ama bu sene hiç çalışamadım berra dan dolayı kalcam herhalde

selam kızlar akşama çook möhüümm misafirlerim var (kızkardeşim) işlerim çok , herkes iyidir inşallah. Bu arada benden duymuş olmayın ama

İYİ Kİ DOĞDUM BEENN

semiha kolay gelsin canım yaaaa bebekle iş yapmak kadar zor bişey yok 2 katı yoruluyorsun hele emekleyince her yerdeler ne kadar girilmicek yer varsa sınavlardada başarılar
hihoyyytms eda iyiki doğdun canım hihoyyytdoğum günün kutlu olsuna.s.

doğum günün kutlu olsun edacım..nice yaşlara...
bende kendi doğumgünü söylemeye gelmiştim..hehe nasıl dek geldi...
yarın da benim doğumgünüm...
az önce kendi ellerimle doğumgünü hediyelerimi beeğnip geldim...
ne güzel dimi..ama kocişimin ayrı bir süprizi varmış bana........

Mavicecim geçmiş olsun cnm 20 lik diş zarar veriyorsan dr larda alma taraftari
çok işe yarayan bir diş değilmiş zaten...
çağani emziriyormusun...nasil içicen ilaci

saol soytarıcım teşekkürler

doktorda sordu çağanda yanımızdaydı aile boyu gittik doktora
emziriyorum dedim ona göre bir antibiyotik verdi

dişim hala kendini hissettiriyor gece çok fenaydı yaaa:çok üzgünüm:

evet bendede kk çok ağır mesaj yazıyorum yolluyorum bekle bakalım bazı insafa geliyorda hemen gidiyor bazende bekle babam bekle tepem atıyor kapatı veriyorumkötükedihüso

kızlar selam ya valla ben özürlüyüm bu sayfayı açnmak için kaç saattir uğraşıyorum herkesle kopuk oldu kusuruma bakmayın artık.
Eda doğumgünün kutlu olsun canım nice senelere...Şeniza.s.

heeee bide bu aralar bu moda oldu mesajı yolluyom enson gelen mesajın üstüne atıyor bazen cevap yazıyorsun abuk bir durum oluyor önce cevap sonra sorukafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…