- Konu Sahibi DreamLover
- #3.281
edacım meleğin gerçekten melek allah bağışlasın yavrunu ve hepimizin yavrusunu.... kuzularım onlarsız hayat çok anlamsız olurdua.s

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bayanlar
sahura 10 dk kala kaltım..acele nestif le 1 barda süt bolcana su içtim...
Eda o tabihat harikası süper bişey ya allahım nazarlardan saklasın 4 gözden ayırmasın
sağlık ve uzun ömür versin bebelerimize..
Selam bayanlar
sahura 10 dk kala kaltım..acele nestif le 1 barda süt bolcana su içtim...
Eda o tabihat harikası süper bişey ya allahım nazarlardan saklasın 4 gözden ayırmasın
sağlık ve uzun ömür versin bebelerimize..
edacım meleğin gerçekten melek allah bağışlasın yavrunu ve hepimizin yavrusunu.... kuzularım onlarsız hayat çok anlamsız olurdua.s[/QUOTE
güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim, yüreğinize sağlık.
Kızlar hepinize teşekkür ederim, güzel yorumlarınız için.
edacımmm asyamız gerçekten bir tabiat harikası, maşallah prensesime, bahtı da yüzü gibi güzel olsun
mevcan berfemiz ne güzel temizlik yapıyo oyle, kız olsun da çamurdan olsun dememişler boşuna
kızlar günaydınlar hepinize,
hayırlı cumalar diliyorum hepinize.
dün benden sonra yine kaynatmışsınız.bişey diyeceğim ya ben saat 3-4 den sonra giremiyorum hep error veriyor site anlamadımki bir türlü şaştım kaldım.
neyse giremediğim zamanlar için;
zeynep diş ağrın varmış çok çok geçmiş olsun canım çektir kutul onlardan.
jegecim evet sinizüt oldum amaağır gribalenfeksiyonla.dün boğaz kültürüm çıktı şükür beta ürememiş:Saruboceq: antibiyotiğe devam.
semiha erken değilmi bayram temizliği içinCADIARZU kolay gelsin
mevcan su işini bende anlamadım dur bakayım gelir herhalde yazının gerisi kredi ne yahuuuu:uhm: hımmmmm anladım sanırım ne garip bşr yöntemmiş.
esmacım alışırsın canım ya demek özledin vanı.
bu arada esma ve mevcanın iki dünürü habire kek börek yani ne bu nannnnnnnnnnnnnnnnnnnn yiterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mymeka:
edacım asyanın resimlerine bayıldım süper ya hepside tek tek ayrı ayrı çok güzel maşallah kocaman olmuş biz en son gördüğümüzde bıcır bıcır minicktiş ama ne kadar çok zaman geçmiş aradan dimi.
özüm işemi başladın canım sen bakıcınız hayırlı olsun umarım merte çok iyi bakar.
veeeeeeeeeeeee yeliz dayanamıyorsun dimi kek börek muhabbetleri ben dün ne yedim söyleyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecesırnaşık şey
kız yok valla ramazan öyle bir şeyki habire hamile kadın gibi yiyesimiz varrrrrrrrr herşeyden:içelim:
dünürüm bakıyorum şimid bir yandan gelinim resimelrineeeeeeeeeeee:dance: