• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

edacım meleğin gerçekten melek allah bağışlasın yavrunu ve hepimizin yavrusunu.... kuzularım onlarsız hayat çok anlamsız olurdua.s:nazar:

kız mevcan çizelgendeki resimde ne çirki çıkmış cadın canım hayır olsun de öyle olsun ii gecelr tatlımmmm:teselli:

İyi geceler güzeller. Minik kuzuları öpüyorum. Koşturmaca başladı, ev -iş arası mekik dokumaya devam. Bakıcımız çok iyi, maşallah oğluş da alıştı. Sizler nasılsınız? Yazamasam da arasıra okuyorum. İyi uykular kuzucuklara ve annelerine...

Selam bayanlar
sahura 10 dk kala kaltım..acele nestif le 1 barda süt bolcana su içtim...
Eda o tabihat harikası süper bişey ya allahım nazarlardan saklasın 4 gözden ayırmasın
sağlık ve uzun ömür versin bebelerimize..

günaydın kızlarrrr
uyanamadınız galibaaaaaa
nazın birkaç fotosunu ekledim bakmak isteyenlere duyrulurrrrrrrrr

hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahhh

hepinize günaydın kızlar . yine kaynatmışsınız dün. oku oku bitmedi valla. öptüm hepinizi...

günaydın herkese
akşama misafirim gelicek çorba ve yemeği yaptım kızımla bulaşık mak. boşaltıcam görüşürüz yine iyi sohbetler
arkadaşım öğlen gelicek öğleden sonra pazara çıkcaz

Herkese günaydın hayırlı cumalar..
güzel bir gün diliyorum
Zeynepcim çok bakmak isterdim ama inan şirketten göremiyorum ben X olarak görünüyor..
Evden bakarım artık sarı papatyana..öpüyorum boncuk kızını

Selam bayanlar
Eda o tabihat harikası süper bişey ya allahım nazarlardan saklasın 4 gözden ayırmasın

sorma bende sahurda sinirimden öldüm dur önce bir günaydın diyeyim...

benim herif (kızdımmı herif derim)mobilya atölyesi çalıştırıyo acayipte sigara iryakisi bunlar onun mazeretleri bu yıl daha oruçta siftahı yok pazar günü tutacakmış çocuk gibi neyse bende kızdım ilk gece benimle kalktı tutacak gibi aklı sıra beni kandırıyo aslında kendini..

benden kaçarmı dalga geçer gibi sahura kalkma bari dedim ohhh onunda canına minnetmiş kalkmıyo... neyse dün gece ir uyandım anaa çağan gözleri belertmiş bana bakıyor... yatırmaya çalıştım neredeyse kendim uyuyacam barim herif baksında sahurumu hazırlayayım dedim anamm benim ki bir tafraylan kalktı uykusu bölündü beyimin...

bıraktım mutfağa geçtim bir kulak verdim çocuğa tersleniyo tepemin tası bir attı açtım ağzımı yumdum gözümü gittim aldım yanıma kuzumu kucağımda çağanla suhur hazırladım tabi zor oldu ama kıyamam kuzuma zati ağlıyordu o kızınca ii ce koptu...

şu adamlar bazen çok zalim oluyor kendin tutmuyon tutana da saygın yok dedim hiç vicdanın yokmu senin dedim hiiiçççç sanki ona demiyom vurdu kafayı yattı sabahta bana pantolonunu soruyor ben bilmiyorum dedim bundan sonra herkes kendi işini kendi yapıcak dedim gıcık oldu ....hala sinirli ve kızgınım offf off:kızgın:

hepinize günaydın kızlar herkese bendende hayırlı cumalar günler ne çabuk geçiyor hafta sonu geldi bile... çalışanlara kolaylıklar diliyorum

kızlar günaydınlar hepinize,
hayırlı cumalar diliyorum hepinize.
dün benden sonra yine kaynatmışsınız.bişey diyeceğim ya ben saat 3-4 den sonra giremiyorum hep error veriyor site anlamadımki bir türlü şaştım kaldım.:kızgın:
neyse giremediğim zamanlar için;
zeynep diş ağrın varmış çok çok geçmiş olsun canım çektir kutul onlardan.
jegecim evet sinizüt oldum amaağır gribalenfeksiyonla.dün boğaz kültürüm çıktı şükür beta ürememiş:Saruboceq: antibiyotiğe devam.
semiha erken değilmi bayram temizliği içinCADIARZU kolay gelsin
mevcan su işini bende anlamadım dur bakayım gelir herhalde yazının gerisi kredi ne yahuuuu:uhm: hımmmmm anladım sanırım ne garip bşr yöntemmiş.
esmacım alışırsın canım ya demek özledin vanı.
bu arada esma ve mevcanın iki dünürü habire kek börek yani ne bu nannnnnnnnnnnnnnnnnnnn yiterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mymeka:
edacım asyanın resimlerine bayıldım süper ya hepside tek tek ayrı ayrı çok güzel maşallah kocaman olmuş biz en son gördüğümüzde bıcır bıcır minicktiş ama ne kadar çok zaman geçmiş aradan dimi.:nazar::nazar:
özüm işemi başladın canım sen bakıcınız hayırlı olsun umarım merte çok iyi bakar.
veeeeeeeeeeeee yeliz dayanamıyorsun dimi kek börek muhabbetleri ben dün ne yedim söyleyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecesırnaşık şey
kız yok valla ramazan öyle bir şeyki habire hamile kadın gibi yiyesimiz varrrrrrrrr herşeyden:içelim:
dünürüm bakıyorum şimid bir yandan gelinim resimelrineeeeeeeeeeee:dance:

Selam bayanlar

edacım meleğin gerçekten melek allah bağışlasın yavrunu ve hepimizin yavrusunu.... kuzularım onlarsız hayat çok anlamsız olurdua.s:nazar:[/QUOTE

güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim, yüreğinize sağlık.

Kızlar hepinize teşekkür ederim, güzel yorumlarınız için.

herkese günaydın, ardamı uyuttum, ev işlerine dalmadan bir uğradım, ramazanın ilk cuması herkese mübarek olsunnn

mirrocum günaydın canım hayırlı cumalar...

şu hata vermesi konusunda bende aynı durumdayım dün iftardan epey sonra girebildim

arada olrurdu ama bu sıralar ii ce abarttı:uhm:

edacımmm asyamız gerçekten bir tabiat harikası, maşallah prensesime, bahtı da yüzü gibi güzel olsun

mavicem eşine ben de çok kızdım, bazen çok gaddar ve bencil olabiliyor bu erkekler, sen de çok sessiz kalmışsın bitanem, gerçi sabah karşılığını görmüş

mirrorım tarifin için tşk canım, deneyeceğim en kısa zamanda tatlımm

ekinnazımmm aşkıımmm resimlere bakıcam tatlım, merak ediyrum sarı papatyayı

mevcan berfemiz ne güzel temizlik yapıyo oyle, kız olsun da çamurdan olsun dememişler boşuna

günaydın kolay gelsin hülya bende kızım uyurken ortalığı bir sileyim malum her yerde.
müü kolay gelsin şekerim

mavice sende sıkma canını ya bak o işe gitti, unutmuştur bile. Bugün cuma bak ne güzel bir gün, unut gitsin

accık evleri toparladım ama başım çok ağrıyor çağan uyuyor accık bende yanına uzanayım sonra görüşürüz hadi size ii sohbetler

edacımmm asyamız gerçekten bir tabiat harikası, maşallah prensesime, bahtı da yüzü gibi güzel olsun

mevcan berfemiz ne güzel temizlik yapıyo oyle, kız olsun da çamurdan olsun dememişler boşuna

çok sağol hepsinin bahtı çok güzel olur inşallah

kızlar günaydınlar hepinize,
hayırlı cumalar diliyorum hepinize.
dün benden sonra yine kaynatmışsınız.bişey diyeceğim ya ben saat 3-4 den sonra giremiyorum hep error veriyor site anlamadımki bir türlü şaştım kaldım.:kızgın:
neyse giremediğim zamanlar için;
zeynep diş ağrın varmış çok çok geçmiş olsun canım çektir kutul onlardan.
jegecim evet sinizüt oldum amaağır gribalenfeksiyonla.dün boğaz kültürüm çıktı şükür beta ürememiş:Saruboceq: antibiyotiğe devam.
semiha erken değilmi bayram temizliği içinCADIARZU kolay gelsin
mevcan su işini bende anlamadım dur bakayım gelir herhalde yazının gerisi kredi ne yahuuuu:uhm: hımmmmm anladım sanırım ne garip bşr yöntemmiş.
esmacım alışırsın canım ya demek özledin vanı.
bu arada esma ve mevcanın iki dünürü habire kek börek yani ne bu nannnnnnnnnnnnnnnnnnnn yiterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mymeka:
edacım asyanın resimlerine bayıldım süper ya hepside tek tek ayrı ayrı çok güzel maşallah kocaman olmuş biz en son gördüğümüzde bıcır bıcır minicktiş ama ne kadar çok zaman geçmiş aradan dimi.:nazar::nazar:
özüm işemi başladın canım sen bakıcınız hayırlı olsun umarım merte çok iyi bakar.
veeeeeeeeeeeee yeliz dayanamıyorsun dimi kek börek muhabbetleri ben dün ne yedim söyleyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecesırnaşık şey
kız yok valla ramazan öyle bir şeyki habire hamile kadın gibi yiyesimiz varrrrrrrrr herşeyden:içelim:
dünürüm bakıyorum şimid bir yandan gelinim resimelrineeeeeeeeeeee:dance:

çok teşekkür ederim canım
bende ege'nin resimlerine bakınca ne kadar büyümüş dedim sanki çook uzun zaman olmuş gibi, gerçekten vakit çabuk geçiyor. İyilikle sağlıkla geçer inşallah

mavice canım günaydın,
eşin için üzülme erkeklerde var bkaydirigubbakcemile3öyle arıza durumları sende yap arıza arada gerekli gereksiz.kendini hiç üzme bence edanın dediği gibi.

çokcum tarifi umarum arda beğenerek yer çok faydalı bir bombadır:kaydirigubbakcemile4

edacım valla çok çabuk büyüyorlar zaman geçiyor hemen.keşke her an bende oğlumun yanında olabilsem amamaalesef olmuyor bugün cuma ve akşam ve koca bir haftasonu oğluşumlayım inşallah.

dünürüm naz kocaman valla ablası ve abisi oldular bizim danalar topiğin haaaaaaaaa:lepi:

Back