• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Benim canim ne zamandir çayli cevizli kek istiyor ama korkumdan yapmiyorum
hepsini ben yerim diye..::(:(:(
sanirim başladi sinyaller:)

soytarıcım bildiğin musluk suyu..bizim sularımız aynı doğalgaz gibi kartla çalışıyor..parana göre alıyosun saate yüklüyüp kullanıyorsun..benim gibi salak olunca insan dank diyede kalıyosun..

slm kızlar bugün pek takılamadım buraya
bayram temziliğine giriştim.
ee anca yetişir bayrama
halılarımı yıkadık eşimle şimdi ise ev ,içi dip köşe temizlik
oruçlu zor oluyo ama napayım

sizler nasılsınız
geçmişe yetişemiyorum malum :)

Mev.can bizde öyle değil biz önce kullanıp sonra ödüyoruz
siz önce alıp sonra kullanıyorsunuz sanırım şimdi anladım..
bizimki öyle olsa kesin bizde senin durumuna düşerdik allahdan değil...
Ne yapıcaksın peki böyle durumlar için herzaman bir B Planın olması lazım.

Son düzenleme:
esmacımmm bebeğim hoşgeldin, afyon nasıl alışabildin mi tatlımmm, ardamız nasıl, yahuşukluyu özledik valla

soytarııı çaylı kek mi dedinnn, anaammm, senin sinyallerden bana da ulaştı delüüü, aklıma karpuz kabuğu düşürdünnn

edacım hoşgeldin tatlım, semihacım temizlik yapmış, güle güle oturun bidenem, kociş de yardım etmiş ne güzelll

Semiha merhaba cnm

oooh eşinede yıkattın halıları onlar daha güzel temizliyor erkek kuvveti neticede..
halı yıkama merkezlerine pek güvenmiyorum ama mecburiyetten bende oraya vericem bayrama yakın

semiha kolay gelsin canım biraz erken olmamış mı bayrama tekrar kirlencek
bende bayrama yakın halıları yıkamaya vercem

çoko'm geçmiş olsun bidenemm. aynı dert bendede var...
Allah düşman başına vermesin yahu.çok kötü diş ağrısı..
camlarını silmişin güle güle kirlet balım..

Semiha kolay gelsin cnm.. güel güle kirletin cnm..

sany2206uj5.jpg

berfe içerde temizlik yapıyor koltuğu çekememiş beni çağırıyor:))) ben kaçtım muck

cokocum canım alısmaya çalısıyorum ama vanıda özlemedim değil yani keske 2 sene falan uzatsaydık diyoruzz

dünürüm canmı benim demek susuz kaldın takvim süper olmus bu arada bende aksama un kurabiyesi yaptım çayla hüpletecez artık

semihacım canım sanada kolay gelsin

Ms.eda asya hn. Bugün tam sekiz aylik olmuş maşallah daha niye aylara yillara inşallah

Evet teyzesi 8 aylık oldu ya (gözlerim doldu, ben bu kızı salya sümük nasıl büyüteceğim bilmiyorum). Allah hepimizin evlatlarına sağlık ve uzun ömür versin
Mev.can ne kredisi ne suyu ben anlamadım..?

Ms.Eda merhaba cnm bende çok üzülüyorum kızımın durumuna ama elimden bişey gelmiyor gelmiyor gelmiyor....yapacak hiç birşeyim yok okul zamanı gelsede şu çocukdan kurtulsam diye bakıyorum
görümcemde dünya tatlısı denizi de kendi kızı gibi seviyor onu kırıcak üzücek bişey yapmak istemiyorum
iki arada bir derede kaldım anlıcan cnm..
cnm halı yokmuyduda serdin şimdi..?

halılarımı yazın kaldırıyorum canım ben, sadece salonda bir halı üzerinde de pike var Asya hanım için. Şimdi diğerlerinide serdim.

Son düzenleme:
Maşallah berfe ye ne kadarda akıllı kuzum annesine yardım ediyor..
inan bana bu çocukların hepsi aynı denizde deli oluyor vileda yı görünce...
Çaylı kek in tarifini istersen verebilirim..

Back