• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

selam arkadaşlar benimde bir melek kızım var 16 aylık bende aranıza alırmsınız
bu günlerde hiç yemek yediremiyorum açaba ne yapmam
gerekyor şurup fılanda içmiyo sizler nasıl yapiyonuz sadece meyva yıyor onun
dişindafazla bişey yemiyo ve bu beni çok üzüyor

merhaba kızlar
dikkatimi çekti nerdeyse hepiniz bebebiskuwisi weriyorsunuz kahwaltida,
ondansa bebek ekmegi wermeyi denesenize daha faydali,cicibebenin war....
merhaba
ben bebe ekmeğini çorbada veriyorum canım

zaten kahvaltıda oturmuş bir düzenimiz yok çok çabuk sıkılıyor benimki

kızlar günaydınlar hepinize,
hayırlı cumalar diliyorum hepinize.
dün benden sonra yine kaynatmışsınız.bişey diyeceğim ya ben saat 3-4 den sonra giremiyorum hep error veriyor site anlamadımki bir türlü şaştım kaldım.:kızgın:
neyse giremediğim zamanlar için;
zeynep diş ağrın varmış çok çok geçmiş olsun canım çektir kutul onlardan.
jegecim evet sinizüt oldum amaağır gribalenfeksiyonla.dün boğaz kültürüm çıktı şükür beta ürememiş:Saruboceq: antibiyotiğe devam.
semiha erken değilmi bayram temizliği içinCADIARZU kolay gelsin
mevcan su işini bende anlamadım dur bakayım gelir herhalde yazının gerisi kredi ne yahuuuu:uhm: hımmmmm anladım sanırım ne garip bşr yöntemmiş.
esmacım alışırsın canım ya demek özledin vanı.
bu arada esma ve mevcanın iki dünürü habire kek börek yani ne bu nannnnnnnnnnnnnnnnnnnn yiterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mymeka:
edacım asyanın resimlerine bayıldım süper ya hepside tek tek ayrı ayrı çok güzel maşallah kocaman olmuş biz en son gördüğümüzde bıcır bıcır minicktiş ama ne kadar çok zaman geçmiş aradan dimi.:nazar::nazar:
özüm işemi başladın canım sen bakıcınız hayırlı olsun umarım merte çok iyi bakar.
veeeeeeeeeeeee yeliz dayanamıyorsun dimi kek börek muhabbetleri ben dün ne yedim söyleyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecesırnaşık şey
kız yok valla ramazan öyle bir şeyki habire hamile kadın gibi yiyesimiz varrrrrrrrr herşeyden:içelim:
dünürüm bakıyorum şimid bir yandan gelinim resimelrineeeeeeeeeeee:dance:
cnm gecmiş olsun öncelikle
sinüziti olan bi kaç arkadaşım wardı,bi karışım hazırladılar we onunla tedawi oldular ,sinuzitin s'si kalmadi,hatta prof. gordugu zaman burnunu arkadasın o bile sasırmıştı.ama cok sancılıymış , istersen dayanabilirim dersen tariif isterim,3 cesit ten oluşuyo.......

mirrorum bende yazayım günboyu neler verdiğimii

sabah 7 gibi devam maması içiyor 8 30 da kahvaltı
peyaz peynir+yumurta+zeytin+reçel veya pekmez
tereyağı veriyorum çok seviyor sıpaa
saat 10 30 salatalık domates yiyor buzdolabın açıyor kendi alıp
yemek istiyor dilimlemeden.daha sonra meyve ne varsa 1 30 gibi çorba
sebze çorbasına bayılıyor arada eline yine meyve salatalık veriyorum havuç veriyorum yiyor
3 gibi yoğurt yiyor 5 30 gibide biz ne yemek yersek nazda onu yiyorr
akşam 8 30 uyku saati o sate kadarda ne bulursa yiyor danamm

mavili,kartal sevil maşallah kızlarınıza :nazar:
benimki az mı yiyor yaa sizinkiler yanında doktorda az kilo almış demişti geçen ay:uhm:

canım bizede doktor bu kadar yemeye az kilo almış dedi...
valla bende anlamadım...ama bu yemekler iyi dedi...
birde salatalığı bazne eline veriyorum ama dişi olmadığı için kopartmaıyor sadece oyalıyor ruzeyii bende domatesin içine rendeliyorum...kaydirigubbakcemile2

merhba sende hoşgeldin
hep mi böyleydi belki bir sıkıntısı vardır

nadiye hoşgeldin canım aramıza
bu günlerde bütün bebişlerde yemek sorunu var sanırsam canım
havalardan sanırsamm

ben bebe bisküvisi pek vermedim sevmiyorr arada bir sütle karıştırıp veriyorum
çorbalarınada biizm yediğimiz ekmekten doğruyorum

merhba sende hoşgeldin
hep mi böyleydi belki bir sıkıntısı vardır

öncelikle hoşbulduk
yok arkadaşlar son 3hafta filan olyo
iştah açici şurup verdı dr onuda içmiyo
çok zor ya yememek dün mesela hiç bir şey yemedi sadece emiyor
acaba emdiği içinmi yemiyor sizin bebekleriniz ne kadarlik

sevilcim hoşgeldin ,süper iriemin beslenme tablosuna bayıldım ben iyi besleniyor bence.
mavili canım bence kayıvalden zaten az yağlı vede tussuz olduğu iin yemekler bir yerde bayağı uygun gibi geldi bana.
omega3 çok önemli beyin gelişimi için balık sevmiyor ege ben bu yüzden bazı dömenmlerde balık yapı veriyorum.

ben kahwaltisina pekmezi karıştırmıyorum cunku muhakkak labne peynir koyuyorum,kahwaltiya tat katmasi icin ise recel yada bal koyuyorum az miktarda...
aynı zamanda kahwaltısına kuru kayısı we kan üzümü karışımı koyuyorum(daha önceden robotta gecirip cam kawanozda buldalabında saklıyorum),bu da tat katıyo....yine hergun olmamakla birlikle 1 butun yumurta weriyorum ben.
pekmezi genelde C witamini içeren meywe püresinin ,içine koyuyorum cunku demir emilimini max. sewiyeye çıkarıyor,bu meywe püresine ayni zamanda döwülmüş badem de koyuyorum,badem de guzel bir demir deposu, dr kuruyemistende demir almali demisti....

bunun dışında hergun yogurt yiyor we ikindi çorbası ....

akşamda bizimle oturuyor masaya yediklerimizden yiyor,

son olarakta 21:30 gibi biberonda süt we 3-4 tane cicibebe karışımı içiyor we sonra uyku

sabah we oglen olmak uzere emziriyorum hala,we gece her kalktığında....

mücüm bu porsiyonlar kızımın kendi kasesi ile genelde,hani warya cocuklarımızın oyle takımları,tabak kkaşık ,yumurtalık ws.işte onların kasesinde weriyorum

1 yas beslenmesi bu yalniz ...
opuldun sekerim

canım balık yağı düzenli kullanılmıyor mu?yani dönem dönem mi?
ruzede öyle bayıla bayıla yemiyor.ama doktor çocuklar için "barbun" en güzel balıktır dedi...un gibi dağılır..çorbasına kattığınızda hiçbişey anlamaz dedi...
bi de onu dene istersen canım..ben aradım bulmadım...bi yerde buldum o da bayattı...daha çıkmadı dediler...

merhaba kızlar
dikkatimi çekti nerdeyse hepiniz bebebiskuwisi weriyorsunuz kahwaltida,
ondansa bebek ekmegi wermeyi denesenize daha faydali,cicibebenin war....

canım bende çorbalar için ekmeği alıyorum markette var.ama biskivede enerji veridği için veriyorum kahvaltıda sadece 2-3 adet.

hoşgeldin nadiye aramıza.bebekelrin öyle dönemleri oluyro balıkyapı denesen iştah artırrı hemde omega3 düşünsene.bende iştahsız döenminde günde bir tatlı kaşığı veriyordum oğluma.

cnm gecmiş olsun öncelikle
sinüziti olan bi kaç arkadaşım wardı,bi karışım hazırladılar we onunla tedawi oldular ,sinuzitin s'si kalmadi,hatta prof. gordugu zaman burnunu arkadasın o bile sasırmıştı.ama cok sancılıymış , istersen dayanabilirim dersen tariif isterim,3 cesit ten oluşuyo.......

canım isterim valla bende senelrdir var bu meret her sen en az bir kerede deviri maalesef.yapmaya çalışırım en azından.biri şu zehirli dediğimiz bitkimi hani küçükken basıp üzerine patlatırdık bende duymutum ama nasıl yapıldığını bilmiyorumCADIARZU

canım bende çorbalar için ekmeği alıyorum markette var.ama biskivede enerji veridği için veriyorum kahvaltıda sadece 2-3 adet.

bisküwinin içinde şeker de oldugu gibi gereksiz kilo yapıyormuş ama tabiki az miktarda werilebilir , okadarını bende sütünün içinde weriyorum...:)))ama hersabah kahwaltıda en az 10 adet felan fazla bence...5-6 adet cok cok az oluyo
bide döwülmüş cewz weriyorum
omega için

2 cay kasigi elma sirkesi
1 cay kasigi bal
1 cay kasigi sızma zeytinyagi,

İyice karistirip, gunde 1-2 damla maksimum 3 gun kullaniyorsunuz bu karisimi burnuna damlat

cok acıyor ve 3 gunun sonunda 1 hafta kadar sonra akıntı baslayacakmış

mücüm tarif bu insallah dayanabilirsinn

Son düzenleyen: Moderatör:
dünürüm zeynepsırnaşık şey
canım naz bir adım ileride hatta bir kaç adım bizden neden dersen ege hala tam olarak bir meyveyi alıp eline hatır hutur yemedi slatalığı dişleri havucu o kadar meyveyi tam olarak yemediği için rendeliyorum ve meyve sini içine pekmezi katıp veriyorum işte süepr örnek jegeden geldi c vitamini dierkt emilimi artırdığı için ve maxime ettiği için mutlaka kahvaltısına katın tamam ama meyve püresi ile verelimki max olsun.yada meyve püresi halinde yemeyen bebeler için sadece kaşıkla ki ben bazen saat 9-10 arası 2 tatlı kaşığı veriyorum bu şekilde.
yumurta ve bala ben 1 yaştan önce başladım niye dereniz ege buna hazırdı benim kanımca.ayrıca yumurtayı isilik alerji yoksa hergün veriyorum ben balıda.
elifim balık yapını egeye döenm denem veriyorum balığı yemiyor en son somon denedim olmalı:kızgın: bende 1 ay ara ile şu b:kızgın:ir aylık çok taze olan balık yağları var markasını hatırlamıyorum ama bakarım ondan bir tatlı kaşığı veriyorum egeye sonra biraz ara veriyorum meslea yarın yine başlamayı düşünüyorum

elifcimege çorbasını bile anlıyor hepsini denedim köfteside dahil balığın dana istemiyor.
kızlar evet bebe biskivsi fazla gibi ya 10 adet varsa çok fazla en max yediği zamanlarda bile ben 5-6 veriridim ama kahvaltı çeşitliği artıkça bisküvi azaldı acaba kahvakltı tahılı kullanıyromusunuz 10 bisküvi verenler ondan olabilir ben kahvaltı tahılının içine hazırladığım için az katıyordum.
jege tarif için tesekkürler umarım deneyebilirim cesaretedip canım peki şimdi kullanmak tehlikelimidir yani hastaykene söküp çıkamasın kız yüzümğün içinikaydirigubbakcemile

Back