• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Hepimiz öyle değilmiyiz eda ben doğum video sunu resimlerine bakıp nostalji yapıyorum geçmişden bu güne geliyorum arada..
İnan bende kendimi tutamıyorum..Annelik ne kadar farklı imiş...Sanki Bütün Ömrümü anne olarak geçirmişim sanki hiç çocukluk gençlik yıllarım olmamışta deniz le imişim bütün ömrüm boyunca
sanki deniz benle beraber doğmuş...
Allahım bütün çocuklara sağlık ve uzun ömür versin dediğin gibi..

valla öyle annelik çok güzel bisey ya iyikide yüce rabbim anne olmayı nasip etti

soytarıcım canım tarifi alalım hayatım mümkünse
kızlar ardanın yeni fotolarını ekledim bu arada

kızlar daha yemeklerinizi yiyemediizmi bakim biz yedik simdide cay içiçez kocisleeee

kızlar daha yemeklerinizi yiyemediizmi bakim biz yedik simdide cay içiçez kocisleeee

ohhhh afiyet olsun canım benimkide çay demlicekmiş hadi bakalım bekliyorum ama demleyincede güzel demler ha.... seni tekrar burada görmek güzel yeni evinde mutlu bir yaşam dilerim tatlım....yerimseniben

iyi akşamlar kızlar..afiyet olsun..becerikli kocaları görüyonmu çayda demliyorlar..benim garibim daha işte..off off..

ya kızlar..benim bu yaramaz geri geri emekliyor..sormayın yataktan inmeyide öğrendi..uyanınca ilk işi geri geri kayıp cup aşağı inmek..dengeyide tutamıyor..kafasını çarpıyor..beşiğine gündüzleri hiç koyamıyorum bu seferde orda ayağı kalkıyor..sallnaıyor zaten kafa üstü düşecek diye çok korkuyorum...

anım benim tesekkür ederim güzel dileklerin için canım benim afiyetle için baklaım

dünürüm gıı demek koca yok iste olsun datlum gel beraber içelim bizde

bak sen yaramaza artık büyümüste inmeleride öğrenmis datlum gelinime söyle kıskanmasın damadının yanındakı ablamın kızıydı :)))))

marhaba kızlaaaar bız cayları coktan ıcdık sımdı sıra sekerleme yapmakta havada acayıp sıcak buralarda

iyi geceler .....

nabersiniiz bakalım ya ben sinir oldum tüm gün giremedim kk ya sürekli hata verdi deli oldum ya

neyse öpüyorm hepinizi ii geceler tekrardannnnnnnŞenizhihoyyyt

neyse ben çıkıyorum size iyi muhabbetler şimdi takılırsam kalkamam
eda kabul etmedin canım arkadaşlık teklifimi kızını göremedim
iyi geceler

içimde ne hikmettir acaip bi sıkıntı var.....eccük daha gezinemde bari morel bulam..uyuyan güzellerede iyi geceler....

Back