Bebeklerimiz ve Biz

istanbuldan herkese merhaba...

yeni yılınız size şans huzur mutluluk para getirsin.
sevdiklerimizle daha nice nice mutlu huzurlu barış dolu dostlukların doyasıya yaşandığı bir yıl diliyorum...

slm çok yogundum giremedım yenı fırsat buldum derken esler kahve beklıyor daha masa toplancak bulasıklar hemen makınaya
Hepınıze mutlu yıllar.kuzum bugun uykusu geldı erkenden gıttı besıgıne yattı uyudu.

Butun yıl hep böyle gecer ınsallahçok guzel bır geceydı huzurlu mutlu ve sakın hala uykumuz yok ayrıca esım bana şarjlı süpürge ve kıyafet ayrıca gülümü unutmamış butun yıl buşekılde gıder ınsallah ben kaçtım beklıyolar esım saz calıcakmış videoya cekıcem grş yarın

mutlu yıllar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah hepimiz için çok güzel bir yıl olur
sağlıklı huzurlu bol kazançlı olur inşallahhhh

sibelcim güzel bir yılbaşı geçirmişsin canım bu yılın hep böle güzel geçer inşallah
eşin sazmı çalıyor canım benim eşimde saz çalıyor arada bana çalar tabi çocuklardan fırsat bulursak

evet cnm saz calıyor hatta bıtane sarkı var çocuklar bıle söyluyor ali ayseyı sevıyor dıye ona takılmış plak gıbıydı butun gece turgay sibelı sevıyor dıye yattıgımızda saat 06.45 di ogluşum kalktıgı ıçın kalktım kahvaltısını yaptırdım beyfendılerde erken kalkabılırlerse gezmeye gıdecektık bakalım olmadı pazar gıdıcez sanırım

yılın ilk gününden kocaman selamlar..
bu yıl herbirimzi için, sağlıklı, mutlu huzurlu, bol paralı geçer inş..

Kadişcim nasıl üzüldüm cnm. Yezda'ya ..
çook çokk geçmiş olsun cnmm. acil şifalar diliyorum..
15 gün ağrısız sızısız. çabucak geçer inş. kuzu için..
salgın devam ediyor cnm.. ilerlemeden sağlık ocağına götür istersen cnm. sağlık ocakları çok kalabalık olmuyor..

mevcan sizede geçmiş olsun.. görünmez kaza işte..
çok hareketliler yaa. iki dk. boş bırakmaya gelmiyorlar..
önemli bişi olmadığına sevindim cnm..

Zehracım zeynoşumada çok geçmiş olsun.. acil şifalar diliyroum cnmm..

Dün Albinaya çok istediği süpürge setini aldım nasıl mutlu oldu kuzu..elinden bırakmıyor..
birde dr. aksesuarlı bebek aldım ama onu daha vermedim..
süpürgeden biraz sıkılsın öyle çıkaracamm..

2 tanede elbise aldımm Albinaya.. sabah k.walideme gösterdim.. biraz tartıştık kızlar..
yok efendim gerek yokmuş elbiselere gereksiz masraf yapmışım vs vs..
artık iyice sabrımı zorlamaya başladı....

herkese merhabalarr

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar sağolun

kuzucum alçıya alıştı , yılbaşı gününü eşimin ailesiyle beraber geçirdik ama hiç istemeden gittim bu kolunun alçısının üstüne birde ateşinin çıkması iyce huzursuz etti kuzumu
dün maltepede doktora götürdük hastanede 2 saat boyunca hiç durmadan ağladı gece uykumuz zaten çatşambadan beri çok kötü sürekli uyanarak ağlıyor hala hastanede alçıya alınırken bizi dışarı çıkartmışlardı etkisinde yavrum kaynanamlarda wc gitsem anne gitti 5 dk görmesin ağlamaya başlıyor gitti diye

nezle başlangıcı çıktı ve boğazlarda intihaplaşma var peditus dolven vede birde tonimer burun spreyi verdi onları klullanıcaz
evdeki ilaçlardanda takviye yapıyorum seside kısıldı inş. çabucak atlatıcaz

slm kızlar kaç gundur havalar neguzeldı bugun bozdu ınsallah yarın ıyı olur ıyı olursa arkadaslarla şöminelere mangal yakmaya gıtcez allahım ınsallah guzel olur ya

Çok geçmiş olsun, inşallah tez vakitte iyileşirsiniz

Herkese hastalıktan-kazadan uzak, sağlıklı, mutlu, huzurlu bereketli, sevdikleriyle doluu bir yıl diliyorum.

günaydınlar.
3 günlük tatil sonrası kuzuyu bırakmak çok zor oldu.
bende de değişiklik var bu arada .yeni yıl yeni imaj:))

Günaydınnn 2010 ilk çalışma haftasına karla başladık herkese iyi bir hafta diliyorum

herkes iyidir umarım bu sabah kuzu çok ağlar diye korktum ama şükür ağlamadı birkaçgün evde kalmama alıştı babasına bile hiç gitmedi hemen hemen öksürük nezle hali devam ediyor ateş sık olmasada arada çıkıyor bunuda atlatıcaz inş.

betülüm günaydın güle güle kullan saçlarını canım resim bekliyorum en kısa sürede bende kestircem vallahi uzun saçın bakımı zor oluyor bende kat verdircem zaten dökülüyor belki gürleşir :)

günaydın kızlar....2010 un ilk çalışma günü...
ne zor geliyor işe gelmesi....
yılbaşı gecemiz güzeldi bizimde...
cuma evimizdeydik...
cumratesi kursa geldim...
ay ne sıkıcıydı....
pazarda kızımı oyuncaklara bindirdik babasıyla..
biraz dolaştık geldik....
ruze beni canım annem diye seviyor..
sürekli öpüyor...
ilk defa böyle davranıor bana...
içimin yağları eriyor valla...
kaynanam biler nasıl kıskandı :)

betülcüm güle güle kullan cnm saçlarını...
kadiscim iyi olamnıza sevindim canım benim..

Günaydınlar güzel bir gün güzel bir hafta ve güzel bir yıl diliyorum sağlıkla mutluluklar huzurla bol bol kazanç ve bereketle inşallah. (amin)

Perşembe anneme geçti eşimle mini bir market alışverişi yaptıkdan sonra, cızbızımızı yapıp çekirdek ailemizle yeniyıl yemeğimizi yedik, teyzemler davet etmişti yemekten sonra onlara kısa bir ziyarette bulunduk evimize geldik, güzel bir geceydi. Ertesi günü kardeşim ve annemlere küçük teyzemin doğumgünün kutlamaya gitti, o kadar yememize rağmen canımız inanılmaz kokoreç istedi kendimizi sütlücede bulduk :) gece 2yi geldiğimizde, c.tesimiz sakin evde geçti,

Pazar günü sewgili kocacım kahvaltımızı hazırlamıştı, anneciğimede beni dünyaya getirdiği için çicek verip teşekkür etti :), Doğum günü yemeğini önceden söz verildiği için Eniştem tarafından yapıldı mantarlı soya soslu kremalı tavuk :) (nefisti). Yemekden sonra artık kimse gelmez diyerekten pijamalarımızı giyinmiş tv seyretmeye hazırlanırken, kapıda bir gürültü bi açtımki dayılarım teyzelerim kuzenleri cümbür cemaat karşımdalar :) şok-sevinç bir arada. Neyse pasta çay servisi, gırgır şamata ile uğurladık sevdiklerimizi. Güzel bir gündü benim için umarım bütün bir yılım hep böyle sevenlerimle sevdiklerimle neşe dolu, kahkahalarla güle oynaya geçer.

Heeeeeee bu arada pazar günü birde Denom un kulaklarını deldirdik, tabancanın sesinden korkup azıcık ağladı ama sonradan çok beğendi, çok şık oldu :)))

yelizim canım benim...
doğum günün tekrardan kutlu olsun..
rabbim ağzınızın tadını hiiç ama hiç bozmasın..
her gününz aynı tadla geçsin inşallah...

denom da küpelerini güle güle kullansın...
küpeli bi resmini ekle canım..
güzelliğine güzellik katmıştır eminim...
merak ettim

kadisim iyi olmanıza sevindim tatlım
elifim güzel geçmiş sizinde hepimize nice mutlu sağlıklı yıllar yılbaşları göstersin Allah.
yelizim denomun küpeleride hayırlı olsun ne de yakışmıştır balıma.
akşam çekeyim resmimi yarın eklerim zaten cüzdanımı da ekleyecektim ikisini beraber eklerim yarın

Çok teşekkür ederim canım benim, çok sağol AMıN.

Sorma nasıl yakıştı anlatamam, ilk fırsatta resimde eklerim cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…