Bebeklerimiz ve Biz

tunaydın kızlar yılbası herkes ıçın çok guzel gecmış umarım butun yıl böyle gecer
Esım tam 2010 a gırerken öpüp yanagımı ısırdı şimdi hergun ısırıyor ya yapma morardı artık dıyorum eee 2010 a öyle gırdık napalım dıye espri yapıyor

Kadısım umarım hemen ıyılesır kuzum kıyamam ust uste gelmış hep

Betul yenı saclarını gule gule kullan cnm

Yelızım dogum gununu burdanda kutluyorum cnm yenı yasın sana mutlulukların en mutlulugunu ve suprızllerle karsılastırsın hep

Elıfcım ruzeyede masallah ınsan ne kadar çok sevıyor degılmı yavrusunu

ayrıca eltımın oglu oluyormuş kızlar nasıl sevındık anlatamam.kaynanamgıl tarafından uzerımıze baskı oluştu ılla bıtane daha yapın dıye sanırım kıza hasretler yok dedım kızım dogana kadar efe 4 yasında olur dıyor yok anne ben rahatım ıstemıyorum dıyorum ıyıce rahatladımı hıç ıstemezsın dıyolar her arayılşında söyluyor ama ben hıç ıstemıyorum

yelizcim doğumgünün kutlu olsun cnmmmopuyorumnanaktan
nice mutlu yıllara, yeni yaşının şans, mutluluk başarı ve bol kazanç getirmesi dileğiyle

bende annemlerdeydim topiğe giremedim dolayısıyla doğumgününü unutmuşum

betüşüm yeni saçlarınla yeni seni bende merak ettim doğrusuuu
ilk fırsatta resim istiyoruzzz

denomunda kulaklarını deldirmişsiniz hayırlı olsun cnmm
kimbilir ne yakışmıştır küpeleri:))
inşallah bizzat kkendini görürüz denomun buluşmada:))

kadişim ne güzel bak ağlalamış bu sabah
alışmıştınız tam birbirinize işe gitme vakti :((
inşallah hızla iyileşir meleğin, çok geçmiş olsun diyorum tekrardan

elifim sizde gezmelere gitmişsiniz, ruzişimle ana kız aşk yaşamışsınız elbet kıskananlar olmuştur içten içtenCADIARZU:delphin:
demek iyice dillendi küçük kuzuu
dillerini yeriz onu tabi görürsek:))

sibel hayırlı olsun demek efeye kuzen geliyooo ohh ne güzel hem de erkek
iki oğlan azar kudururlar bol bol:))
sesten gürültüden duramazsınız söyleyeyim şimdidendelikafadulden

bende cuma sabahı anneme gittim eşimle şirketten araba alıyo bu aralar
cumartesi de teyzeme geçtik annemlerle beraber
kayınvalidem de eltimdeydi onuda aldık döndük karşıdan
zeynep dedesiyle oynadı bol bol
babam bayılıyo zeynebe en son favorisi zeynep oldu bu aralar ağzından düşürmüyo adını
emiri ve yiğenim özgeyi geri plana attı iyice :))

hep ben yazdım arka arkaya çıkıcam birazdan sizi özlüyorum gelince okuyacağım sizin yazdıklarınızı da inşallah

bu aralar eşim bana başka bi bakar oldu gözlerini üstümden alamıyo
zaten güzeldin çok daha güzel oldun yeniden aşık oldum sana diyoo
bende yeni burnuma o kadar alıştım ki sanki bu burunla doğmuşum eski resimlerime bakınca hatırlıyorum eski beni
kuzenimde ameliyat olmak istiyo bahara doğru benim dr uma o da çok beğeniyo burnumu
kapalı halimide çok beğendi teyzemler falan
kuzenlerim biz yakışmaz sanıyoduk ama aynı eşarp reklamlarındaki kızlar gibi görünüyosun daha da bi çocuksu ifade gelmiş yüzüne sanki dediler
kuzenim vakko ipek eşarp almış hediyezemuszemus
teyzem ve diğer kuzenimde bu hafta alıcaklarmış bu pazar kahvaltıya geliceklermiş bana sositososito
nimetimin aldığı eşarbıda çok beğendim opuyorumnanaktan
görümcemlerde 2 tane almış bi dolu eşarbım oldu kendi aldıklarımda beraber:))

Son düzenleme:
sağol yelizim:))
sibelcim sizede bi erkek bebek geliyormuş.Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.efe ye kardeş konusunda da hakkınızda hayırlısı olsun cnm.
zehram hoşgeldin tatlım.ekleyeceğim canım inşallah gerçi rengi resimde çok belli olurmu bilmem ama burdakiler çok beğendi bu halimi:))senin kurs devam ediyormu canım

hoşbulduk eftunnum , emminim çok yakışmıştır , çok güzel bi yüzün var

evet cnm devam ediyo kursum
haziranda biticek
çıkmadan yazayım dedim biraz fırsat yarattım kendime

bu arada semiha, ekin ve nimetide öpüyorum
göremedim şimdi gelince görüşmek üzere

canım benim sağol.
nimeti ben dörtgözle bekliyorum bende oldum müptelası şu alacakaranlığın gelsinde bir kritik yapalım:))

SELAMLAR KIZLAR..

Yeliz cim doğum günün kutlu olsun cnm..
Tüm sevdiklerinle uzun sağlıklı, mutlu huzurlu ömür diliyorum..

Teşekkürler sibel, :)
Hayırlı olsun erkekmiş, allah sağlıkla almayı nasip etsin.Bol ısırıklı bi yıl olcak sanırım :)

Teşekkürler zehracım AMıııN :) yüzyüze görmek meselesinede inşallah diyorum , Seville konuşmadım henüz ama bu haftasonu k.walidem geliyor izmirde doğal olarak bende eve geçicek + c.tesi çalışıyorum, en çok ben istemiştim görüşmek , çok üzüldüm ama yapacak bişey yok inşallah başka sefere diyorum :(

Kadiş tekrar geçmiş olsun cnm kuzuna. inş ilaçlar tez zamanda etkisini gösterir atlatır kuzucuk..

Yeliz denom güle güle kullansın küpelerini.. ne güzel yakışmıştır kuzuya.. foto isterizzzzzzz...

Betül yeni imajın hayırlı olsun cnmm.. güle güle kullan..

sibel yeğen geliyormuşş.. Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin.. Allah analı babalı büyütsün..

Zehracım eşarplarını güle güle kullan.. gerçekten yakıştı kapalılıkk sana.. öptüm kocaman..

sagolun kızlar erkek yegenımız olucak neguzel tatlı heyecanlar basladı hep bışıler alasım gelıyor kuzumda oyuncaklarını topluyor kardese verıcem dıyor.eltımde dogum zamanı yanımda ol dıyor ınsallah olabılırım temmuzda gıdıcez bakalım ooo bu yaz gıtcegımız okadar çok yer varkı

Demek eşin tekrardan aşık oldu he sanaa, süpeer :).
Eşarplarını güle güle kullan cnm , şimdiden koleksiyonun oldu bile.

Saol Zeynepcim, en kısa zamanda (ewime geçtiğimde) eklerim cnm. Siz nasılsınız, Albina nasıl? Geçen çok sinirlenmiştin sewgili k.walidene, sanırım geçmiştir artık sinirin. :)

Back