Bebeklerimiz ve Biz

arkadaslıgımız herzaman daım olsun yeter tabıkıde canım

Yelızcım evet hemen aksın ınsallah çok özledım sureklı aılem ve akrabalarımdan uzakta yasıyorum nekadar kötu

ılk gunaydın benden guzel annişler 1 de yattım 6 da kalktım hatta kaldırıldım sıze az öncekı dıyologumuzu aynen aktarıyorum
Efe=anne kalk ben kalktım bak
Anne=oglum yat nereye kalkıyorsun daha gece
Efe=şurup getır dişim agrıyor
Anne=tmm oglum sen ya ben getırırım
Efe=sen yat ben detırcem bal olanı alcam
Anne=oglum tmm ben getırırım sen yat
Yok yatmadı gıttık beraber almaya orda fıtıl gördu.
Efe=aaaa anne dötume at dedı döndu yattı
Anne=efe dalgamı gecıyon sen benımle
Efe=çok acıyor dişim sen git süt ısıt ben kendım burda yatcam.
Yanı biz yatak odasında oda oturma odasında yatıcakmış zorla yatırıldım oda yastıgını aldı odada yatıyor

Ayrıca efe gıbı surup jastası olan çocugunuz varmı.özellıkle fıtıle bayılıyor anlamadım gıttı

günaydınlar
kuzum yeni bakıcıya başladı p.tesi günü ama
ben öyle yoğundumki giremedim bile kk ya.
Eylül çok sevdi bakıcısını, kadın hep güler yüzlü tatlı dilli
hatta dün hep gülmüş sen çok komiksin diye.

sizler ve yavrularınız da iyidir inşallah geçmişi çok fazla okuyamadım ama...
zehra yeni resim koymuş canım çok yakışmış hayırlı olsun yeni halin
yeliz sen neden annene gittin anlayamadım canım ama sonuçta annenle olman çok güzel.
kadiş hala oluyormuşsun hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin yiğenin.
sibelcim günaydın canım sana da maşallah efeye çok akıllı fitili sevmesine de bişey diyemiyorum artık :))

Günaydın güzel bir gün olsun hepinize

ekincim sağol canım tebriklerin için

demek bakıcı başladı ve eylül memnun çok sevindim sizin adınıza vallahi maşallah inşaallah hep böle güleryüzlü ve anlayışlı gider

aşı konusunda ben vurdurma taraftarı değilim

günaydınlar
bizde yoğunuz yine.
maşallah efeye ne güzel konuşuyor canım
fitil için drlar çok mecbur kalmadıkça vermeyin diyorlar özellikle 1,5-2 yaşlarından sonra.şurup öneriyorlar.
ekincim valla bende çok kararsızım bu aşı konusunda yaptırmadım ama rahat değilim içim yaptırsamda içim rahat olmaycak tuhaf bir durum bakıcınızı sevmenizede sevindim canım

inanın bende öyleyim yaptırmak istemiyorum ama içim hiç rahat değil
yaptırsam daha da rahatsız olucam kaldık böyle kararsız ne yapıcaz bilmiyorum

bakıcı teyzemiz sabah erken gelmiş biraz, dün ben kabak dolması yapıp koymuştum eylül
ondan yemek istememiş sadece çorba içmiş o da eylül köfteyi çok seviyo benim sebze karışımından
bi köfte tarifim var onun yapıp yediricem kime verdiysem tarifi bütün çocuklar çok sevdi dedi valla
böyle candan davranması düşünmesi beni çok mutlu etti,
yarın yapıcak bakalım köfteyi tarifini sizinlede paylaşırım.

sibelcim efeye maşallah dilleri açılmış epey

ama fitili bukadar sevmesi değişik :) şurup olabilir bazı çıcuklarda var şurup takıntısı
fitili erkek çocuklar için iyi değil sanırım doktorlar pek önermiyorlar zaten çok aşırı ateşli durumlarda kullanmayı tavsiye ediyorlar

günaydın annişler

bizde 8 de kalktık nihayetinde.geçen hafta hep 10 larda kalkıyordu ama hiç memnun değildim.çünkü öğün düzeni aksıyordu.bugün erken kalktı.düzene gireceğiz tekrardan inşallah.

ekin ne güzel bakıcınz içine sinmiş.memnunsun sevindim...
sibelcim maşallah efeye dilide çözülmüş bayağı.
betül merhaba canım nasılsın
kadiscim dün akşam gördüm hala olduğunu yazmışsın tekrardan tebrik ederim seni.

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum.

Denizin kuzenide şurup içmeyi çok sever, ilk gördüğümde çok şaşırmıştım :) maşallah efenin dillerine.

Ekincim bakıcından memnun olmana çok sevindim cnm,maşallah, K.walidem küçük görümcemin doğum sebebiyle izmire gidiyor bugün o sebeplen denize annem bakıcak gelene kadar.

yelizcim anladım canım ne güzel o zaman aynı şehirde olmanın avantajı işte.
bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah.

kızlar aşı hakkında görüşlerinizi bekliyorum hala ne düşünüyosunuz?

sagolun kızlar efe gercektende çok çok erken konuştu bılmedıgı yok herkes nufustakı dogum tarıhı ıçın yanlış yazılmış bu 3 4 yasındakı çocuk gıbı dıyor
Ayşenura yapmadıgını bırakmıyor sankı arkadası gıbı muzık açıyor ayşe hadi oynucaz dıyor kaldırıyor kızı sonrada tutturuyor kol bastı ac dıye

Ayrıca kızlar ben fıtıl kullanmıyorum hıç evde yedek duruyor yanlızca 1 kere attım kuçukken onu hatırlıyor

günaydın canlarımm
yelizim ne doğru demi ana gibi yar baba gibi diyar olmaz:))
şu 1 ay sefa sür annenin yanında ailenle beraber
denizde ne mutludur kimbilir

semihacım elifcim eftunn,ekinn,sibel yelizz, nimo, sevill, kadiş, willdrose nasılsınız kızlar

güzel bi gün diliyorum kızlar
akşam girebilen olursa evden falan girin yaa akşam çok yanlız kalıyorum
kendim yazıp kendim okuyorum:gitme:
yanlız bırakmayın beniiyerimseniben

iyiyiz zehracım sen nasılsın bakalım?
dün eklediğin resimleri gördüm
çok yakıştığını belirtmek istiyorum.

semıhacım mrba cnm nasılsın paketın gelmedımı hala
Zehracım önceden akşamları hep olurdum fakat esım benımle ılgılen dıyıp çıkartıyor kk dan ama olmaya calışırım cnm

2 kere Teşekkür ederim ekin :)

Ben şimdilik yaptırmayı düşünmüyorum aşıyı zaten tedaviye yanıt vermemeye başlamış şimdiki aşılar.

Aynen öyle zehroşum, denizde bende çok ama çok mutluyuz dk 1 bugün gezmedeler :))) Dün annemi gördüğünde söylediği ilk kelime " elifs anane ben seni çok seviyorum yaaa" :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…