• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarr
maaaşllah efeyee
eylül adına çok sevindim ekincim, her işte bir hayır vardır diye boşuna dememişlerçok sıkıldın bunaldın ama allahın izniyle daha güzel olacak herşey
aşı konusuna gelince bende yaptırmıcam, melek de alerjik bir bünyeye sahip dün doktoru bile döküntü yapar diye başka bir antibiyotik vermedi değilki aşıyı düşünemiyorum
öksürüğü devam meleğin, bizmkide şurup seviyor allahtan
o yüzden bende boşalmış şurup şişelerine pekmez ve bal-zncefil karışımı yaptım, şurp niyetne her sabah her akşam içiriyorum :)))
allahım bu veletler bize daha neler buldurcaklar merak ediyorum
dün büütn evin duvarlarını, koltukları, sehpaları pastel boyayla bi güzel boyadı cadı
bend eelimde cifle siliyom bi yandan, tezgahın üstündeydi cif gerlerdeydi nasıl ulaştı nasıl aldı anlamadım valla, dökmüş beze daha doğrusu bezi cife bulamış heryer oldumu bu sefer bembeyeaz, eşim akşam halimize gülmekten öldü, o halledior ben arkasından bezle dolaşıyorum
ben hep meleğe yanlış bişeyi anlatacaksam , bi kız varmış, çok akıllıymış tatlıymış ama bir gün ebn uyumama uyumam diye tuttrumuş falan flan diye hikayedne anlatırım
dün çekmiş beni bak anne otur şimdi bi kız varmış çişini altına yapıyomuş, ama büyümüş, bebekler altına yaparmış olmazmış, mış mış diye anlatıyor bana eee dedim sende büyüüdn altına yapmıcan dimi annem diyom yapcam diyo cevaba bakkkkkkkk

dün akşam eylülle babası oyun oynarlarken biraz internete gireyim dedim
eşim yanıma geldi eylül tekrar babasını çağırıyor "hadi babaa gel sen annem biraz intertete girsin"
diyo cadı.Bu yine akşam kayyu izliyo eşimle konuşurken güldüm koşa koşa geldi yanımıza komik olan nedir anne diyo sen anneme şakamı yapıyosun baba diyo.
maşallah yavrularımıza yerim onların dillerini ben :))

öğle arası eminönüne gittim geldim ama eliboş geldim ya ne kadar kararsızım ben ya o mu olsun bu mu olsun derken baktım öğle arası bitmiş:))
semiha hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız pek görüşemiyoruz senle

O şurup şişesi taktiğini k.walidem barışa çok kullandı, bende veriyorum zencefil-bal-pekmez karışımını pek severek içmiyor ama.

Maşallah dillere ne alem bunlar yahuu, hepsi birbirinde şirin :nazar:

sağol canım evet her işte bir hayır vardır kadın o kadar içime sindiki inşallah hep böyle olur
1 hafta evde kendi kendimi yedim ya ortada kalıyosun kimseyi tanımıyosun bilmiyosun annemi
arıyorum olsun bulursunuzu bi tane kayınvalidemi arıyorum o da öyle onlara göre öye basitki
bu işler, hep böyleler zaten rahatlar, çok dua ettim Allah hep yanımızda şükürler olsun.

canım melek hasta galiba çok çok geçmiş olsun düzelir inşallah bi an önce
yaramazlığı da bırakmıyo ayrıca cadıı...
ayrıca bu pekmez zencefil bal karışımını çok iyi düşünmüşsün nasıl yaptın?

eylülde bebeğini alıyo eline sen çişini bezine yapıyosun neden bana söylemiyosun diyo
çok iyi biliyolar ama işlerine gelmiyo bizimki de sadece kakayı wc ye yapıyo çişini de canı isterse
yapıyo inat ediyo yani.

HERKESE MERHABA
ben kulube dün üye oldum
çok beğendim şimdiden çok samimi ,sıcak bir ilişki var aranızda umarım benim içinde öyle olur.
ben sizlerden bir konuda fikir sunmanızı istiyecem
benim ablamın 4 ay önce bir oğlu oldu,5 yaşında da bir oğlu var ve kardeşini aşırı derecede kıskanıyor,artık hat safaya çıkmış kıskançlıkları,ablam yanında uyusun istiyor sürekli bırakıncada çok ağlıyormuş,ana okuluna yazıldı busene ama gitmiyor,ablam çok zorlanıyor,beni aradı internetten baktım ama,yetrli bir bilgi alamadım,sizlerin tecrübesi vardır diye düşünüyorum,
sizce nasıl davranmalı
herkese sevgiler ve selamlar

geçmişe biraz baktım keyifler yerinde gibi.efe çok tatlı dillenmiş maaşallah.berfede konuşuyor ama daha tam ilerletemedi.berfede tam bi şurup hastası.bi yeri acısın anne şuup ver diyo

wildrose cum berfede bebeklerini alıp hıı çiş yapmış pis olmazz diyor.tuvalete götürüp çiş yap diyor.ama kendi canı istrese tuvalete istemezse altına bırakıyor.gece rahatsız uyanıyor ama gündüz oyuna dalıp unutuyor.

selam bende geldim kızlar..
sevilim az önce hediyeni kargoya verdim cnm..
aras kargoyla yolladım ben şirketin vasıtasıyla..
inşallah beğenirsin cnm...

ekincim çok sevindim cnm adına...
valla herkesin bakıcısı böyle iyi çıksa keşke...
sonuna kadar böyle olur inşallah cnm...

nimi kolay gelsin bacım....
akşam için de iyi eğlenceler

zehracım akşamları ben girebilsem aslında iyi olur ama ben eve internet almak istemiyorum..
bi akşamımız var...
onu da pc başında geçirmeyelim diye...

betül.. yarın öğle arası yine çık sen eminönüne...
ilk gözüne çarpanı al...
sen göndersen beğenirim cnm ben:)

canlarım bır bılsenız ben bugun ne yaptım bır hışın kuaföre gıdıp sacımı bakır kızılı yaptım hıç ıstemıyordum ama oldu ışte esım çok sevıyor suprız olcak ona.çokta guzel oldu yanıma gelıp rengını sordu 2 bayan ve dıger sac rengınden daha guzel oldu dedıler rahatladım

günaydınlar
kuzum yeni bakıcıya başladı p.tesi günü ama
ben öyle yoğundumki giremedim bile kk ya.
Eylül çok sevdi bakıcısını, kadın hep güler yüzlü tatlı dilli
hatta dün hep gülmüş sen çok komiksin diye.

sizler ve yavrularınız da iyidir inşallah geçmişi çok fazla okuyamadım ama...
zehra yeni resim koymuş canım çok yakışmış hayırlı olsun yeni halin

bak ne güzel allah gönlüne göre bi bakıcı nasip etmiş cnm , inşallah hep böle devam eder ilişkileri
düşünceli olmasıda çok güzel
saol cnmm resim yorumun için de ayrıca

iyiyiz zehracım sen nasılsın bakalım?
dün eklediğin resimleri gördüm
çok yakıştığını belirtmek istiyorum.

saol semihacımm resim yorumun için
çok şükür herşey yolunda gayet güzel bi şekilde devam ediyoruz hayata
yarın sınavım var kursta ibadetlerle ilgili namaz ,abdest vacip sünnet vss.. gibi konulardan yazılı olucaz
kızlar çok makara kursta , kopya kağıtlarını bile hazırlamışlar
mannaklarrlülülülülülü

Zehracım önceden akşamları hep olurdum fakat esım benımle ılgılen dıyıp çıkartıyor kk dan ama olmaya calışırım cnm
burdasın görüyorum sibel:))

işyerinden arkadaşalrım aradı akşam buluşucaz bi yemek yicez bakalım iyi gelcek bana
nimet çok iyi gelir sana emin ol, değişiklik olur açılırsın birazŞeniz
HERKESE MERHABA
ben kulube dün üye oldum
çok beğendim şimdiden çok samimi ,sıcak bir ilişki var aranızda umarım benim içinde öyle olur.
ben sizlerden bir konuda fikir sunmanızı istiyecem
benim ablamın 4 ay önce bir oğlu oldu,5 yaşında da bir oğlu var ve kardeşini aşırı derecede kıskanıyor,artık hat safaya çıkmış kıskançlıkları,ablam yanında uyusun istiyor sürekli bırakıncada çok ağlıyormuş,ana okuluna yazıldı busene ama gitmiyor,ablam çok zorlanıyor,beni aradı internetten baktım ama,yetrli bir bilgi alamadım,sizlerin tecrübesi vardır diye düşünüyorum,
sizce nasıl davranmalı
herkese sevgiler ve selamlar
öncelikle hoşgeldin cnmm, kulübe ve topiğimize
ablanın işi ciddi anlamda zor
aynılarını ben yaşadım oğlum 5 yaşındaydı kızım doğduğunda
o da çok kıskançtı sürekli gizli köşelerde ağladı durdu yavrumm
şu aralar bebekten çok büyük olanın ihtiyacı var ilgiye
anasınıfına gitmemesinin sebepleride vardır mutlaka kendince
o okula gittiğinde bebkle daha iyi ilgilenip onu tamamen unutacaklarını arka plana atacaklarını falan düşünüyodur muhtemelen

okula ikna edilrse orda yeniarkadaşlıklar kurar yeni şeyler öğrenir ve ortamın gerginliği azalır, birde kardeşinin bakımında ona da görev verilirse sonuç daha iyi olur
selam bende geldim kızlar..

zehracım akşamları ben girebilsem aslında iyi olur ama ben eve internet almak istemiyorum..
bi akşamımız var...
onu da pc başında geçirmeyelim diye...

)
haklısın tabi cnmm akşama kadar zaten iştesin
akşamda otur eşinle çocucuğunla başbaşa:1hug:

sevil yok bugün sanırım uğramamış hiç:umursamaz:
birde ekinnazımı göremedimCADIARZU

Back