Bebeklerimiz ve Biz

Çok haklısın cnm benim cadı bütün kontörleri oraya buraya mms msj atmak için kullandı bayramda sen ve sibel e cvp yazamadım. Sorry çok teşekkür ederim,öpüyorum ikinizide.

Ben sizin için özel hazırladıpım bayram kartı ile kutladım :)

Son düzenleme:
Ekincim alışır inş. kısa sürede emzik onlara bir tutku sonuçta

yezda ilk tutmadı sonra biz zoorla tutturduk sadece 5 ay falan emdi okadar
9 ayını çıkarmıştık kendi bıraktı almadı ondan sonrada iykide bırakmış şimdi zorlanırdım belkide :)

yıl sonuda geliyor yoğunluk olcak devirler falan bayağı uğraşacağız

vallahi betülcüm haklısın ama inan gezmeden ve yezdadan fırsat bulup telefonu alamadım bile elime inanki

Zehra , ekinnazım nimo nerde yaa uğramamıyorlarrr

semihada bayağıdır gelmiyor yapılmadımı acaba neti hala ?

ekinle görüştüm şimdi dün gelmiş evine uğraşıyormuş işle güçle.
buarada benim yazdıklarım çıkmıyor ya buraya

bundan önce ekini bi arayayım dediydim birde nimo da işten çıktıydı belki annesindedir demiştim zehrada kursta semiha ile ilgili bir fikrim yok

ya betülüm bana ya mesaj gelmedi..
ya da adı soyadı olmayan bi mesaj vardı o sendin...

sevilim hoşgeldin bacım...

ben kk ya girerken çok zorlanıyorum..
ya yazdıklarımda kayboluyor ya hiç bağlanamıyorum...

zehranın bugün kayınvalidesi gelecekti..
o artık sık giremez sanırım...

vallahi bende kulübe girerken sorun yaşıyorum

evet zehranın kayınvalidesi gelicekti doğru yazmıştı unutuvermişim vallahi

ekinnazım yeni dönmüş demek istanbuldan ahada ampülü yanıyor canım naber kızlar nasıllar :)

herkese iyi akşamlar öptüm hepinizi

Günaydınlarrrrr
herkese güzel bir gün olsunnnn

yelizcim nasıl oldun daha iyimisin

betüşüm sanada kolay gelsin hala devamı uyanmalı gecelere ne diyeyim düzelir inş.

Bende aynıydım betül tek değilsin :)

Saol kadisim, anti. ve soğuk aldığınlığı ilaçlarını içmesem hiç ayakda duramıcam demekki. Geçicek elbet cnm.

sorma kadisim düzelecek inşallah.birde emziği de bıraktık ya onun da sıkıntısı var.
çok geçmiş olsun yelizim deniz nasıl oldu

ben geldım nasılsınız kk çok agır ama facedekı oyun çok hoşuma gıttı ona takılmış durumdayım amma balıgınz var haa...

ahh bu arada bırde efecık bırakabılse memeyı
ayrıca 20 gundur bez almıyorum hıç sanırım artık tamamen bezı bıraktık esım al poposu uşur duyor ama ben ve ailen bırakmışken takmayın bıdaha dıyor

günaydın canlarım nasılsınız
kaç gündür siteye giriş yapamadım, sorun varmış sanırım
hepinizi çok özledim nasılsınız keyifler nasıl

İlk Günaydın benden olsun

son iş günü yarın evdeyim :)

kızlarr yezda çok ama çok iştahsız ne yapmalıyım bilmiyorummm
bayramdan beri böle ama son 2-3 gündür daha beter sabahları kahvaltıyı her şekilde deniyorlar annemler
yemiyor çok severek içtiği çorbayı bile 3-4 kaşık zor içiriyoz sütünüde yarım yamalak içiyor .
dişlerini yokladım bişey görünmüyor şimdilik hastada değil isahl ateşli vs. nedir sorun çözemedim

elifcim dün senin önerdiğin balık yağı ve vitamini aldım inş. o işe yarar akşam dileğe verdim bugün başlıycak hatta dün akşamdan vitamini verdik inş. yararını görürüz.
bugünde keçiboynuzu pekmezi alıcam sabahları aç karnına versinler ne olursa olsun zorlada olsa içeçecek artık yoksa bünyesi zayıf düşücek iyice hastalanıcak tam toparlanmıştı biraz kilo almıştı yine verecek aldığınıda

günaydınlaaar
sitedeki sorun düzeldi galiba.
ya kızlar eylülün bağırsakları bi garip
bi bakıyosun normal bi bakıyosun ishal, ilaçta kullandık ama
fayda etmedi yine yarın götürücem doktora.
Yelizcim geçmiş olsun canım tekrardan vitaminde al bol bol
Betülcüm aman bırakmışken verme emziği şükür bizimkinde hiç ses çıkmıyo
aklına bile gelmiyo.

günaydınlar.
gecemiz yine kötüydü.12-1 arası ve sabah 7-8 arası uyuyabildim.
yeni geldim işe birilerinden laf yiycem sonunda.
günümüz güzel geçsin inşallah

dün çok uyumamış herhalde odasındamı yatmak istemiyor anlamıyorum yanıma gelince de uyumuyor oynamak istiyor.valla napcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…