• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Selam kızlar...
Herkese hayırlı cumalar...
Kaçgündür siteye birtürlü giremiyorum. Sürekli hata veriyor.
Ben daha iyiyim aferin alıyorum bolbolda vitamin erken farkedip ilaç aldığım için ilerlemedi. Umarım böyle atlatırm. İrem de birşey yok çok şükür ama her ihtimale karşı onada vitamin veriyorum. Akşamlarıda yatırmadan önce zencefille bal veriyorum.

Yelizcim çok şükür haftasonu geldi dinlenirsen daha çabuk atlatırsın. Deniz nasıl oldu? Daha iyidir inşallah....

Kadişcim neyi var acaba Yezdamın??? İştahsızlık bir annenin başına gelebilecek en büyük felaketlerden biri... İnşalah tez zamanda eski iştahı geri döner. Pekmez ve vitaminler işe yarar inşallah...

Ekincim sizede geçmiş olsun. Enfeksiyonu yeni atlattı eski düzene girmesi biraz zaman alıyor ama bencede bir dr. görünün. En azından için rahat eder...

selam kızlar...
hem yoğunum hem de bu sitenin halleri düzelsin artık ya.......

hasta anne ve kuzularımıza geçmiş olsun........

şimdik
çoğunuza mail geçtim ama bende mailleri olmayanlar için...

çekilişe katılacak olanlar...
bana
ad-soyad
açık adres
telefon numarası
ve benim mail listemde değilseniz yani mailim gelmediyse mail adresinizi yazıp bir özel mesaj atın...

öyle çok pahalı hediyler olmayacak..
çam sakızı çoban armağını...

şimdiye kadar görüştüğüm katılack olanlar...

dreamlover
soytarı
*mavili*
kadis
eftunn
kartalsevil
ekinnaz
nimetilker

sevilcim mailime cevap at canımmm

Selam kızlar, nedir bu sorun anlamadım gitti, bir türlü bağlanamadık.

Kadis keçiboynuzu pekmezi ve balık yağı iştahını yerine getirecektir cnm üzülme düzelir.

selam kızlarrrr

nasıl sinir oldum ya siteye giremiyorum
giriyorum yazamıyorum çok özledim sizleri geçmişe bakamadım bile umarım herkes iyidir
bizler iyiyiz.

ayrıca geçmiş bayramınız mübarek olsun
bizde annemlerle güzel bir bayram geçirdik
naz çok mutluydu bayramda kalabalık hoşuna gitti

mavilim mailini aldım
adresleri mail yoluyla iletirim canım

öpüyorum hepinizi iyi hafta sonları

slm kızlar
bende çok koşturdum bugün, uğrayamadım
çok özledim hepinizi
ekinim de gelmiş hoşgeldin gülüm benimm
demek naz sevdi kalabalığı ne güzel mutlu olmuşlar

kaynoşum sağolsun nasıl becerdi bilmiyorum fırınımızın camını kırdı
bide diyoki yoksa çatlakmıydı
det etme anne maaşını alınca alırsın bi tane fırın yenilemiş oluruz dedim bendekaydirigubbakcemile2
vakti zamanında bir bardak kırdığımda bana laf sölüyoduu çünkü:sinifsinif:

Selam herkeslere keyifli haftasonları,

Dışarısı çok soğuk , Ablamlara geldik, erkekler mutfakda çocuklar oyun odasında biz keyifdeyiz.. hehehe :)))

iyi akşamlar canlarr
umarım keyifli hafta sonu geçirmişsinizdir..
biz iyiyiz çok şükür..
günler ksıacık. hemen akşam oluyor... fırsat bulamıyorum girmeye..
bu akaşam annecimle babacım bizdeydi.. annem kol böreği yapmış.. bir tepside bize getirdi..
çayın yanında süper gitti aama bu aralar fena kilo aldım.. dün günde herkes kilo almışsın diyince baya morelim bozuldu ama böreğede dayanamadım napimm.(((

günaydınlar
yorucu bir haftasonunun arkasından yine mesaideyiz.
c.tesi mesai arkasından evde temizlik akşamda zeynebi alışveriş merkezine götürdük tırtılı çok seviyoruzda.
pazar dersane akşamada benim istanbulda olan ender akrabalarımdan birine ymeğe gittik orada zeynepten 1 yaş küçük kuzenimin kızı var çok güldürdüler bizi.pek anlaşamadılar kızın abisi var 7 yaşında benimkız abinin peşinden gidiyor ufak kızda benim kzın peşinden gidiyor ama zeynep bir triplerde "git sen annenin yanına ben abiyle oynıycam " dio:))
sanırım geceki sıkıntımız emziği bırakmamız hala unutamadı uykuya dalmakta güçlük çekiyor.artık yanımıza almaya başladım dün gece daha rahattım
perşembe trabzona gidicez bi aksilik olmazsa cumu için izin aldım biraz önce
herpimizn günü güzel geçsin canlarım

benden de hepinize günaydın kızlar...
haftamız güzel olsun inşallah...

kuzum ve ben iyiyiz çok şükür..
cumartesi arkadaşıma gittim...
onunda ruzeden 6 ay büyük kızı var..
oturduk takıldık..
pazarad evdeydik...
temzilik iş güç..
ruzede inanılmaz yaramaz...
dehşet bişi oldu bakalım..
ne zaman düzelecek...

bu arada son listemiz şudur..
zeybennep buraya selam vermiş ama çekiliş için bişey yazmamış..
sibelden hala haber yok...
bu hafta çekilişi yapacağız. artık vakit kalmadı...

yelizimin fikri ile şu şekilde yapacağız;
ben kağıtlara hepimizin ismini yazıp kapattım..
karıştırıp üzerlerine numara vereceğim...
hepiniz bi sayı söyleyeceksiniz..
o numardan kim çıkarsa bahtınıza...
sona kalan da bana kalacak...

son listemiz şu şekilde...

*mavili*
deramlover
soytarı
semiha
eftunn
kadis
ekinnaz
littlefairy
kartalsevil

Ohhh trabzon tatili hee süper betülcüm, sefanız olsun. Zamanla unutacak cnm emziğide.

Evet elifcim bu haftada bekleyelim kızlardan haber sibele yazdım zebennepede özelden yaz haber gelirse onlarıda katarız gelmezse onlarsız yapacağız mecburen.

Ben şimdiden sayımı belirleyebilirimiyim ?:) uğurlu sayım olan 5'i seçiyorum :)

Selam şekerler...
Herkese mutlu, sağlıklı bir hafta diliyorum.
Cuma babamız izindeydi dışarı çıktık. Aspiratörüm bozuktu yenisini aldık prizlerin bir kaçı ağrızalıydı onları yeniledik birşeyler yedik kuzuya tırtıl ve araba keyfi yaptık döndük evimize. Cumartesi evdeydik. Dünde eşimin kankisinin nişanı vardı oraya gittik. Nişandan erken kaçıp uzun zamandır yapmak istediğimiz sinema keyfini yaptık. 2012'ye gittik. Güzel bir filmdi tavsiye ederim.
ışte bizden böyle....

Sizlerinde haftasonu güze geçmiş. Ne güzel:)))
Ah Elifcim o yaramazlık bizdede tavan yaptı hiç ele avuca sığmıyor. Sürekli aksiyon hep bir kalp çarpıntısı Allah koruyor resmen....

Selam sevilim, oooh ne güzel dolu dolu geçmiş haftasonunuz, herdaim böyle olsun inşallah.

Demek tavsiye ediyorsun,Bizde izlicez 2012 yi bugün yarın.

Back