Bebeklerimiz ve Biz

günaydınlar herkese güzelliklerle dolu bir gün diliyorum
bayramda alıştık yavrucaklara valla zor geliyo
gerçi eylül dün çok aramamış ama ben alışamadım henüz

kadiş bahsettiğin kız kardeşin demi canım geçmiş olsun
bende evlendikten sonra göğüsümden iki defa kist aldırdım
inanılmaz ağrı yapıyodu çok korktuk ama fibrokistik karakterli
kist çıktı ikisde endişelenme sende ağrısız kistten korkun diyodu dr.
ağrıması iyimiş yani. operasyonda kolay oluyo lokal anesteziyle alıveriyolar okadar.
acil şifalar diliyorum.

Günaydın güzel bir gün olsun hepimize

zeybennep, yeliz , ekin ve betülcüm teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için
akşam eve gittim dilek diyor abla uyuşturmadan neşterle gözümün önünde birtane bayandan parça almaya çalıştılar korkmuş kızcağız

zaten uğraşmadan ameliyat demişler bulamıyorlarmış bezeyi ordaki hemşire içinde dursun bişey olmaz diyormuş resmen insanla dalga geçiyorlar yaa insanların hastalıklarıyla dalga geçirilirmi ne basit görüşlüler bu insanlar hemen aldığı tıbbi malzemeleri peçete ıvır zıvırı boşaltmışlar madem parça almayacaksın ne diye getirdiği malzemeleri döküp açıyorsun

ameliyat olmasan ilerde küçük bir ihtimal göğsün alıonabilir demiş doktor olmasada ağrıyı çekicek dilekte kararsız ve korkuyor bakalım hayırlısı lipom bezesi olduğu için ilaçla ve iğneyle tedavisi yok ilaç kullandığında daha çok büyüme yapıyormuş malesef

Günaydın güzel bir gün diliyorum.

iki gündür vucut kırgınlığım vardı , akşam eve gittiğimden beri yattım yorgan döşek, şimdi bile çok halsizim boğazlarım bi tuhaf.İlaça başladım.İşin kötüsü ben eşim görümcem k.peder hastayız. Dün akşamda denizi götürdük dr a boğazlarında iltihap varmış. Yeni bir virüs dolaşıyor evimizin etrafında. Allah şifa versin bütün hastalar.

gunaydı herkese
yelızcım meraba çok gecmış olsun cnm bende çok korkuyorum hastalıktan bayramda çok gezdık umarım hasta olmayız dedım ama ınsallah hastalıksız bı sekılde evımıze gıderız

günaydın kızlar....
kuzum çok fena çok..
inanılmaz yaramaz inanılmaz huysuz..
dün babannesinin burnundan getirmiş..
işimiz var bu kızla...

kadiscim dileğe çok geçmiş olsun cnm..
benim kaynanamda da vardı...
ben nişanlıyken direk ameliyat demişlerdi..
gözlerini bağlayıp sadece orayı uyuşturup aldılar bezeyi..
bi gece de hastanede kalmıştı..ben bakmıştım ordan hatırlıyorum..
şimdi hiç bişeysi yok çok şükür...
iyi düşünün iyi olsun cnm..
bi de ben başka bi hastaneye başka bi dr. a görünsün derim cnm...
çünkü çok fark eder...

yelizcim çok çok geçmiş olsun cnm..
izin imkanın varsa eğer iyi olur..
denoyu almadan dinlenirdin ama vermezler sanırım...
ilaçlarını aksatma aman canım

Yelizcim geçmiş olsun canım ailece hepinize acil şifalar diliyorum canım zaten bir eve girdinmi herkesi yoklamadan gitmiyor meret

sibelcim sağol canım geçmiş olsun dileğin için sen nasılsın efe nasıl inş. hastalıksız dönersiniz

elifim günaydın ruzişin huysuzluğu 5 gün evde kalmanın verdiği brşeymi acep inş. düzelir kısa zamanda canım inş. dediğin gibi olur ağrısız acısız şekilde aldırırda kurtulur kafasına çokta takıyor akşam ateşi çıktı yine ilaç kullanmıyorda yezdanın dolveninden veriyoruz sadece iç ateşi çıkıyor acaba bezedenmi bilmiyoruz

sagol kadısım bızde bomba gıbıyız valla son gunler artık oyuzden bol bol alışverış yapıyorum kocışımede bugun çıkıp bışıler alcam bı ona alcaklarım kaldı

kızlar şu ugg botlar varya ızmırde herkesın ayagıyda var ılk zamanlar garıp gelmıştı sonradan begenmeye aslaım sızce nasıl kızlar

yelizcim çok geçmiş olsun canım hepinize Allah şifa versin tez zamanda.
elifçim zor oluyor gerçekten huysuz oldukları dönemlerde insan yıpranıyor valla

yeliz geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
elifcim ruze alıştı tabi tatilde sana o yüzden öyledir düzelir merak etme ama arada bi cadılıkları tutuyo o ayrı :))
sibel o botları bende beğeniyorum ama çocuklar için olanlarını, ayrıca her kıyafetin altına giyilmiyo giyim tarzına göre değerlendir al bence.

valla sayenizde duydum o botları:)) baktım netten de değişik gerçekten benim tarzım değil ama ekinin dediği gibi herşeyin altına uyacak bir model değil

Günaydın canlarım....
Uzun bir tatilin ardından hepinize kocaman bir merhabaaaaaaaaa
Bizim bayram klasik ve sıkıcıydı. İlk gün kurban telaşı geç bitti sadece aneme ve babanneme gidebildim. 2. günde eşimin ailesini gezdik. .3 ve 4. günü evdeydik. Kayınvalideme misafirler geldikçe oraya indik çıktık eve ne biryere gittik ne evde yayılıp yatabildim. Biri gelir çağırırlar diye heran tetikte oturdum. Dünde çok bunalmıştım kankime kaçtım gittim. İşte bizden böyle

Sizlerin güzel geçmiş. Rabbim tekrarlarını yaşatır inşallah...

Kadişcim Dileğe çok geçmiş olsun. 1 ay önce kuzenim oldu. Onunkide ağrılı ve büyüme yapıyordu direk aldılar. Ameliyat toplamda 1 saat kadar sürmüş 1 gece yatırıp çıkarttılar. Umarım sizinkide böyle kolay ve sorunsuz geçer. Dualarım Dilek'le...

Yelizcim sizede çok geçmiş olsun... Eve girdimi öyle, herkesi yoklamadan gitmiyor. İnşallah fazla ilerlemeden atlatırsınız...

Bendede bugün bir kırgınlık var kendimi çok halsiz hissediyorum, inceincede başı ağrıyor. İnşallah ufak bir soğuk algınlığıdırda yatırmadan gider.

Selammm kızlarr

hiçmi hiç çalışasım yok güzeller yaaa

sevilim geçmiş olsun canım inş. dediğin gibi olur ve çabuk atlatıur dilekte

demek gezmeden evde geçiverdi sağlık olsun inş. tekrarlarını görürüz bayramların iremcik nasıll

eylül emzik emiyodu kızlar 4 gündür emmiyo şimdi
önce köpek ısırdı (yani ucundan biraz kestim),
sonra aldı kaçtı (sakladım).
ve bıraktı artık çok şükür ama kimi görürse anlatıyo
nasıl üzülüyo bi görseniz.

Saol sevilcim sanada geçmiş olsun, önlemini al ilerlemeden cnm.

Benimde hiç çalışasım yok kadis, yatmak istiyorum.

Gözünüz aydın ekin baya geç olmuş bırakması deniz 1 yaşındaydı sanırım bıraktığında emzikli resimlerini görünce halen içi gidiyor. Unutmaları uzun zaman alır kanımca.

ekin valla bizde yanıyız bizim de 4 gün oldu emziği bırakalı ama hala arıyor soruyor huysuzluk yapıyor
bu arada bayram msjıma hiçbiriniz dönmediniz kızlar((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…