• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

kızlar nasılsınızzzzzz

hepınızın bayramını en ıcten kutluyorummm rabbım baska bayramlar gostermeyı nasıp etsın hayırlısıylaa
bugun oglusuma ve kendımıze cıcıler aldıkkkkk geldık ısımız bıtmıstı allahtann
yarında antalyaya anneme gıdıyoruzzzzz hayırlısıyla

gecmısı okuyamadımm hasta bebıslere gecmıs olsunnnn

Güzel Annelerim

Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık mutluluk huzur dolu nice nice bayramlara sizleri ve kuzucuklarınızı kocaman kocaman öpüyorumm

ıyi Bayramlaaaaaar :)

ıyi geceler

Bebeklerimiz ve Biz topiğinin güzel anneleri ve kuzuları hepinizin bayramını tekrardan kutluyorum iyi bir bayram geçirmenizi diliyorum

Bir iyi gecelerde benden olsun....
Tekrardan tüm güzel annişlerin ve bebişlerin bayramını kutluyorum.
Rabbim nice güzel bayramlar gösterir inşallah....

Herbirinizin bayramını en içten dileklerimle kutlar..
tümsevdiklerinizle mutlu huzurlu, sağlıklı nice bayramlar dilerim..

huu hu ben geldım ızmırden kucak dolusu öpucukler yolluyorum

bayramınız mübarek olsun allah daha çok bayramlar göstersın aılemızle bırlıkte

esımden ılk defa bayramda ayrı kaldım çokta özledık gel dıyor fakat bıletımı 7 aralıga aldım degıştırmıyolar nıkahı olan arkadasta sıkılmış baya hepsı benı beklıyor anlıycagınız part time

ailemın yanında olmakta super oh ya neguzel esımde olsa ıyı olurdu ama napalım iş işte gezıyoruz tozuyoruz çok özlemışım ailemıde ınsallah bıdakı kurbanda hepsı yanımda olcak söz verdıler sonra tekrar görüşürüz kendınıze ıyı bakın

selam canlarım
bende hepinizin bayramını kutluyorum
nice mutlu huzurlu bayramlar görelim inşallah sevdiklerimizle beraber

yarın kayınvalidem geliyo memleketten

herkescıkler bayram tatılıne gırmış valla

haftaya pazartesı dönuyorum esımın yanına efeyle çok özledık dun esımle 3g den göruntulu göruştuk cok mutlu olduk hayırlısıyla gıtsek bıde

Son düzenleme:
herkese günaydın...
geçmiş bayramınızı tekrar kutluyorum kızlar...
oldukça yoğun geçti bizim bayramımız...
kuzum çok düşkün oldu bana...
hiç yanımdan ayrılmadı..
babannesine bile gitmedi..
bugün ne yapacaklar bilmem...
bıraktım geldim ya hiç tadım yok bugün...

Günaydın güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum hepimize ve sevgi ile kucaklıyorum.

Bayram tatilimiz güzel geçti, bol bol dinlenip , gezdik. Genel olarak iyi sayılırız denizin öksürüğü dışında, arefe günü başladı ve henüz geçmedi.

1.günü babanede kahvaltı ardından ananeye , ordan dayılar teyzeler büyük dede ve büyük anane ziyareti.
2.günü anane ve dedeyi alıp evimize geldik, akşamı k.walidemlerde geçirdik hepberaber.
3.günü yine anane ve dede ile kahvaltı, öğlene doğru evlerine uğurladık, akşam üzeri avm gezisi denize ve kendime yeni kitaplar, kuzuma güzel bir bebek aldık ve akşam yemeğinden sonra eve döndük.
4.günü öğlenden sonra meydan avm ye gitti pcmizi sattığımız için yeni laptop araştırması yaptık ikea yı gezdik ve akşam yemeğinden sonra eve döndük.

Umarım herkesin bayramı şeker tadında geçmiştir. :)

Günaydınlarrr

herkesin geçmiş bayramını tekrar kutluyor güzel bir hafta diliyorum bizimde bayramımız evde ve ziyaretlerle geçti.

elifcim bizimde durum aynı kuzu alıştı allahtan bu sabah ağlamadıda kaçtım

bugün dileğin koltuk altında bezeden parça alıcaklardı gerek görmeden direk ameliyat demişler hayırlısı gününü fazla uzatmadan ameliyat günü alabiliriz inş.

5 günlük tatilin ardından zerre kadar çalışasım yok başımda çok kötü ağrıyor akşamı nasıl edicem bilmiyorum:(

Sağol yelizcim koltuk altında göğüse yakın yerde beze var büyüyor giderekte ona gidip geldi evlendiğinden beri sürekli bugün gatada parça alıcaklardı patoloji için ama ameliyat olman gerekli demiş
en kısa zamanda

selamlar canlar..
herkesin bayramı güzel geçmiş negüzel.
bizimde güzeldi. bol misafirli geçti bu bayram..
Albina da çok dillendi teyzelerii bıcır bıcır.. mimikleride çok güzel kullanıyor.. maşşallah bu kuzulara yaa..
Yelizcim denize aldıklarınızı güle güle kullansın kuzu.. bu arada aldığın kitapları paylaşırmısın cnmm..
Kadiş cim Dileğe çok geçmiş olsun.. acil şifalr cnmm..

Back