Bebeklerimiz ve Biz

Ben linki sabah gördüğümde inanamayıp hemen betülü aradım ama ne yazık ki doğruymuş.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun, Ailesine sabır versin.

bende henüz yeni geldim işe akşam gittiğimde annem yorgan döşek yatıyordu vücut kırkıngılığı ve gripal başlangıç ilaç falan aldı uyudu gecede ateşi 39 çıkmış sabaha kadar yatmamış titremiş durmuş sabah ateş dürücü ve ilaç içmiş babam beni aradı annenin ateşi var dedi izin al dilekte evde değildi teyzesi gelmiş onun yanına gitmişti 12:00 gibi geldi yezdayı bıraktım ve geldim

ablamlar geçen hafta çocukların hepsi yatmıştı girpten onlara bakmaya gitti bu sefer kendi şifayı kaptı inş. yezdaya geçmez çünkü durmadan anneme gidip anne diyip öpüyor cadım

Son düzenleme:
Ben linki sabah gördüğümde inanamayıp hemen betülü aradım ama ne yazık ki doğruymuş.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun, Ailesine sabır versin.

bir umut dedim belki değildir ama malesef doğruymuş allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevnlerine ve ailesine sabırlar versin :a015:

bende aradım ama bakmadı sanırım müsait değil veya duymadı daha sonra yine arıycam

oof offfff yaaaaaa

betülcüm allah ailesine size sabır versin, mekanını cennet eğlesin. şu an seni aramıyorum, çünkü eminim konuşacak cevap verecek ahlde değilsin. hazır odluğunda aramıza döndüğünd ekonuşuruz senle. acını, acınızı paylaşıyoruz

bende elim varıp da arayamadım..
ama yanında olduğumuzu da bilmesi lazım..

kadisim anneciğine geçmiş olsun cnmmm

kızlar betülü arama imkanı olan arasın derim ben
çünkü acılar paylaştıkça azalır
sizin aramanız yanında olduğunuzu bildirirki bu ona dayanma gücü verir
ço kama çok acı bi durum
dün betül beni aradı bende iyi bi haber vericek sandım sevinçle açtım telefonu
ilk duydum şok oldum

söyleyecek bişey bulamıyo insan
ne denirki zaten
allah ailesine sabır versin
bulunur inşallah failleride
bulunmazsa aile esas o zaman mahvolur

Zehraya katılıyorum kesinlikle arasak daha iyi yanında ona destek olduğumuzu bilmesi bence daha iyi olur şimdi tekrar aradım ama malesef açmadı yine birde akşam denerim artık cenaze yeri kalabalık müsait değil sanırım tekrar sabırlar diliyorum mekanı cennet olsun

herkes bana tepki duydu sanırım,
ama bu tür olaylarda insanlar farklı tepkiler gösterir, ben sadece kendimden pay biçtim, sanırım hata ettim

Yelizcim teşekkürler canım sağol dilek bizde baksa anneme bakıcak kimse yok mecbur orda inş. olmaz benim bile boğazlarım ağırmaya başladı inş. olmayız hasta

şimdi betülle konuştum kızlarr sabahtan aramıştım ama misafirleri varmış bakamamış o döndü bana
çok kötüydü sesi sesi titriyorsu konuşurken canım benim yaaa allah sabır versin

cenazesi kumkapı sahilinde bulunmuş memleketine gönderilmiş kayseriye otopsi yapılcakmış yarın otopsi sonucuda belli olucakmış herşey, allah rahmet eylesin ve sabır versin kimse kalmamış burda eşi kayınvalidesi falan gitmiş betülünde annesi gelmiş ne diyebilirizki bundan sonra dua edip kuran okumaktan başka bişey gelmez ellerinden

ama bu tür olaylarda insanlar farklı tepkiler gösterir, ben sadece kendimden pay biçtim, sanırım hata ettim

yok be mnimocum sana niye tepki gösterelim arkadaşımızın bize ihtiyacı vardır diye dedik yanlış anlaşılmasın kesinlikle

sende art niyetten sölemedinki sonuçta ama böle zamanlarda zorda olsa insanın telf eli bile gidemesede yinede duygusalılığımız öteleyip aramalıyız ben kendi adıma böle düşünüyorum herkes nasıl isterse öle yapar sonuçta .

nimetcim yanlış anladın sen
ben tepki anlamında sölemedim
benimde kaynım vefat ettiğinde ben aranıldığımda acım sanki hafifliyodu
o aklıma geldiği için öle söledim
tepki falan değil be gülüm

Nimicim üstüne alıncak bir durum söz konusu değilki tatlım senden önce zeynep ve sevilde aramak istiyorum ama ne denirki diye belirtti. Bende arayamazdım kesin haber olsaydı çünkü mesajında vefat etti yazmamış, büyük ihtimalle bu mesajı yazdıkdan sonra aldılar haberini, bende mesajda net bişey yok acaba elifle zehra yanlışmı anladı diye aradım, ne yazıkki öyle imiş.Alıncak yanlış anlaşılcak bişey yok tatlım çünkü sözün bitti yer hiç bir kelime teselli edemez.

Develi Hayranları | Facebook
bi bakarsanız şuan elimde başka resim yok da ne olur ne olmaz şimdi eşim gelsin mail yoluyla yaymayı düşünüyorum işte umut dünyası

Öğlenden beri arıyorum k.walidemi evde yoklar bugünde günleri var komşudan gelmediler diye tahmin ediyorum, en sonra aradım cebinden denizi getircekler şirkete burdan direk servis ile geçicek karşıya,
neyse aradım eczanedeyiz denizi götürdük diyince beynimler sular döküldü, gözünü kaşımız birden şişmiş onlarda korkup hepe dr a götürmüşler neyseki bişey yokmuş mikrop kapmasın diye damla vermiş dr.
Nasıl korktum size anlatamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…