Bebeklerimiz ve Biz

ıyi akşamlar yelizcim görüşmek üzere

zeybennep mevcan sizlerede geçmiş olsun acil şifalar

amin sevilim amin ben eşide gitti diye biliyordum işverenler böle cenaze yani bu başka birşey değilki
rabbim sabır versin ailesine hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın

Son düzenleme:
zehracım fotolar çok güzel yorumumu yaptım bu arada saçlar kızılmı yanlışmı gördüm güle güle kullan canım burnuşunda çok güzel olmuş suratına çok yakışmış

saç renginde çok güzel canım belirtmeyi unutmuşum
bende kızılı çok beğeniyorum çokta yakışmış
güle güle kullan.Ayrıca resim ekledim ben baktın mı?

ıyı geceler bugun çok yogundum gıremedın gırıncede şok yasadım betulcum çok uzuldum basınız sag olsun olayıda dun zehradan yenı ögrenmıştım
Arkadaslar betulun numarasını banada yollarsanız sevınırım

Ayrıca bışeyede çok cnm sıkıldı tenzıle nıye bandlandı ve facedende sılmış hep sebebı nekı

Günaydınlarrr güzel birgün diliyorum hepinize

sibelcim tenzile kendi isteğiyle üyeliğini iptal ettirdi. demekki burayı iptal ettiğine göre kadınlar kulübüne ait herşeyi silmiş ve iptal etmiş
kendisi öle isredi düşünüyormuş bir sredir ayrılmayı ve gitti

hıımm evet biliyorum vardır mutlaka bi sebebi.
sen nasılsın kadiş, küçük hanım neyapıyo
ay eylül gündüz uykuyu çekiyo akşama patlamaya
hazır bomba gibi zaptedemiyoruz çocuğu 12 de zorla yatırıyoruz
yoksa daha oturucak bide asabileşti hiçbişey söyletmiyo kendine
tutturuyo özür diliyceksin bende diye :))))

herkese günaydın...
ne çok hastamız var böyle..
benimde kuzum hasta.. ya da değil bilmiyorum..
ishal ve poposu feci yara..
dün bi ara çok az çıkmış ateşi..
yıkadım yatırdım gece bişeysi yoktu...

zehram niye bu kadar hırpalıyon bacım kendini..
kendin diyordun zamanla düzelecek diye...
zamana bırak ne olur helak etme kendini..
saç rengin de süper benim en sevdiğim saç rengi güle güle kullan balım
ayrıca emir ve zeynep e de geçmiş olsun cnm

yelizcim geçmiş olsun canım..
allah bişeysi yokmuş..
sağolsun kaynanada hemen götürmüş..

mevcan ve zeybennep kızlar size de geçmiş olsun...
bol bol vitamin alın...

Sağol canım iyiyiz şükür kuzunun burbu akıyor hala benimde antibyotik vermedim geçer dedim peditus ve aferinle geçerimeye çalıştık ama geçmedi antibyotik başladık bakalım

bak sen cadıya demek özür dilettiriyor heee gündüz yatır canım yoksa canım huysuzluk yapıyorlar uykularını alamadıkları zaman benimki gündüz yatıyor 1 saat falan akşamda 21:00 00 arası uyuyor

günaydın elifcim geçmiş olsun ruzişe ishalmi oldu yavrum ondan kızarmıştır pişik kremi kullanacaksınız ozaman ishalde oluyor malesef benim kuzunun ishalde olmasa kakadan hemen kızarıyor çok hasas cildi var benimde öle aynen biryere çarpayım hemen morarıyor .

inş. ateşi çıkmazda herşey yolunda gidr canım

kızlar yelizle konuştum annesi ameliyata girmiş çıkmasını bekliyorlarmış rabbim acil şifalar versin
sesi bana çok üzgün geldi inş. en kısa sürede toparlanır anne bu başka bişeye benzermi

benim annecimde hala hasta akşam yine ateşi çıktı yezdanın şuruplarından veriyoz düşüyor yine çıkıyor bugün sağlık ocağına gitti sabahtan antibyotik ağrı kesici ve ateş düşürücü vermişler bayağı soğuk almış şu grip geçsede rahat etsek yaa

burada kurduğu arkadaşlıklar kendisi için önemli değilmiş
siteden ayrılma kararını çok önce almış sebep bu

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar diliyorum...
günaydın cnmm, baktım resimlerinize, ikinizde maşallah çok güzelsiniz

elifcim ruzişede geçmiş olsun, nasıl acıyodur kimbilir popişi
eviniz merkezi sistem sıcacık tabi yıka yatır miss gibiyerimseniben
niye hırpalıyorum kendimi elif çünkü resimde göründğünden çok daha kötü geliyo gözüme
çok büyük kocaman ve hatta çok kalın, bu kadar acıya bu kadar zahmete bu burun için mi katlandım demekten kendimi alamıyorum, evet haklısın ben demiştim zamanla inecek, düzelecek diye ama beklemesi çok zor ve ya inmezse ben nasıl çıkarım bu burunla dışarı diye düşünmketen uyku uyuyamaıyorum
gece kabuslarla kan ter içinde uyanıyorum zaten çok geç uyuyabiliyorum:gitme:

Sağol canım iyiyiz şükür kuzunun burbu akıyor hala benimde antibyotik vermedim geçer dedim peditus ve aferinle geçerimeye çalıştık ama geçmedi antibyotik başladık bakalım

21:00 00 arası uyuyor
kadişim yezdanın uyku saati çok güzel keşke bizimkilerde o saatlerde uyusada az kafamı dinleyebilsem bu sıpalrdan
evde sürekli harala gürele koşturma kavga bağırtı deli oluyorum bazenn-tatlicadiarzu-
zeynebinde öksürüğü devam ediyo, dün gecede huysuzdu
dediğin gibi inşallah antibiyotiklik bi durum yaşamadan atlatır kuzularımız:Saruboceq:
annenede geçmiş olsun cnm demek düzelmedi

kızxlar nimet alındı sanırım dün apansızın çıktı:çok üzgünüm:

Sağol zehracım evet maşallah düzenli ama şaşırtma yapınca hemen bozuluyor birkaç sekince işte tekrar başa sarıyoz ben elimde eişimde olsa nerde olursam oluyim bir şekilde aynı saatinde yatırmaya çalışıyorum istisnayi durumlarda mecbur kalıyorum ama geciktirmeye ozamanda huysuzluk yapıyor ağlıyor alışır zeynepte gündüz usun yatıyora belki ondan yatmıyordur erken bizimki az uyuyorda ondan erkenden yatıyor ::)

atlamışım zeynoyada geçmiş olsun vallahi biizmki 1 haftayı geçti hala ara ara oluyor öksürükte ama antibyotik başladık yolu yoksa dahada kötü olcak birde anneme sokuluyor durmadan

annecim bayağı kapmış şifayı ateşi inip çıkor çokta halsiz rengi kül gibi kadının inş. en kısa sürede toparlar

biz kırıcı bişey demedikki hele nimoyaaa canımız o bizim yanlış anlaşılmasın kesinlikle arayıp aramamak herkesin kendine kalmış

Son düzenleme:

ay sorma bacım sürekli aciyo aicyo diye geziniyor kuzum..
şu saate kadar hiç yapmamış ..
geçecek inşallahhh
ya evet evden yana şanslıyım..
hergün yıkasam aklım kalmaz..

bak bitanem canım benim...
psikolojini git gide bozma...
sana öyle gelmesi çok normal..
hergün aynaya bakıp kötü yanlarını görmeye çalışmak seni daha çok üzer...
ilk açıldığında tuğrul abi ve sen ne kadar beğenmiştin hatırlamıyor musun..
ayrıca ben az önce sırf senin için diğer ameliyat olanların topiğine baktım..
aynı duyguları yaşayan bayağı kişi var..
demekki bu iş böyle oluyor..
ama ben çektiklerine değdiğini düşünüyorum..
burnun ortasındaki kemer artık yerinde yok ve çok düzgün duruyor...
şişlikler seninle bir ömür yaşamayacak ki...
hem olur mu bu burunla nasıl dışarı çıkarım
kıs eskisinden kaç kat güzel bilmiyor musun...
yüzünün ortasında hokka gibi duruyor..
ayrıca bunları sana moral olsun diye değil doğrular olduğu için yazıyorum..
ağlama nütfennnn...
gözlerin ne hale gelmiş ağlamaktan...
yazık değil mi canına..
saçlarına bi fön çek...
akşam da bi süslen de dışarda yemek yiyin bugün...
çok iyi gelir sana...
lütfen canını sıma hepsi geçecek....

yalnız nimi cidden fena darıldı bencede...
ama kötü bişey yok ki ortada yaaa...

kadisim geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…