Bebeklerimiz ve Biz

Betül'cüm tüm yakınlarına sabır diliyorum cnm..
kayıp çok kötü gerçekten.... inş. bir an evvel sağ, salim bulunur cnm..
dualarım sizinle..

kızlar benimde dün akşamdan beri sesim kısık.. boğazlarımda hafif yanma var.. bol ıhlamur ve c vitamini alıyorum, soğuk algınlığı hapı alıyorum. inş. kuzuya geçirmeden atlatırım.
kuzuda sağolsun burnumun dibinden ayrılmıyor...

Betülcüm albina hasta değil cnm çok şükür..
abim hemoraidden ameliyat oldu..
ve ben dünden beri hafif gripliyim..

zeynepcim uğramış canım abine geçmiş olsun acil şifalar

sende gripsin galiba sanada geçmiş olsun canım bol c vitaminin faydası olu albinaya geçmeden atlatırsın inş.

betülcüm bir haber yok galiba bencede tv çıkmanın faydası olur resmini gördüm canım ya allah yardımcınız olsun inş. sağ salim bulunur

betülüm çok acı, allah rahmet eylesin, başınız sağolsun, rabbim sabrını dayanma gücünü versin
mekanı cennet olsun

Son düzenleme:
betülcüm başınız sağolsun..
allah rahmet eylesin canım..
dayanma gücü versin sizlere...
mekanı cennet olsun inaşllah...

betülcüm canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allahdayanma gücü versin canım

aslında aramak istiyorum ama bu durumda
ne denirki çok zor bir durum ya

Betülcüm başınız sağolsun canım... Rabbim yiğeninizin toprağını bol mekanını cennet eyler inşallah...

Hiç inanasım gelmiyor belki belki bir hata olmuştur yanlış linkdir diyorum sürekli kendi kendime ama bir türlü elim tel. gitmiyor. Böyle durumlarda ne denir nasıl teselli verilir hiç bilemiyorum. Dilim tutulup kalıyor.

Merhaba herkese güzel birgün olsunnn

ya facede öldü diye belirtmişler ama betül bişey yazmamış kesinmi acaba öldüğü konuşan yokmu aradım betülü ama bakmadı telf. inş. değildir.eğer öleyse çok zor bir durum allah sabır versin sevenlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…