Bebeklerimiz ve Biz

cnm benim abinin iyi olmasına da sevindim
çok çok geçmiş olsun

kuzunu da öpüyorm badem gözlerindenŞeniz

mev*canım canımmm
çok geçmiş olsun abinin ii olmasına sevindim benimde annem pazartesi ameliyat olmustu kısmetse yarın gidip göreceğim seni ve meleğini çok öpüyorum ii geceler tatlımmmmmmmmm:teselli:

enteresan bi rüya ama kuş sıçması iyidir be gülüm:lepi:
kısmettir boşverkaydirigubbakcemile2
ya herkeste beni rüyasında görüyo nedenseCADIARZU
geçende t&s kılıç beni görmüştü rüyasında:sm_confused:
allah allah hayırdır inşallah
ölcekmiyim neyim

allah korusun kıs ağzından yel alsın o nebiçim laf..... anacım seninle yapacak bir tatilimiz var daha nereye yiewrümm....Şeniz

şaka bir yana delü delü konuşma öle kötü bir rüya değil ki belkide akşam sana karşı mahçup hissettim kendimi ondan görmüşümdür rüyamda öpüyorum tatlım seni ve kuzunu... ii geceler:1hug:

ayrıcanama rüyaya girmeyecek hatunda değilsin yani kıss ne hoş çıkmışın o buluşma fotonuzda... vallahi zehra normalde nasılsın bilmiyorum ama fotolarında ateş saçıyorsun valla...
ateşlü garüüüüüŞeniz

ii canım sen nasılsın yatacağımda bi bakem dedim sanada ii geceler tatlım kesintisiz uykularrrrrrrrrr.....:1hug:

saol hayatım, gece gece erittin gız beni, delüüüüüü seniiiii
vallaha bilmiyom
bugün igves beni ilk bi gördü
ayyy sen ne kadar zayıfmışsın,naniknanik
resimlerde çok kilolu çıkıyosun dedikaydirigubbakcemile
hele zeynebe bayıldı resmen, çok sevdi teyzoşu fıstığımı:icecream:
oda kız bebek istiyomuş
inşallah rabbim gönlüne göre versingamyoncuiremsu

iyiyiz bizde kılzar ne olsun işte berra çoktan uyudu.bugün uyku düzeni pek yoktu.gezmedeydik zaten eve gelince hemen yattı.artık uykusu gelince eee eee demeye başladı zilli.bende burda takılıyom işte.amma uykum geldi sanki.sinir oluyom tam oturup kafamı dinlicem sırada uykum geliyo ya neyse kaçtım ben canlarım sizleri goamann öpüyorum kesintisiz uykular

iyi geceler tatlı rüyalar
daha dur sen biraz daha büyüsün o benim kızım der , sen babanın kızısın der
ah bu erkekler yok mu:1hug:

günaydın kızlar................
hepinizi çok öpüyorum..
umarım güzel bir hafta sonu olur hepiniz için..ben bugün şeytanın bacağını kırıp sonunda kuaföre gidiyorum..pazartesi koyarım saçımın resimlerini....

herkese iyi haftasonlarıı, serin ve bulutlu bir günden boludan herkese selammm

sonunda evimdeyim, allaha şükür, dün son ana kadar yolculuğumuz iyi geçiyor derken, eve 20 km kala lastiğimiz patladı, eşimin alet takımları bizim arabaya uygun olmadığı için bir yarım saat lastiği çıkarmakla uğraştı, yapamadı, sonra lastikçi çağırdık o yaptı, eve rotarli de olsa saat 7 gibi ulaştık

evi bir görseniz dandini, kalk gidelim diyorum, evi iyice silip süpürmeden toz almadan yerleştirmek istemiyorum, işim çok anlaşılan, ha bu arada salondaki halımda leke kalmış onu da yıkayacağım

oooff, offf, işim çoook, arda da pek durmuyor, eşim ise kendini hemen dışarı attı,

bu işler nasıl biter bilmiyorum, neyse sizi de sıkmayayım, herkesi kocaman öpüyorummm

hülyacım neyse sağ salim evinizdesiniz ya
çok şükür
yavaş yavaş yaparsın artık temizliğinide
çocukları ihmal etme sakın haa
özellikle damadımı
berkan babasıyla gezer dolaşırda ardam ortlaarda sefil olmasın kızarım ona
göre

Son düzenleme:
merhaba kızlar. bugün temizlik yapmakdan yorgun düştüm. bide üstüne mantı yaptım ayıptır söylemesi şimdi yemeye oturucaz. sizleride beklerim buyrun...

kızlar mrblar..
herkeze iyi hafta sonlarıı
Ramazan geliyor herkes temizlik yapıyor sanırsamm..
bende ölee. bugün halı bilem yıkadım.. mutfak halısı.. çok lekeliydi.. yıkıyayım dedim ama çıkmadı lekeler sinir oldum....

merhaba kızlar. bugün temizlik yapmakdan yorgun düştüm. bide üstüne mantı yaptım ayıptır söylemesi şimdi yemeye oturucaz. sizleride beklerim buyrun...

afiyet olsun cnm..
valla uzun zamandır kocişte benden istiyor..
ama fırsat olmuyorki küçük hanımdan...
sen bize kargoyla göndersenn dermişimmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…