- Konu Sahibi DreamLover
- #2.741
slm karılar napanız bakalım..ben gezmelerdeyim yine..evime ne zaman ditcem ben yaa...ağbimin ameliyatı iyi geçti..şu an çok iyi allaha şükür...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müüücümmmmm noluyo kız ormantik takılıyonnnnnnn
kızlar bu pazar evlilik yıldönümümüz, benimodun yapmaz bişey emme bende yapmasam mı diyom ?
slm kızlar kzım emmeyi bıraktı çok üzgünüm ve üstelik hemen ardından da hasta oldu antibiyotik kullanuyor en feksiyon varmışi kilo alımıda yavaşladı çok morali,m bozuk nasıl oacak ya ....
Monpetit canım bence fazla naz yapmayın bak benim kız evde kaldı kaç aylık oldu halen taliplisi yok :)
mev*can geçmiş olsun canım ameliyatın iyi geçmsine sevindim
herkese iyi hafta sonları benimde bakıcım çıkageldi ama hafta içi başlamıcam bu gidişle işe oğlu ünv. kazanmıştı onunla birlikte kayıt yaptırmaya gitcekmiş bende izin alcam mecburen
ramazanın ilk haftası evde olmuş olcam sizler oruç tutacakmısınız özellikle benim gibi hala emziren anneler napcaz sıcakta
slm kızlar kzım emmeyi bıraktı çok üzgünüm ve üstelik hemen ardından da hasta oldu antibiyotik kullanuyor en feksiyon varmışi kilo alımıda yavaşladı çok morali,m bozuk nasıl oacak ya ....