• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

slm karılar napanız bakalım..ben gezmelerdeyim yine..evime ne zaman ditcem ben yaa...ağbimin ameliyatı iyi geçti..şu an çok iyi allaha şükür...

müüücümmmmm noluyo kız ormantik takılıyonnnnnnn

kızlar bu pazar evlilik yıldönümümüz, benimodun yapmaz bişey emme bende yapmasam mı diyom ?

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım kaçıncı seneyi deviriyorsunuz
bizimkine de az kaldı 8 sene bitecek. eşime takılıyorum bazen
"seninle 8 sene geçirmişim aferin bana ama gençliğimi yedin": diye :roflol::roflol::roflol:

mevcancım gözünüz aydın canım..bir an evvel herşey yoluna girer inşallah..
nimoooooooooooooo
bidenemmmm
aşkımmmmmmmmmmmmmm
hayatımmmmmmmmmmm
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hayatım..biliyom seninki odun ama olsun....
seni seviyor ya yeter daha ne olsun...
öyle bi bakayım dedim...
yavrumu çok özledim kaçıyorum..iyi akşamlar herkese...................
soytarım monpeti.esinti..mirrorcum....hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum şekerler...

mev*can geçmiş olsun canım ameliyatın iyi geçmsine sevindim
herkese iyi hafta sonları benimde bakıcım çıkageldi ama hafta içi başlamıcam bu gidişle işe oğlu ünv. kazanmıştı onunla birlikte kayıt yaptırmaya gitcekmiş bende izin alcam mecburen
ramazanın ilk haftası evde olmuş olcam sizler oruç tutacakmısınız özellikle benim gibi hala emziren anneler napcaz sıcakta

slm kızlar kzım emmeyi bıraktı çok üzgünüm ve üstelik hemen ardından da hasta oldu antibiyotik kullanuyor en feksiyon varmışi kilo alımıda yavaşladı çok morali,m bozuk nasıl oacak ya ....

fotoraf1588mu7.jpg

kızlar bugün igvesle buluştuk, çok çok tatlı bi insan
sohbetine doyamadım, fırsat buldukça görrüşmek istiyoruz bundan böyle

slm kızlar kzım emmeyi bıraktı çok üzgünüm ve üstelik hemen ardından da hasta oldu antibiyotik kullanuyor en feksiyon varmışi kilo alımıda yavaşladı çok morali,m bozuk nasıl oacak ya ....

cnm belki hasta olduğu için emmek isteniyodur, bence hemen bıraktığını düşünme, ısrarla ver sen göğsünü, sonuçta acıkınca mutlaka alacaktır
çok ok geçmiş olsun minik kuzuna
umarım biran önce düzelir annesi

mev*can geçmiş olsun canım ameliyatın iyi geçmsine sevindim
herkese iyi hafta sonları benimde bakıcım çıkageldi ama hafta içi başlamıcam bu gidişle işe oğlu ünv. kazanmıştı onunla birlikte kayıt yaptırmaya gitcekmiş bende izin alcam mecburen
ramazanın ilk haftası evde olmuş olcam sizler oruç tutacakmısınız özellikle benim gibi hala emziren anneler napcaz sıcakta

cnm allah izin verirse hepsini tutmak istiyorum:1rolleyes:
geçen sene ramazanda doğum yaptığım için hiç tutamamıştım,içime oturmuştu:çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar..hava çok sıcak kendimizi attık bizde dışarı..kuzumun sıcaktan boynu hep isilek oldu:(((( kocacımı da özledim..2 gün oldu görmeyeli..neyseki yarın izinli buraya gelicek..aradaki mesafe çokt auzak deil ama işyeri uzak adama hasret kaldı yaww..

zehram igvesim maaşallah valla ne güzel buluşup geziyonuz..benimki izin verse bende ankara buluşmalarına gitmek istiyorum ama yok işte göndermiyor...

canım bende zehraya katılıyorum daha çok küçük sen pes etme hemen geçmiş olsun
zehra canım igvesle allah muhabbetinizi arttırsın

Back