Bebeklerimiz ve Biz

heyoooo heyooooohihoyyyt

herrrrrrkeseeeee iyi pazarlarrrrrrrsositososito

nasılsınız bakalım kaymaklaruummmmm kaydirigubbakcemile2

nasıl geçiyor pazarınız umarımmm gerşey güzel herşey yolundadırrr

neşeliii pazarlarrrrrrrr:sm_cool: öpürtümmm hepinizi ennn gucumanındannnnnŞeniz

çokom yewrümmm hamarat garusun vallaaahihoyyyt

oohhh sefan olsunn güle güle kirlet canımmm:lepi:

bende taksit taksit başlarım artık ramazanda öpüyorum banım seni ve balınıŞeniz

yawwww yarın okul başlıyor ben kuzumdan daha heyecanlıyımm -tatlicadiarzu-

o daha dünyadan bi haber pekte umurunda değilgamyoncuiremsu

bakalım yarın belli olur herşey

offff offff vallahi başlasada bende kurtulsam:Saruboceq: nasıl olacak kaygısındankafamçokkarıştı

slm kızlar herkese iyi pazarlar

mavice canım senin kide mi okula başlıyor yarın
benim kızımda başlayacak bende senin gibi çok heyecanlıyım
ne olacak ne bitecek diye
bugün kıyafetlerini almaya gideceğiz inş.
ama büyük gelecektir.
benim kızında pek umurunda değil
nasıl alışacak bilmiyorum...

aynen yelizcim
bizimkide oyle illa dudaktan opecek
we biz baskaları ile tokalasırken de gulumsuyor....hoşuna gidiyor:)

slm kızlar nihayet evime geldim..yengemde sabah almanyadan döndü ağbimi ona teslim ettim..gelirken bana berfeye bir sürü hediyeler getirmiş çok sevindirik oldum....

pişşşşttttt......sositososito

annemdeyim az sonra evimize gidicez akşamada misafir var gece sahur vs vs

sabah okul ayyyyyy daha fazla yazmayayım kendi kendimi korkutuyommm-tatlicadiarzu-

hade sonra görüşürükkk bayyyyyyyy

slm arkadaşlar bizde dün kemalpaşadaki arkadaşıma gittik piknik yaptım mangal yaktık ramazan öncesi diye bugünde onlarla birlikte kipaya ve park bornavaya gittik yine ebrar hanıma aldıktabi fırsat bulunca eklerim
şimdiden herkesin ramazan ayı mübarek olsun

kızlar bugün o kadar çok misafirim vardı ki anlatamam
15 kişi falan vardı
çok yoruldum dolayısiyle
gece de kalkamazsam eşime hiç sürpriz olmaz
genelde ilk gece sahura pek kalakamam ben

hepimize hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar

fıstığım bugün pek bi neşeli, pek bi enerjik, hiç uyku gözü yok bunda
abisi desen sanki yarın okula ben başlayacağım
tüm oyuncaklarını odanın yüzüne sermiş oyun oynuyo

kızlar hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı ramazanlarrrrr.hafta sonu bursada görümcemdeydim akşam üstü evime geldim
gece nasıl kalkıcam diye düşünüyorum .biraz zor olacakk

dream canım sana özelden tel nomu attım danam aldınmı
benim cep telefonum yeni hattı kabul etmiyor sinir oldum telefon şifresi istiyor
neyseki eşim kendine yeni telefon alıcak kendi cebini bana verecek 2 cep kullanıcam
artıkınn.

aldım ekincim, kaydettim
açıldımı hattın cnm
yarın fırsat bulursam konuşuruz
ilk okul günümüz ya bakalım nasıl geçecek
çok merak ediyorum, öğretmeni nasıl biri, sevecekmi, başarılı olacakmı

günaydınlar hepinize. hayırlı ramazanlar. Hepimizin güzel bir hafta geçirmesini diliyorum..

Herkese Günaydın İyi Haftalar ve Hayırlı ramazanlar...
Yeni öğretim yılı bütün herkese hayırlı uğurlu olsun allah kuzucuklara ve delikanlılara zihin açıklığı versin

Nasılsınız bakalım görüşmeyeli bayanlar..?
Ben bütün haftasonu evdeydim arada bir alışverişe çıkmalarımızı saymazsak..
Kuzucumla öpüştük koklaştık oynaştık kuzum büyücükçe ona olan sevgimde kat kat büyüyor..
artık sarılıyor öpüyor diğer insanlardan ayırt ediyor anne diyor..bütün yağlarım eritiyor..
çok seviyorum kızıcığımı.
Allah bütün kuzula sağlık sıhhat afiyet huzur mutluluk versin..

Aminnnn.

Günaydın kızlar
Hayırlı ramazanlar
Kuzum cumadan beri hiçbirşey yemiyor biraz zorlandımı hemen çıkartıyor. Keyfi yerinde çok şükür ama neden böyle anlamadım. Dişlerimi yapıyor acaba üst damağı kıpkırmızı oldu resmen yara gibi ya.

Günaydın sevilcim
muhakkak diştir cnm rahatlaması için jel sür , uzun sürmemesi lazım
geçer bir kaç güne kadar...

herkese günaydınnnn, ramazan ayımız mübarek olsun, allah tuttuğumuz oruçları kabul etsinn

bugun okula başlayan emir ve mavicemin oğluna başarılar diliyorum, ömür boyu başarılı olurlar inşallah, görüyorum ki anneler daha heyecanlı, umarım öğretmenlerini çok severler, ilk günden alışırlar

berkanım henüz okula başlamadı, çünkü anasınıfına başka bir okula gidecekti, henüz o okul hazır olmadığı için beklemedeyiz, ama bugun velilerden imza toplayıp anasınıfının izim okul bünyesinde açılmasını talep edeceğiz, inş kabul olur da, berkan gözümün önünde olur

ardaya gelince bu sabah ilk ayrılığımızı yaşadık, dokuzda ayrıldım, eski bakıcım geldi, o kahvaltısını yedirirken evden ayrıldım, içim burkuldu ayrılırken, ama inanırmısınız kuzum o kadar uslu durmuş ki, kadının kucağında uyuyakalmış kuzum, şimdi evdeyim, bal oğlumla oynaşıyoruz

ardaya eski bakıcımın görümcesi bakacak zehracım, böyle daha iyi oldu, eski bakıcım bizim üst katta oturuyor, kız alışana kadar onun yanında olur, sonuçta evimi düzenimi bilen bir insan, kızın alışmasına ardanın alışmasına yardım eder

amma yazdım hee, kusura bakmayın, herkesi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…