• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Deniz maşallah diyip dilimi ısırıyım önce :nazar: :) erken yatmasına rağmen sabaha kadar hiç uyanmıyor
istisna geceler hariç oda hasta ise uyuyamıyor doğal olarak onun dışından uyanmıyor.
( ne zaman buraya yazsam o akşam muhakkak uyanıyor zilli gacıı anlattığımı anlıyor sanırım)
Kendine bir düzen kurmuş böyle gidiyor canım, Ama k.walidemin demesine göre gündüzleri hiç uyku uyumuyor
zili susmaz telefonu suzmaz hiç kendisinin ona bağlıyorum ben.

herkese günaydın, gerçi öğlen oldu ama, ardam her zaman ki gibi kuşlar ötmeden, gün doğmadan uyandı, bu gece de saat başı uyandı emdi, emdi, allahım bir rahat vermedi, bugun alışverişe çıkacağım, yarın annemin doğum günü, bugunden alayım hediyesini, ne alacağıma da karar veremedim ki

yelizim özel üyeliğin hayırlı olsun tatlımmm
ekinnazım kilo vermiş aman da ne güzel
nimetimmm kızına kavuşuyor sonunda ohhh
mevcanın abisine acil şifalar
dünürüme de ramazan öncesi son gezmelerinde iyi eğlenceler
mirrorıma öpücükler, herkese sevgiler saygılarrrr

çoko'cum merhaba
Ne güzel anneciğinin doğum günüymüş, allah sevdikleriyle beraber uzun bir ömür nasip eder inş.

Ya bizim prenseste çok emiyor, birde kızıyor memeden çekince. Dün gece biraz rahat bıraktı, yatakta belim ağrıyor yan yatıp emzirmekten. Yalancı memeyide kullanmaz olduğumuz için istemiyordu dün biraz aldı da rahat ettim, uyuyunca pıtt atıyor gerçi ona da çok alıştırmamak lazım tiryakiliği fena.

Herkese günaydın,

Bizde geç kalktık kahvaltımızı yaptık, Asya hanım mama sandalyesinde her yere yetişme çabasında bende sizlere bir bakayım dedim

Mev-can ağabeyinde geçmiş olsun, inş. iyi geçer anjiyosu
Mü cüm hoşgeldin canım, ohh tatil iyi gelmiştir misler gibin oğluşunda düzeldi bu dopingle işleri çarçabuk toparlamışsındır
zeliha da işleri bitirmiş gezme moduna geçmiş gezin zaten okuldu, ramazandı sonrada havalar bozar,
little gözün aydın evladında geliyormuş, Allah ayırmasın bir daha hiç

bizde dün kızımla kadıköy-salı pazarına gittik pazarı talan ettik. Çok severim ben pazarları, cıvıl cıvıl birazda Kadıköy'de dolaşıp (akşam yemekle uğraşmamak için balık pazarına uğrayıp) eve döndük.

Yeliz, mavili, semiha, ekinnaz, monopetit, Jegem çalışanlara da evdekilere de kolay gelsin

edacım merhaba canım hoşgeldinŞeniz
asyanın eli kolu durmuyor sanırım yinekaydirigubbakcemile2
tatil iyi geçti oğlumda hasta olmadı şükür iişte iştahı yaval yavaş yerine gelmeye başladı kilolar geri alınıyor:nazar::nazar:
oh gezmişsin seneler oluyor kadıköy salı pazarına gitmeyeli belki öğrenciyken soluğu orada alırıdm neler nele rvarı halada öyledir tahminim:lepi: çok özlemişim yapmışsındır alışveriş bol bolllllllllllllllllkaydirigubbakcemile2

Ms.eda saol cnm bende çok severim pazarda gezmeyi hele ucuza hoşuma giden bişey bulursam
benden mutlusu yoktur..aahh canım pazar çekti yaa.Kadıköy yakın bize ama Haftaiçi kurulduğu için
gitmek nasip olmadı henüz..!

Selam kızlar:1hug:
Maşallah herkesde keyifler iyi Allah bozmasın.
Yelizcim maşallah denoma, irem de öyle gece bir yattımmı kolay kolay kalkmıyor. Ama bizim yatma saatimiz 10 daha önce yatarsa mutlaka 5 gibi falan kalkıyor.
Zehracım iyi gezmeler son günlerin tadını çıkartın kış geldimi kapanıp kalacaz evlere hele birde siz busene okullu olacaksınız.
Edacım bende bayılırım pazar gezmelerine ama bize yakın tüm pazarlar kapandı:çok üzgünüm:
Hülyacım Annene nice mutlu yıllar.a.s. Rabbim eksik etmesin başımızdan anacıklarımızı.:Saruboceq:

Deniz maşallah diyip dilimi ısırıyım önce :nazar: :) erken yatmasına rağmen sabaha kadar hiç uyanmıyor
istisna geceler hariç oda hasta ise uyuyamıyor doğal olarak onun dışından uyanmıyor.
( ne zaman buraya yazsam o akşam muhakkak uyanıyor zilli gacıı anlattığımı anlıyor sanırım)
Kendine bir düzen kurmuş böyle gidiyor canım, Ama k.walidemin demesine göre gündüzleri hiç uyku uyumuyor
zili susmaz telefonu suzmaz hiç kendisinin ona bağlıyorum ben.

ay maşallah :nazar::nazar:canım bende ne zaman konuşsam o gece uyumaz ama o kadar erken uyuyup sabaha kadar uyanmaması süper birşey vallakaydirigubbakcemile2 gündüz hiç uyumayınca tümıuykusunu gece tamamlıyor o zaman:lepi: bizimkisi uykusus gelince gündüz kıçını dikip hemen uyuyormuşgamyoncuiremsu

herkese günaydın, gerçi öğlen oldu ama, ardam her zaman ki gibi kuşlar ötmeden, gün doğmadan uyandı, bu gece de saat başı uyandı emdi, emdi, allahım bir rahat vermedi, bugun alışverişe çıkacağım, yarın annemin doğum günü, bugunden alayım hediyesini, ne alacağıma da karar veremedim ki

yelizim özel üyeliğin hayırlı olsun tatlımmm
ekinnazım kilo vermiş aman da ne güzel
nimetimmm kızına kavuşuyor sonunda ohhh
mevcanın abisine acil şifalar
dünürüme de ramazan öncesi son gezmelerinde iyi eğlenceler
mirrorıma öpücükler, herkese sevgiler saygılarrrr

canım hoşgeldin gecen uykususz geçmiş,sabaha karşı uyudumu bari.
annenin doğumgünü kutlu olsun Allah başınızdan eksik etmesin nice senelere sizinle birlikte inşallah:nazar: saat alabilirsin ihtiyacı varsa swach larda güzel anneler uygun saatler var canım.yerimseniben
bende seni öpüyorumŞeniz

kızlar eda alışveriş konusu salı pazarı derken aklıma geldi belki duyanınız vardır istanbuldaki garılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr türkiyenin ve avrupanın en büyük outlet mağazası VİAPORT kurtköyde hemen temin üzerinde hani istanbulun ilk kipası varya onun üzerindeymiş geçen arkadaişım gitmiş neler neler almışlar tüm markaların outleti varmış bende bu haftasınu müsait değilim ama ilk fırsatta gitmek istiyorum mutlaka:lepi:

Saol çokocum...
Saol Sevilcim İremede maşallah uslu kuzu :)
Uyumadıkları zaman çok huzursuz oluyorlar.
Akşam k.walidemde gelinde( saat 20,00 gibi) biraz oynayalım diyorum ama hemen meme meme diyip
yatak odasına koşuyor öğlen uyumadığı içinde bende uyutuyorum o saatte

bolbol gezdik ama pek birşey aldığımı söyleyemem, biraz börülce aradım onu da istediğim gibi bulamadım. Cuma günüde dışarıdaydık kızımle kendime birşeyler bakmıştım, pazar fiyatlarıyla çokta farkı yok şu sıralar mağazaların. Birde ben millet ne güzel şeyler bulup alıyor diye kendimi gazlayıp birşey alsam pazardan eve gelince pişman olurum :bbo:. Çok beğenmedikçe birşey almıyorum. Müü cüm eli kolu durmadığı gibi pazar boyunca kucağımdaydı, birde arabası süperdik.
Şimdi de evin kapınına tutunup ayağa kalkmış, hayırdır kızım gezmeyemi gideceksin dedim kaydirigubbakcemile3 Birde bugün sularımız kesiikk

Son düzenleme:
bolbol gezdik ama pek birşey aldığımı söyleyemem, biraz börülce aradım onu da istediğim gibi bulamadım. Cuma günüde dışarıdaydık kızımle kendime birşeyler bakmıştım, pazar fiyatlarıyla çokta farkı yok şu sıralar mağazaların. Birde ben millet ne güzel şeyler bulup alıyor diye kendimi gazlayıp birşey alsam pazardan eve gelince pişman olurum :bbo:. Çok beğenmedikçe birşey almıyorum. Müü cüm eli kolu durmadığı gibi pazar boyunca kucağımdaydı, birde arabası süperdik.
Şimdi de evin kapınına tutunup ayağa kalkmış, hayırdır kızım gezmeyemi gideceksin dedim kaydirigubbakcemile3 Birde bugün sularımız kesiikk

gerçidediğin gibi pazarlarlar mağazalar aynı gibi eskidendi nele rneler vardıhihoyyyt
bende outletlerde almayı çok seviyorum hem uygun hemde yok kilo verdim o olmadı bu olmadu yok sverdiğin paraya acımıyorsun yani.gebelikten sonra pahalı pahalı aldığım büyük bedenler öyle duruyor kıyamıyorumda pişmanım:delphin:
asya demek iyicene anneci oldu yapacak birşey yokki canım ege bile geçen hafta bütün zamanımız birlikte olduğu için bacağıma yapışık geziyor evde benimle iyice alıştı tabi asya ne yapsın annesi hep yanındahihoyyyt demek tutunup kalkabiliyor kız bak ya resimlerini koysana be görelim özledik vallaŞeniz
sular yokmu hadi yaaaaaaakafamçokkarıştı
ben yemeğe kaçıyorum görüşürüz byyyy

selam herkese tünaydın :çok üzgünüm:
bezginim yorgunum gerginim sinirliyim daha yazayımmı:delphin:
tatili yapık ya 3-5 gün burnumuzdan gelecek çağan rahatsız diş çıkartıyor birde yürüyor ortalıkta milli felaket gibi
annem pazartesi ameliyat oldu ve ben hala göremedim onu gerçi şuan evinde dinleniyor..:çok üzgünüm: ve izmirin sıcağından kafayı yemek üzereyim:delphin:
pazartesi çağatay ana sınıfına başlayacak ve kayın validem sondakika kazığını attı yine konyada olan subay kaynımın değerli oğluna bakmaya gidiyor cumartesi zaten bir kerecik atş olupta baş yarsa şaşacağım ne yapacağım çağanla okula gidip gelirken bilmiyorum birde ramazan yani neyse sonra görüşürüz:çok üzgünüm:.

tatili yapık ya 3-5 gün burnumuzdan gelecek çağan rahatsız diş çıkartıyor birde yürüyor ortalıkta milli felaket gibi
annem pazartesi ameliyat oldu ve ben hala göremedim onu gerçi şuan evinde dinleniyor..:çok üzgünüm: ve izmirin sıcağından kafayı yemek üzereyim:delphin:
pazartesi çağatay ana sınıfına başlayacak ve kayın validem sondakika kazığını attı yine konyada olan subay kaynımın değerli oğluna bakmaya gidiyor cumartesi zaten bir kerecik atş olupta baş yarsa şaşacağım ne yapacağım çağanla okula gidip gelirken bilmiyorum birde ramazan yani neyse sonra görüşürüz.

canım bir rahatla ya ne kadar gerginsin:teselli:
çağanın diş çıkarmasına vede yürüyor olmasına yapacak birşey yok diş biraz zorlayacak haklısın ama kız nedenmiş milli felakaet delüüüüüüüüüüüüüü:mymeka: ne güzel yürüyor işte ne kadarlık oldu biz yürümedi diye yırttık kendimizi buırdaaaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:
canım annene çok çok geçmiş olsun neyi vardı neyden ameliyat oldu eve çıkmış demekki daha iyi.canım izmir hakketen bendie mahvettş çok sıcaktı ama öyle düşünme çağatayı okula götürürsün atarsın çağanıda pusetine bak zehra garısına nasılda beceriyor alışveriş neyin bilem yapıyor o işlerin arasında.rahat ol relax ol kendin yap daha iyi boşver kaynoşu sonra bir iki yardım ettim deyi ben büyüttüm deyip çıkarlar birde bu lafım hakeden kaynanalaraaşakkıdı
rleaxxxxxxxxxx ve pozitif ol bakem rahatla rahatlaaaaaaa rahatlaaaaaaa.s sakinleştinmi yevrüm şimdi:teselli:

canım beni çok saol ağlattın beni delüüü sinirlerim boşaldı galibasenağlama saol desteğin için başaracağız mecburen başa gelen çekilir..:çok üzgünüm:.
anemin safra kesesini aldılar çok büyümüş patalojiye yolladılar şimdi merakla sonucu bekliyoruz umarım temiz çıkar:Saruboceq: a.s.cağan 11 ay 16 günlük çizelgede yazıyor 11 aylık ken yürümeye başladı kıyamam ben kuzuma sen öle dediğime bakma fazlasıyla gerginim galiba

Son düzenleme:
pazartesi çağatay ana sınıfına başlayacak ve kayın validem sondakika kazığını attı yine konyada olan subay kaynımın değerli oğluna bakmaya gidiyor cumartesi zaten bir kerecik atş olupta baş yarsa şaşacağım ne yapacağım çağanla okula gidip gelirken bilmiyorum birde ramazan yani neyse sonra görüşürüz:çok üzgünüm:.
mavice cim rahatla bacım biraz.. çağan mecbur diş çıkaracak güzelim. tabi keşke evde olsaydınız tatilde biraz seni germiş olabilir. yürümesi de çok güzel. tıpış tıpış koşar sana. ben o günleri nezaman görcem bakalım. Annene çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah. çağatay da ne güzel yeni arkadaşlar edinecek okulda. kayınvalideni takma kafana. son dakka kazığı olarak düşünmede sanki hiç onunla ilgili bir plan yapmamış gibi düşün o kısmı yoksay. öpüyorum seni.
dün yazmaadım kimseye,

canım beni çok saol ağlattın beni delüüü sinirlerim boşaldı galibasenağlama saol desteğin için başaracağız mecburen başa gelen çekilir..:çok üzgünüm:.
anemin safra kesesini aldılar çok büyümüş patalojiye yolladılar şimdi merakla sonucu bekliyoruz umarım temiz çıkar:Saruboceq: a.s.cağan 11 ay 16 günlük çizelgede yazıyor 11 aylık ken yürümeye başladı kıyamam ben kuzuma sen öle dediğime bakma fazlasıyla gerginim galiba

kız delüüü ne ağlayacan gencecik kadınsın maşallah nur topu gibi iki evladın var kendi işini yap çık ortaya salın ohh sefan olsun.keşke ben evde olupta kuzuma bakabilsem :a015: tabiki başaracaksın bir program yaparsın kendine at çağanın yiyeceklerini pusetine çağatayı bırak okula giy atlet tişörtünü hava sıcak ya yürü kilo verecem diyorsun biz danalar gibi oturyoruz sporda yapamıyoruz akşamda pestiliz bak.yürüyüşünü yap gel eve işlerini hallet oğluşunla oyna sonra yine çağatayı almaya gidersin ohh sefan olsun be danam ne istiyorsun.
annenin sonuçları inşallah iyi çıkar canım içiniz ferah tut iyi düşün iyi olsun canım.çokmu uzak annen al oğluşlarını git yanına canım.
ben çizlgeleride dahil göremeiyorum bırdan:sm_cool:
ne güzel erkenci çağan maşallah benim daha 14 aylıkti yürüdüğündekafamçokkarıştı

Allah iyiliğini versin emiiiiiiiii delüüüüüüüüüüüüüüü ruh haline kimsesiz yazmış birde :mymeka: kız ne güzelailen var bak kocaman bizde varız ecüükhihoyyyt

Back