- Konu Sahibi DreamLover
- #2.541
Herkes Dağılmış bende kaçarım
öperim kuzucukları iyi akşamlar tatlı rahat uykular
öperim kuzucukları iyi akşamlar tatlı rahat uykular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınızdun esımle evlılık yıl dönumumuzdu tam2 yılı doldurduk ama ne yazıkkı bırlıkte degıldık.
sızler nasılsınız hepınızı çok özledım valla ızmırde çok sıkıldım kayınvalıdemlerı çok özledım 5 eylulde samsuna gıodıyorum.
bebişler ne alemde hepsını öpuyorum bızım oglanda yenı yenı ellerını bırakıp yurumeye calışıyor 10 gun ıçınde tam yurur dıyolar ya bakalım nasıp.
selam herkese tünaydın :çok üzgünüm:
bezginim yorgunum gerginim sinirliyim daha yazayımmı
tatili yapık ya 3-5 gün burnumuzdan gelecek çağan rahatsız diş çıkartıyor birde yürüyor ortalıkta milli felaket gibi
annem pazartesi ameliyat oldu ve ben hala göremedim onu gerçi şuan evinde dinleniyor..:çok üzgünüm: ve izmirin sıcağından kafayı yemek üzereyim
pazartesi çağatay ana sınıfına başlayacak ve kayın validem sondakika kazığını attı yine konyada olan subay kaynımın değerli oğluna bakmaya gidiyor cumartesi zaten bir kerecik atş olupta baş yarsa şaşacağım ne yapacağım çağanla okula gidip gelirken bilmiyorum birde ramazan yani neyse sonra görüşürüz:çok üzgünüm:.
kızlar ben birazdan çıkıcam, zeynep uyandı
özleyin beni anacım
hepinize iyi sohbetler
ben gelene kadar kesin gündüzcü tayfa kaçmış olur, yetişemem ama akşam okurum yazdıklarınızı
seihacım o tarafta mı oturuyorsunkızlar berra hiç durmuyo sürekli ağlıyor.sanırım gezmenin tadını aldı
bir kent meydanına götürüp getireyim bari
bu sıcaktada hiç çekilmez ama hiç oyalanmıyor artık hiç birşeyle
evde tek yetişen çocuk sakin olur kendi kendine oynamasını bilir benim bildiğim
yok anam bu kudurdu iyice gezme delsii oldu
neyse ben kaçtım size bol sohbetler
herkesin lampası yanıyor ama yazan yok gamyoncuiremsu
yawrucum benim oyle derdim olmayacak :)İyi yapmışsın hayatım bol bol dinlendin ne güzel..
egeme bak sen dk 1 gol 1 hemen dökmüş sizi ist.sokaklarına
eyvah diyorum bencede hazı kaybolmuşken unutsa ne güzel olur
denizede hadi annecim yatma vakti marş marş diyorum meme meme diye başlıyor mızıldanmaya
O kız gibi bu sıpalarda bizi döver anacım meme diye inanki
zor işimiz o dönem gelsinde bakacağız artık bir çaresine
Jege cim seninkide gerçekği için ağlıyor cnm onuda bıraktırması ayrı bir dert