Bebeklerimiz bugn ne yedi?

bizde bügün sabah 8de 120cclik mamasını yedi
saat 11de yoğurtla meyve püresini karıştırdım onu yedi
saat 5de elmalı pirinç unu yedii
aralardada sürekli emdiiii... biz akşam yemeği yerkende ekmek pirinç yoğurt falan elime geçeni verdim...
oğlumda hiçbirne hayır demiyo ne versem yiyo maşallah sadece su içmiyo bunun için ne yapıcam bilmiyorum.. havalarda sıcak içmesi lazım ama yok sevmiyo suyu

benimki bugün ömrümü yedi kaydirigubbakcemilesonra da ne dese begenirsiniz annecim şok hoşuma ditti yayında ondan yiyebiliy miyimmafoldumben

sabah 5:30 da mama yedik uyuduk 9 da mama cici bebe labne peyniri pekmez yumurta sarısı yedik 12 de havuç papates maydanoz enginar domates ve pirinçten oluşan sebze püresi yedik(doktorumuz havuç patatesle başlayıp zamanla içine mevsim sebzelerinden ilave etmemi söylemişti) sonra 4 te tekrar mama 6 da kayısı püresi verdim akşam 8 de muhallebi yedik 9 gibi yoğurt yedik ve uyuduk 1 saat sonra tekrar mama yicez ...baya da yemişiz :)

basakcim yumurta peynir ve pekmez verdim yazmisin daha erken degil mi ?
kac aylik bebegin

bugün sabah 8 gibi emzirdim.9.30 gibi labne peyniri içine ekmek ezdim robotta.ikisini karıştırıp verdim.sonra yumurta sarısından verdim.ama nedense ikisinide yemek istemiyor benim oğlan.

canım hazır kahvaltışlılar var birde onlardan dene yada devam sütünün içine koyda ver bir

bizde çorbalara başladık, ama kabızlık sorunuda başladı çok koyu kaka yapıyo, birkeresinde üç gün kaka yapmadı fitil verdimde yapabildi ama sanırım şeftali suyundan kaynaklandı o yüzden şeftaliyi listeden çıkardık.

çorbalarını da patates, pirinç, havuçla başladık, sonra içine kabak ve pazı yaprağı dahil ettim. birazda zeytin yağı ekliyorum. tel süzgeçten geçiriyorum püre şeklinde veriyorum, pek sorun çıkarmıyor, bugün domates ilave ettim biraz onu beğenmedi. yarında taze fasülye ekliycem.

meyve suyu olarakta kayısı ve armut tercih ediyorum kabız olmasın diye, birde elma suyu

doktor kahvaltılara da başlaya bilirsiniz dedi, kilo alımı yavaşlamış baya

bu arada yoğurt yapmayı beceremedim gitti hep sulu oluyo, zaten sanırım yoğurtta kaka yapmasını zorlaştırıyo.

sabah emdi kahvaltımız öglen 1 e kaldı sütlü ballı irmikli kasık mamasına pekmez peynir az domates ve ıhlamur koydum minik bir kase yedi....sebze corbası 10 kasık yedi 5 kasık yogur 5 kasık seftali yedi aksama pirinc unu vercektım malum yine yemicekkaydirigubbakcemileemzirdim yattı ac bir sekilde uyudu:gitme:

sabah kaşık mamasının içine labne pekmez azcık ekmek içi koyarak yedik
ölğen tarhana yı sewmedı 2. deneyişimdi yemedi onun yerıne milupanın domatesli taze fasülyesini yedi
ikindi babymix yoğurt
akşam yarım muz
tabı aralarda dewamlı emıoruz
gece uyanırsa muhallebi uyanmazsa biberon maması yicek

Kizima bu sabah milupanin irmikli sutlu mamasindan yaptim. 3. kasiktan sonra aglamaya
basladi. oglende pataes pirinc havuclu corba yaptim. 3-4 kasik yedi. yogurt belki yer
dedim 1 kasiktan sonra agladi yine biraktim. 1-2 dk emdi sadece .suan uyuyor
dusunuyorum ne yapsam aksama yedirebilirim diye, aklima bisey de gelmiyor

Bu arda hastalanmadan once mercimek corbasi yapmistim onu sevmisti. Suan yiyecegini pek sanmiyorumda .

sabah labneli pekmezli kahvaltı
sonra bizimla kahvaltıda tereyağlı reçelli yumurta sarısı yanında acık ekmek
öğlen yoğurt çorbası
arada şeftali
akşam yoğurt

çağan gündüzleri emmiyor artık gecede zar zor bir iki dakika sanırsam bırakıcak artık emmeyi kıslar szi gece kaç defa emziriyosunuz

bende yazmak istiyorum yaww benim bebek azık peynir koca bardak meyve suyu içti:))yarasın kuzumaaa...

hemşom gece 3-4 defa emzirıorum çok sık uyanıo benımki

ecrin afiyet olsun,bebişine yarasınkaydirigubbakcemile2

bu sabah çoz az kahvaltı karışımı öğlen çok az sebze püresi yedi uyansın meyve vericem bakalım gündüzleri bol bol su içiyor benim paşam

sabah kahvaltımız..
labne ,yumurta,,çay kaşığı pekmez veya reçel ,3 kaşık devam sütü,
2 kaşık mısırlı çavdar tahıl,2 bebe bisküi,rezene karışımı yiyor..

2 saat sonra meyve yiyor..

1-1,30 saat sonra çorbası var..
dünkü çorbası;
patates,kabak,bezelye,irmik,domates
kendimize karnıyarık yapıyordum yaptığım kıyma harcından da bir kaşık kattım,
hepsini blendırdan geçirdim ama hafif pütürlü kaldı,püre olarak yedi..

sonrası için yoğurt var ama sanki pek hoşlanmadı yoğurttan..
gece de mama yapıyorum ,dün gece sütlaç yedi milupanın..
arada uyurkende ve gece emiyor hep..
ayy yeter daha en yicek :))
allah hepsine bol bol iştah versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…