Bebeklerimiz bugn ne yedi?

deniz cevabın için sağol

aslında benim de moralim bozuluyo benimkide yemiyor yedircem diye evde ne var ne yoksa önüne döküyorum :)

efe ekmeği çok seviyor elime bi parça akmak alıyorum ağzına götürüyorum verecekmiş gibi sonra hop kaşığı sokuyorum öyle öyle biraz yediriyorum sizde deneyin derim..

Bişey dikkattimi çekti ben hergün mutlaka et yediriyorum sizlerin menüsünde her zaman et olmuyor acaba ben çok mu kasıyorum buna gerek yok mu?

afiyet olsun yavrulara,yarasın..

Şeyda çok iyi yapıyorsun,hergün zaten et yemeleri gerekiyor..
bende çorbalarına et,tavuk dönüşümlü kullanıyorum,hergün yiyor..

günaydın..
sabah 8.30 da kahvaltı mamasına ceviz.tereyağı,pekmez.lable peynip katıp verdim ama koyu kıvamlı 30cc ancak yiyo emzirdiğim için şimdi uyuttum uyanınca kayısı ve muz püresi yapıp vericem çorbaarına kıyma katıp bende süzgeçten geçirip veriyorum haftaya köfte şeklinde vericem yemeklere katmadan kıymayı ?
köfteyi ekmek içiyle yapıp tost makinesindemi pişirsem siz nasıl yapıyosunuz?*

bizimkinin bugünkü menüsü,

şu anda babası kahvaltısını hazırlıyor onu yiyecek,
kuru kayısı ve kuru üzüm kaynatmıştım onun suyuna
bir dilim bebek ekmeği,labne,fındık,zeytin,kuşburnu reçeli,yumurta..
kayısı ve üzümden de koyuyorum üzümleri seviyor..

tavuklu şehriye çorbası var öğlene

sonrası için sırasıyla meyve,yoğurt gece yatarkende muhallebisini yiyor..

çok şükür yeme sorunumuz yok..41 kere maşallah..

bizimkinin bugünkü menüsü,

şu anda babası kahvaltısını hazırlıyor onu yiyecek,
kuru kayısı ve kuru üzüm kaynatmıştım onun suyuna
bir dilim bebek ekmeği,labne,fındık,zeytin,kuşburnu reçeli,yumurta..
kayısı ve üzümden de koyuyorum üzümleri seviyor..

tavuklu şehriye çorbası var öğlene

sonrası için sırasıyla meyve,yoğurt gece yatarkende muhallebisini yiyor..

çok şükür yeme sorunumuz yok..41 kere maşallah..

gerçekten 41 kere maşallah
afiyet bal şeker olsun

ben köftenin içine yumurtanın sarısını koyuyorum beyazı yasak diye bir de azcıcık yağda yapıyorum yağsız olmazmış gibi geliyor

afiyet olsun ela..

tost makinasında olur,teflon tavada da yapabilirsin çok az yağla..

sağol canım cvp için Şeniz
maşallah eguşa:nazar:41 kere bizimkine maymunluk yapıyorum 2 kaşık sokmak için ağzına:eek:klava:
öğlen mercimek çorbası saat 3 gibi yoğurt akşama tarhana çorbası yapıcam sonra anne sütü sabaha kadarkaydirigubbakcemile2
bizim menümüz...cokacimcoook

bugun sabah kalktık paşamla 100 cc kadar devam sütü içti daha sonra saat 10 gibi cicibebe bisküvili peynirli zeytin fındık kereması ile bi kahvaltı etti.. peşinden suyunu içti öğlendede sebze çorbası var mönüde sonra sırasıyla meyve püresi yapıcam daha sonra yoğurt daha da sonra muhallebi akşam yemeği için...

sabah emdi sonra saat 10 gibi emzirdim uyudu 12.30 gibi buradan aldığım bir tarifi yaptım yarım kase yedi.su içti ve azıcık emdi.

ne bileyim inci bu ay hiç kilo almamış.emiyor ama sadece karın doyuruyor benim oğlan.kilosuda o kadar problem değil sadece sağlıklı birşeyler yesin sağlıklı beslensin istiyorum.

tabiki önemli olan kof kilo değil alması gereken besinler

deniz cevabın için sağol

aslında benim de moralim bozuluyo benimkide yemiyor yedircem diye evde ne var ne yoksa önüne döküyorum :)

efe ekmeği çok seviyor elime bi parça akmak alıyorum ağzına götürüyorum verecekmiş gibi sonra hop kaşığı sokuyorum öyle öyle biraz yediriyorum sizde deneyin derim..

Bişey dikkattimi çekti ben hergün mutlaka et yediriyorum sizlerin menüsünde her zaman et olmuyor acaba ben çok mu kasıyorum buna gerek yok mu?

canım bnede hergün et koyuyorum zaten benim oğlan etsiz çorba içmez
buarada bebeklerin hepsine maşalah ne güel yiyola r

valla canım ben bilmiorum herşeyi veriorum,,bazen kızıorum kendime ama ...
bu sabah sucuklu domatesli gözleme yedi ardından emdi..
mesela??(sucuklarını vermedim ama)

afiyet olsun nile bugün yine bişey yemedi çağan sabah cicibebe ısladım azcık kaymakla önce yedi sonra çıkardı hepsini gidimde bakalım bişiler yicekmi oy oy oy

inaysacım ya çağanın reflü problemi olmasın yedikten sonra niye kussun ki başka türlü???kıyamam ben ona yaacanım benim...

şahap bugun kalkınca gene ruti devam sütünü içti 150cc sonra tekrar uyudu 11,30 gibi kalkıncada cicibebeli kahvaltısını yaptı.13:45 te yattı 14:15 te geri kalktı yani yarım saat uyudu şimdi içerde amcası gitar çalıyo oda dinliyo...bende kalkıp çorbasını yapıcam şimdi..onu yiyecek... sonra meyve püresi ardındanda yoğurt bugünün mönüsü gene bu yani... kıslar ekstradan bugun bide oğluma kek yapıp yedirmeyi düşünüyorum... bakalım şimdi kalkayımda mutfağa bir gireyim aklıma ne eserse döktüreyim bakalım...

afiyet olsun şahapa dnizcim ya sürekli lmuyordu buaralar yemek istemediği halde en bir iki kaşık sokuşturuyorum ağzına galiba ondan kusuyor bakalım bir iki gün izlicem devam ederse dr götürürüm zaten

hiç sevdiği bişey yok mu çağan ın, merak ettim..benimki de zor yiyo ama, sevdiklerini verince yiyo enazından..

afiyet olsun nile bugün yine bişey yemedi çağan sabah cicibebe ısladım azcık kaymakla önce yedi sonra çıkardı hepsini gidimde bakalım bişiler yicekmi oy oy oy

saol canım:))
incicim nil de ne cicibebe yio ne başka şey(onun için olanlardan)
çağanın eline bi parça elma ver mesela(verio musun bilmiorum)(veriosan kızma)
ya da ben bayaa bi kahvaltı olarak tereyağına yumurta kırmıştım(artık yemio)
yani çıkar hayatından cicibebeyi falan..yap şööle bi köfte,tavuk ..sanırsam çağan bi de püre sevmio,taneli verio musun?
(ay ne çok bildim di mi):eek:klava:

duygucum çağan taneli hiç yemiyor anında çıkarıyor ekmek falan vermedim hiç denerim bakalım
ayçacım biara meyvesini muhallebisini güzel yiyordu şimdi onlarıda yemiyor ne bilim işte ya bazen yiyor bezen yemiyr nasıl anlatçamıda şaşırdım artık

X