Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha irde çorbalarona bebek ekmeği koy bisküvi yerine sana tavsiyem en azından çorbaarda tatlıya alışmasın
marsg cım ezgi emerek karnını doyuruyordur canım çağan mmeyi 2 ay önce tamamen bıraktı yani emse ben asla yemek olayını dert etmezdim çağan gece hiç bişey yemiyor gündüzde kahvaltı yok zatn meyve püresi çorba belki danone birde akşam muhallebi buaralar bunları bile reddediyor canım birde çğan çok seçiçi her yeeği yemiyor o yüzden bende damak zevkine uygun şeyler bulmaya çalışıyorum yani menümüz geniş istediğin tarif varsa yardımcı olalım
marsg cım çorbanın içine atarsan ekmeği eriyor zaten ben öle yapıyorum yani ayrıca mı vermeye çalıştın ekmeği tam anlamadım
labneye gelince ben pınarın aldım valla hepsinde tız var azda olsa o yüzden hangisinden yiyorsanız ondan verin zaten büyüdüler artık okadarcık tuzdan bişi olmaz
çorbaya minik minik kırıp ekledim eridi bayagı ama kenarları erimedi yiyemedi ... Tekrar denerim bir ara.
Labne alım o zaman herhangibirini sağol canım
3kaşık tarhana 3kaşık yoğurt 3kaşık şeftli püresi bugün bişey yediremiorum ben oruçlu heralde:)
sabah birşey yemedi yine
öğlende mercimek çorbası aptım etrafa döke saça yedi yarım kase.sonra banyo yaptırdım emzirdim uyudu kaldı.yarım kase çorba içtiği halde birde emdi acaba doymadımı yoksa alışkanlıkmı yaptı emmeyi_?
3kaşık tarhana 3kaşık yoğurt 3kaşık şeftli püresi bugün bişey yediremiorum ben oruçlu heralde:)
balımcım kıs bide yemiyor diyosun yavrum yarım kasenin üstüne emmişte bırak nasıl rahat ederse öle yapsın aten belli bir yaştan sonra istesede ememez mecbur yicek