Bebeklerimiz bugn ne yedi?

ay çağan bugün yine hiç bişey yemeyerek rekor kırdı ay bide aç belli huysuz luk yapıyor ama yine yemiyor

Haklisin inci emse bari dersin birsey gitti midesine
cok zor durum. ya ins duzelir hic dis cikarmadi dimi cagan acaba zorlaniyormu
cocuk. dr damla verdimi d vitaminii gerci sen parkada goturuyorsun
guneste goruyor

benim kizin istahi iyi massallah :nazar: hazir kasik mamalari pek sevmiyor
kahvalti bizim icinde sikinti oluyor
bir misir unlu yapiyorum
bir omlet
birde irmigi pisirip icine meyve katiyorum
onlardanda bikar diye dusunuyorum. kek yine yapamadim firini ogrendim bu seferde
firinin icinde kek tepsisi yok :1shok: offf otekindeki alip buraya getirseydim keske
markete gitmem lazim :KK43:
ama dun pogaca yaptim tuzunu katmasam kiza vercektim ama tuz kattim icine
ona ozel yapabilirm organik unla ve tuzsuz. gerci bu yaptiklarimdada tuz hic yok
gibi? neyse kalkayimda yayla corbasi yapayim , hanimim uyanir birazdan
duygumu yazmisti bir kere hanim cagiriyor diye ay hosuma gitti bende oyle diyorum :roflol:

benim oğlum cici bebe bisküvisi içine biraz peynir le yedi 1 kase sonrada kahvaltı yaparken de domates peynir vs.. kahvaltılıklardan yedi biraz da şimdi suyunu içti uyuttum biraz...ne kadar uyur bilemem ama işte...

yeşimcim hiş diş çıkmadı sanırsam bugünlerde dişten zorluyor çünkü önceden mesela muhalleb yerdi yada meyve şimdi onlarıda istemiyor ay bian önce düzelse ya ömrümden ömür gidiyor böle ay bide huysuzlanıyor açlıktan ama yinede yemiyor bu sabahta sadece mama içti biberonla onunla öğleni yaptı

bugun kizim pek birsey yemedi zaten hasta oldugu icin hic istahi yok yavrumun.ama ben bol bol su icirdim atesli diye,yogurt yedirdim elma+seftali+muz püresi yedi az once de mama icti uyuyuor kuzum.

ben yeni gördüm bu topiği maşallah hiç birşey yemedi dediğiniz bebek bile ezgiden çok yiyor ama yine ezgi tombik :)) nasıl oluyor anlamadım ben bu işi...
ezgi mamanın hiçbir türlüsünü yemiyor.

sabah 8,5 yada 9,5 emiyor en son uyanıyoruz. 11-12 den önce kahvaltı etmiyor kahvaltısı bir kavanoz elma-armut püresi içine yumurta sarısı bebe bisküvisi 3-4 tane... inaysa sadece seninki meyvayla başlamıyor güne benimkide meyvacı.

2 gibi bazen emer. 3-4 gibi sebzeli-etli çorba asla brokoli değil :)))) yemiyor. bebe bisküvili yine... 6 gibi bazen emiyor :)) gündüz emmekte sorunluyuz. 7 -8 gibi muhallebi. bazen yogurt , onunla yatar sonra bütün gece emer durur. 10 gibi birşey yedirirsem gece emmeye kalkmıyor benim göğüsler davul oluyor.

amma karışık şeyler yiyor sizinkiler şoka girdim valla :))) hele inaysa sen ne ilginç yiycekler bulmuşsun tebrikler valla.

marsg cım ezgi emerek karnını doyuruyordur canım çağan mmeyi 2 ay önce tamamen bıraktı yani emse ben asla yemek olayını dert etmezdim çağan gece hiç bişey yemiyor gündüzde kahvaltı yok zatn meyve püresi çorba belki danone birde akşam muhallebi buaralar bunları bile reddediyor canım birde çğan çok seçiçi her yeeği yemiyor o yüzden bende damak zevkine uygun şeyler bulmaya çalışıyorum yani menümüz geniş istediğin tarif varsa yardımcı olalım

ha irde çorbalarona bebek ekmeği koy bisküvi yerine sana tavsiyem en azından çorbaarda tatlıya alışmasın

benim kizimin sabahki kahvaltisi
uzumleri suda kaynattim. icine irmik koydum 3 corba kasigi onuda pisirince
atesten aldim. ilininca icine pcete arasinda bardak arkasiyla ezdigim yarim ceviz ve 5 tane
kabak cekirdegini ekledim. ve bir tatli kasigi pekmez.
hepsini yedi cokacimcoook hihoyyyt
oglende kiymali patates ve bulgurlu yemek pisircem. sogansiz azcik domates ilaveli
sogan hakikaten pisik yapiyor
ikindi yogurt verecem simdilik bu kadar

ha irde çorbalarona bebek ekmeği koy bisküvi yerine sana tavsiyem en azından çorbaarda tatlıya alışmasın

aldim guzelim bebek ekmeği ama ben direk minik minik koydum içine kenarları çok sert geldi erittiğim halde kayış gibi gercektende kenarları yiyemedi. sırf içini koysam yer belki ama ... bir daha denemedim bende tıkandı çünkü bayagı korkuttu beni biraz daha buyusunde tekrar vericem. eşimle çorbaların yanında yedik bizde :)))

marsg cım ezgi emerek karnını doyuruyordur canım çağan mmeyi 2 ay önce tamamen bıraktı yani emse ben asla yemek olayını dert etmezdim çağan gece hiç bişey yemiyor gündüzde kahvaltı yok zatn meyve püresi çorba belki danone birde akşam muhallebi buaralar bunları bile reddediyor canım birde çğan çok seçiçi her yeeği yemiyor o yüzden bende damak zevkine uygun şeyler bulmaya çalışıyorum yani menümüz geniş istediğin tarif varsa yardımcı olalım

valla işin zor güzelim. benim dr a bakarsan ne verirsen onu yer bebek yemek ayırmaz. agız tadını biz yaratıyormuşuz. ne alaka ya valla bas bas bagırıyor yemiyor begenmediğini.

inşallah doyuyordur emerek güzelim emdiği kadar emsin diyorum 7-8 den sonra bişey vermiyorum bende emsin diye...

peynir veriyordum agzına çok keyifle yiyordu şimdi yemiyor labne alıcam bende ama hepsinde tuzlu yazıyor hangisini almam lazım şimdi... uzman yardımcı ol bana :))

marsg cım çorbanın içine atarsan ekmeği eriyor zaten ben öle yapıyorum yani ayrıca mı vermeye çalıştın ekmeği tam anlamadım
labneye gelince ben pınarın aldım valla hepsinde tız var azda olsa o yüzden hangisinden yiyorsanız ondan verin zaten büyüdüler artık okadarcık tuzdan bişi olmaz

marsg cım çorbanın içine atarsan ekmeği eriyor zaten ben öle yapıyorum yani ayrıca mı vermeye çalıştın ekmeği tam anlamadım
labneye gelince ben pınarın aldım valla hepsinde tız var azda olsa o yüzden hangisinden yiyorsanız ondan verin zaten büyüdüler artık okadarcık tuzdan bişi olmaz

çorbaya minik minik kırıp ekledim eridi bayagı ama kenarları erimedi yiyemedi ... Tekrar denerim bir ara.

Labne alım o zaman herhangibirini sağol canım

sabah birşey yemedi yine

öğlende mercimek çorbası aptım etrafa döke saça yedi yarım kase.sonra banyo yaptırdım emzirdim uyudu kaldı.yarım kase çorba içtiği halde birde emdi acaba doymadımı yoksa alışkanlıkmı yaptı emmeyi_?

balımcım kıs bide yemiyor diyosun yavrum yarım kasenin üstüne emmişte bırak nasıl rahat ederse öle yapsın aten belli bir yaştan sonra istesede ememez mecbur yicek

3kaşık tarhana 3kaşık yoğurt 3kaşık şeftli püresi bugün bişey yediremiorum ben oruçlu heralde:)

3kaşık tarhana 3kaşık yoğurt 3kaşık şeftli püresi bugün bişey yediremiorum ben oruçlu heralde:)

:roflol: ilahi Aysegul

benim kiz ikindi muzlu yogurdunu yedi az ama
1 saat snra yine o yemekten verdim. saat 11 gibi muhallebi yapacaktim ama uyudu
suanda uyandirmayi dusunmuyorum :) emdi zaten ac olsa aglardi.

bu arada gunduz baya uzun uyuyan cocuk aksam zor uyudu yani uykusu varda uyuyamiyor
jelini surdum bende alt taki dislerin kenarlari cok kabarmis ondan zorlaniyor sanirim
ya kizlar bu dis cikma derdi ne zaman bitecek yada ara verecek
yani biraz rahat etsin bebisler

sabah birşey yemedi yine

öğlende mercimek çorbası aptım etrafa döke saça yedi yarım kase.sonra banyo yaptırdım emzirdim uyudu kaldı.yarım kase çorba içtiği halde birde emdi acaba doymadımı yoksa alışkanlıkmı yaptı emmeyi_?

ya canım internette okumuştum bebekler ne yerse yesin bir tabak dolusuda yeseler mutlaka emmek isterlermiş..... ben öyle yapıyorum her öğününden sonra emziriyorum yoksa huysuzlaşıyoo...

:roflol:

bende bugün oğluma semiz otlu çorba yaptım çok beğendi bi kase dolusu yedi....
yarım patates
çeyrek kabak 3tanede yeşil fasulye ekledim
bir tutam semizotu ve 1kaşık pirinç hepsini haşladım püre haline getirdim oğlum çok beğendi
cokacimcoook

balımcım kıs bide yemiyor diyosun yavrum yarım kasenin üstüne emmişte bırak nasıl rahat ederse öle yapsın aten belli bir yaştan sonra istesede ememez mecbur yicek

yarım kase dedimse kasemiz küçük zaten.büyük kaseye koyduğum zaman morelim bozuluyor dibini zor yiyor

X