Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun cimcimeye.
Ne yiyorlar oradalarda yeşim, ıhlamur yok, bakliyat yok:)))))
Bizimki emdiği için biberonu almadı.O yüzden ben 2 aylıkken filan kaşıkla su veriyordum, daha sonraları püreleri, meyva sularını kaşıkla vermeye başldım.Dişler 2 ledi ama onlarla çiğnemeyi çok iyi bilmiyor.Koparttığı parça büyük olursa, ağzından çıkartıyor.Küçük parçaları yutmayı öğrendi allaha şükür.ay ne güzel meral ya bizim daha dişimiz çkmadığı için ben cesaret edemiyorum aslında yavaş yavaş kaşığa falan alışssın kendi yesin istiyorum ama nerden başlıcamı bilmişyorum
denizden babam çıksa yerim diyorlar yaniiii:)))))))Denizden ne cikrsa yiyorlar meral:) ahtapot, midye yilan baligi:)
pirinc en basta geliyor
sabah ogle ikindi aksam yiyorlar
oglen bide suyu kaynatip icine mantar yengec midye yesillik vb seyler koyup yyorlar
turbu cok seviyorlar kimchi leri meshur oda lahana tursunun soslanmis hali
alistim atrik yiyom onu ben:)
ekmek yemiyorlar bu arada
ayca bizde oyle yapmaya calisacagiz artik gelirken getirdik
peynir zeytin zor bulunuyor. lanlarinda tadi iyi degil.
kafayi yememk elde degilki inci benim kiz emiyor ama ara sicaklar niyetine :roflol:
kesmiyor onu memeyle doymaz yani
denizim emmiyrsa beslenmesi önemli benimkide emmiyor o yüzden besin alması lazım eğer emiyor olsalardı azda olsa memeden doyarlardı canım şimdi besinlerden doymaları lazım