Bebeklerimiz bugn ne yedi?

cnm bana doktorumuz bir yasina kadar cilek yedirtme demisti san aöyle biseyden bahsetmedimi benim doktor alman seninde almandir diye soruyorum

evet canim dr umuz Alman ama ilk aylarda verme 5. aydan sonra verebilirsin demisti...zaten cilegi direkt vermedim hazir cilekli pürelerden ve yogurtlardan verdim..:ecrin_bebek:

yeşim gerçekten bunların hepsini bitiriomu??kaç kilo defne maşallah 10vardır

Kasenin dibini birakiyor kac cc bilmiyorum ama cok degildir cogunu bitiriyor ya banada cok geliyor bazen ama ne biliyim ben veriyorum o yiyor :1shok:
bide gecen verdim ama diyorumki icimden cok degilmi kustu sonra ama uyarida vermiyor
buaralar aciyor agzini bende cozemedim olayi

kilosunu bilmiyorum cok kilolu gorunmuyor yarin ins dr gidecegim bende merak ediyorm
yarin ogrenince yazarim cok hareketli ben ona bagliyorum

günaydın kızlarr nasılsınız bugün yaramazlar nasıllar bakalım!!! yeşimcim nasılsın? sana dünki söylediğim konu vardı korkuyodum yok öyle bişiy kıs halloldu bugün? çok mutlu oldum walla...

bende sevindim iyikide yok
zor olurdu senin icin

bu arada benim kizim sabah
misir unlu kahvaltisini yedi 200 cc kadar
oglen mercimek pirinc patates ve kereviz sapli corba yaptim gerci yemek kivaminda
oldu onu yedi 200 cc yaklasik
saat 3:30 da da
yine yogurt meyva ve buskivi karisimi verdim ondan az yedi 50cc kadar

sanirim saati ayarlyamadim 2 saat sonra verecektim
oruclu kafa tabi saatleri karistirdim.

benim oğlumda sabah kalkınca devam sütünü içti 180 cc kadar. saat 10-11 arasydı 200 cc kadar kahvaltı yedi saat 13-40 gibi de çorbasını içti 150cc kadar saat 16-17 gibi ise meyve püresini hazırlayıp yediricem kendisine... tabi bütün bunlar oyun kavga döğüş şarkı ile yiyo yoksa yemio.. doyuncada ağzını kilitliyo...

kaç cc yediğini nerden anlıyosunuz ben bugün 1 incir 1 tanede mor renk tatlı erikten verdim meyve olarak az mı? yarım kase sebzesini zorla yedirdim !!!!!!!! peki yarım kase az mı ???

kaç cc yediğini nerden anlıyosunuz ben bugün 1 incir 1 tanede mor renk tatlı erikten verdim meyve olarak az mı? yarım kase sebzesini zorla yedirdim !!!!!!!! peki yarım kase az mı ???

canım ben ölçüyorum 2 eşit meyve vermişsin bütün olarak bence iyi ben bugun çeyrek şeftali 15 adet te küçük çekirdeksiz üzüm püreledim ama şimdi yemeden uyudu kalkınca yediricem. ha birde be meyvesine 3-4 adet te cicibebe bisküvisi katıyorum onuda bir güzel ezip öyle yediriyorum... yarım kase çorba nerden bakarsan kasesine göre değişir ama büyük kasenin yarısı ise 100 cc felan yapar... bizim kasemiz 200 cc felan alıyo canım ondan hesaplıyorum...

bugun sabah kizim kahvaltida,domate,peynir ve yarim haslanmis yumurta yedi.öglen de kabak+patates+havuc püresi yedi..yaninda yogurt..aksam da mama icti...1 saat once de hipp in muzlu bisküvili iyigeceler mamasindan yedi uyudu derken uyandi..yine sallayacagim caresiz:KK43:(

bugun oğluşum sabah7:30 ilk kalktıında 100 cc devam sütü içti. az ewelde cicibebeli kahvaltısını hazırladım yedirdim 1 kase civarı şimdi uyuyacağız kalkıncada öğlen saat 12 civarında sebze çorbası yediricem.

sabah
irmikli muhallebiden yaptim 100cc yedi koyuydu kivami ve emmisti yemeden once

oglen
su bulgurlu tavuklu yemekten yedi sinri etti beni o bulgurlar 1 saat pisermi bir bulgur ya :1shok:
neyse

saat 5de
150cc kadar yogurt meyva yaim tost ekmegi blendirdan gecirip verdm

saat 7:30 gibi
yaklasik 200cc piric unundan muhallebi yaptim

simdi uyuyor

gece 12 gibi kalkar buyuk ihtimalle o zamnda kek vericem
kusburnu cayiyla

bu arada keki yaptim nihayet zemuszemus ama tadina bakmadim
ins bana bir surpriz yapmamistir firin.

balımcım sıkma canını eymende emiyor en azından annesi bak benimki emmeyide ıraktı yani haline şükret bacım aman sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım artık

balımcım sıkma canını eymende emiyor en azından annesi bak benimki emmeyide ıraktı yani haline şükret bacım aman sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım artık

ne bileyim inci bu ay hiç kilo almamış.emiyor ama sadece karın doyuruyor benim oğlan.kilosuda o kadar problem değil sadece sağlıklı birşeyler yesin sağlıklı beslensin istiyorum.

X