Bebeklere doum gnnde ne aldnz/Alacaksnz?

bahsedilen kutudan bende yapmak istiyorum,ikeaya gidince alayim..

özel bi hediye almadim,kiyafet ve oyuncak aldim o gün icin.

babasida hesabina para yatiracak..

bende halen bı karar veremedım
agaç dıkmıstık zaten çam ağacı hatta uçumuzun adına yan yana annemgılın bağında duruyor

mont oyuncak ta aldıkk zaten oyuncak her ay kucuk kucuk bıseyler alıyoruz

kunye bende dusunuyorum ama aklı ermıyor su anda anlamlı bısey olsun ıstıyorumm :)

sevdi , ilk aldığımız gün oynadı baya ama şimdi sakladım , paket yapıcaz anneannesi doğumgünü hediyesi olarak aldı doğumgününde vericek

Bende hedıye almayacagım zaten o gun ıcın kıyafet vs aldık. Ama denızanasının ılkler kutusundan bende yapacagım ve takvım yaptırıyorum 2010 ıcın. dogdugu gunden bugune kadar olan her ayın en guzel resmını koyduruyorum.

evet andim fisher price almış babası
dilekçim piroş dün akşam güzel oynadı oyuncağıyla ayakta durmaktan yoruluyo bazen bende üstünü çıkarmayınca yavrum yere çömelip oynadı:))

canım bacaklarını çıkarınca yerde oluyor zaten , ben kutusundan çıkarmadığım için batu üstüne oturup da oynadı

ben debenhamsda 90 liraya aldım tesadüfen gittiğimde ,ndirim vardı , etiket fiyatı 129 liraydı..
bildiğim kadarıyla internet sitelerinin hepsinde 129 lira

Orası neresi canım.Baktım ama zaten güvenli alışveis sitelerinin stoğunda kalmamış ( Gerçi sendeki şans bizde yok ki? Senin 19'a altığın tulumu 39'a aldık biz.Yeni bi topik mi açsak acaba böle indirimleri bulunca yazsak mı ?Aldığın yer nerde canım

andişim çıkıyo biliyom cnm en başta öyle oynadı sonra taktık
eşim de 129 a lmış indirim geçen haftaymış
indirimleri yazacağımız bir topik güzel olur gerçekten biri açsın hayrına:)

hah indirim topiği tam benlik , herşeyi ucuza alan bir insan olarak seve seve yol gösteririm size kızlar buyrunnnnnnnnn

debenhams cevahirde büyük bir mağaza canım , ama indirim bitmiş piroşun eşi uğradı ama kalmamış indirim maalesef.. hepsi burada ya bak orda olması lazım..

Andinacım bende öle düşünüyorum bu işi en iyi sen takip ediyorsun.:) Bu arada Cevahirdeki debenhams bana ters olduğu için aradım ellerinde kalmamış ne zaman gelip gelmeyeceğinide bilmiyorlar.Hepsi burada da da yok ( Zaten ben birşeyi çok istesem olmuyo ya.Offf ne şansızım ben ya

kızlar bu topık ıyı olmus.bende ona ozel bısı slayt sovum dıye dusunuyorum.cunku kendı sesımden sıırde okuyacam.bırde hatıra kutusu hazır olmus olcak kucukluklerıyle ılgılı yanı.ılk bır yılın manevıyatı onemlı dıye dusunuyorum zaten herkes yavrusuna elbıse oyuncak alıyor.bence onemlı olan onlara ebveynlerden manevı seylerın kalması.mesela dıkılı agac cok hosuma gıttı.aslında bızde tema vakfına bagısta bulanabılrız dıkılı agacı olsun oglumun.

yağmurcum maneviyat tabikide önemli ama ben okadar takılmıyorum doğum günü hediyesi olarak oyuncak aldık biz ama ben zaten doğduğundan beri kızım için bir sürü şeyi kendi ellerimle hazırladım bebek şekerleri,odası için süsler saklayacağı şeyler vs. her zaman oyuncak alıyoruz evet ama d.gününü bahane ederek biraz daha pahalı kapsamlı oyuncaklar alıyoruz çoğumuz, manevi yönden düşünecek olursak ilerde bu oyuncağını saklayabilir ilk yaş günü hediyem diye...
ayrıca ben kızıma özel şeylerde hazırlıycam ilk yaşı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…