- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
denizannem bldiğim kadarıyla zeytin ağacı uzun ömürlüden öte hiç bir zaman ölmeyen bir ağaççhatta bu yüzden de mitoloji de ölmsüzlüğü simgeler.bir Egeli olarak doğru bir bilgi verdiğimi umuyorum.biliyorsundur bizde ot çeşitleri,zeytin,zeytinyağ önemli bir yerdehediye bende bilmiyorum yaaa
ağaç olayını bizde doğumu için yazlığın bahçesine zeytin diktik, hem uzun ömürlü hemde mitolojik bir ağaç tavsiye ederim,
lelalcim tema vakfıda yapıyor bu işi belki bakmışsındır zaten ama söyleyim dedim
ben şu ana kadra hiç bir şeyini vermedim veya atmadım zaten ama bir kenara kaldırıyorum tabi kçülenleri ya da mevsimi geçenleri.hepsini toptan vereceğim zaman içinden ilklerini ayırıp ilkler kutusu bende yapıcam :) aynen bende evlendiği zaman filan vermenin daha anlamlı olabileceğini düşünüyorum.Müze dediğiniz bu ilkler kutusu değil mi?
Onu bende yapacağım.
Günlüğü,fotoları karnımdaykenden başlayarak :)
İlk giysileri,en sevdiği oyuncaklarından birkaçı,ilk ayakkabısı vs.
ben bunu daha ileri bir yaşta düşünüyorum belki 18 olabilir.Yada evlendiğinde felan :)))
İnşallah ömrümüz yeter de o günleri görürürz.
annemde bugün salıncak alalım dedi.Bakalım artık.daha karar veremedik.
Pirayenin aktivite masasını koyarmısın buraya canım?
Bir fikir olur.[/B]
Müze dediğiniz bu ilkler kutusu değil mi?
.[/B]
ya evlenmezse napıcaksınız kızlar :roflol:
valla ben o kadar bekleyemem , ölümlü dünya ölürüm kalırım , kaybolur eşyalar bişey olur , bana şimdi vermek daha anlamlı geliyor ama tabi herkesin kendi bileceği iş..
bende hemen odasına asıcam :dance:
evlenincede veririm ama saklayamam ben hiç bişeyi hemen kullanmak isterim:)