Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum günü hediyemiz.Kızlar remidosa da söledim amak isteyen varsa ve gidebilme imkanınız arsa G.O.P'da Fethi Bebe var 110-TL'ye nakitte indirim mevcut Bizim oğuz ters çevirip kullanmayı tercih etti.Bakalım şimdilik sakladım.Doğum gününde vereceğim o zaman sevecek mi URL=http://img130.imageshack.us/i/grnt003b.jpg/]
dilekçim aradım sordum şimdi fotoğrafçının adını unutmuş cevahirin ordan taksime inen yolda bir fotoğrafçı dedi yakınında yeni açılan büyük bir otel varmış, marketler filan varmış yanında kolay yerde bulurlar dedi arkadaşım
piraye aktivite masasına bayılıyo hep ortada oyuncak başka bi odaya gidip başka şeyle oynasada dönüp dolaşıp onun başına geliyo yine çok güzel oynuyor sıkılmadan,verdiğimiz paraya değdi:)) inşallah senin oğluşda sever dilekçim
Neresi acaba ya olmazsa bende burada bi kaç fotoğrafçıya sorayım bi çıktı alıp bulmazsak kocisi ikna edip yollara düşeceğiz artıkın.Sağol canım.
Valla bizimki biraz garip işte elindeki fırçayı masaya tercih etti.:) Sanırım bizimki artık sıkıldı oyuncaklardan bi oda dolusu oyuncağımız var öö geldi çocuğa artık.Ama napim bende çok heves ediyorum.Hem masa çok güzel şimdi olmasa bile ilerlyen zamanlarda öğrenmesine çok yardımcı olacağını düşündüğümden parayı çöpe atmış olduğumu düşünmüyorum bende canım