Bebeklere doum gnnde ne aldnz/Alacaksnz?

bizde magnet yaptır ilerde onu saklar oda güzel bi hatıra olur oğlum için :) ilklerinden oluşan bi kutu yapıcam koçtaşi a gidersem inşallah ananesine şakayla karışık yaramaz topları sipariş verdim o anlamıştır derdimi babasınla bende aktivide masası düşünüyoruz pamuk eller cebe bende hediye olarak kıyafini alırım kuzumun eee yeter harhalde zaten doğumgünü birsürü para ilerde daha çok şey yaparız zaten devamlı yapmaya çalışıyoruz yaa.

magnet bende hazırlıycam kızıma benim hediyemde bu olur bierde mektup yazıcam pirayeme
çağancım sağol tatlım,bugün sportif takıldı piroş:))

Bu hafta adanaya gittiğimde alcam artık son anda karar verip :)))

Aktivite masası güzel bir seçenek.benim kızda sever eminim.Ama artık en çok ne hoşuma giderse onu alayım.

Andina evlenirler kız :))))) Evlenmem diyen ben bile evlendiysem:)

Piraye evet bende bunları seviyorum.Çok güzel masanız.Eşime gösterdim bizim kız üzerine çıkar diyor.Bende Piroş da çıkıyormuş zaten dedim :))))

Yağmurcum slaytta güzel olur.

Walla öneriler çok güzel.magnet felan.Yanlız bu magneti iyi seçip,yazısının silinmemesine özen göstermeli.Ben geçen gördüm bi yerde.üzerindeki kağıt bi kaç yıl sonra kopacak gibi duruyordu.

Herşey olabilir hediye.Maddi manevi.Zaten kasım anneleri baya bişey saklayacak bebeklerine :)))

Hesabına para yatırmak da güzelmiş.

Özel hayat sigortası nasıl bir seçenek kızlar??

Andiş sen bir bankacı olarak ne diyorsun?

darkçım evet çıkıyo üstüne zor indiriyorum:))
sende güzel bir hediye seçersin kesin... ceroşu sal oyuncak mağazasına en çok ney dikkatini çekerse al:)

darkcım özel hayat sigortasından kastın nedir? sağlık sigortası mı yaşam sigortası mı?

Ben batuya BES yaptırdım doğduğunda , yani Bireysel emeklilik sistemi , her ay 100 lira yatırıyorum , 10 sene sonra istersem parayı toplu şekilde çekip eğitimine harcayabilirim , yada düğün zamanı kendi çekebilir , yada 60 yaşında emekli olur bi güzel yer o parayı afiyetle :))

bence herkes çocuğuna BES yaptırmalı , hesaba attığınız paralardan çok daha yüksek getirisi..

darkcım özel hayat sigortasından kastın nedir? sağlık sigortası mı yaşam sigortası mı?

Ben batuya BES yaptırdım doğduğunda , yani Bireysel emeklilik sistemi , her ay 100 lira yatırıyorum , 10 sene sonra istersem parayı toplu şekilde çekip eğitimine harcayabilirim , yada düğün zamanı kendi çekebilir , yada 60 yaşında emekli olur bi güzel yer o parayı afiyetle :))

bence herkes çocuğuna BES yaptırmalı , hesaba attığınız paralardan çok daha yüksek getirisi..

cnm hangi bankadasın sen tüm bankalardamı var o sisitem yoksa senin çalıştığın bankadamı?banada çok iyi bi fikir geldi

canım tüm bankalarda var , yada herhangi bir sigorta şirketine gidip yaptırabilirsin neticede sigorta ürünü ama bankaya gidersen daha çok yardımcı olurlar hemde hesabından takibin kolaylaşır.. herhangi bir özel bankaya gidip çocuğuma BES yaptırmak istiyorum dersen yardım ederler.. Bireysel müşteri temsilcisine gidip soracaksın yerimseniben

Andinacım walla bende ne dediğimi bilmiyorum.Eşim öle dedi ama yanlış demişim benim istediğimde BES canım.

Hayat sigortası demişim yanlışlıkla.

Emeklilik sigortası istiyorum 10 yıl sonra olanlardan.
Ama bu ay yeterli bütçem yok ya.Napsam ki.Tam doğum gününde hazır olmaz.

ben debenhamsda 90 liraya aldım tesadüfen gittiğimde ,ndirim vardı , etiket fiyatı 129 liraydı..
bildiğim kadarıyla internet sitelerinin hepsinde 129 lira

ıyı gunlerde kullanın tatlım.. Bende o gun debenhams de urunu 90 a gordum alsam mı almasam mı 10 dk dusundum sonra vaz gectım.. Cunku hangı oyuncakdan alsam yuzune bakmıyor. O gun masalcı tırtılı aldım bende ordan ve bır kac kıyafet.
Debenhams ın kıyafetlerıne bayılıyorum..

kızlar bende dün bi saat gördüm her aya 1 fotoraf 12 adet biri o şekilde davitiye hazırlamıştı lelal sanırım 70 tl di acaba onu ilerde saklar mı?sizne nasıl olur odasına asarım diede düşündüm aktivite masası bişekilde alınır doğum günü hediyesinin yanında ek hediye manalı saklanacak bişey olsun istiyom ama bişeyde gelmedi aklıma

Ağaç çok hoş bir fikir yalnız malum burası Türkiye ve parklardaki ağçları bile kesen bir zihniyet var.
Biz eşimle tanıştığımızda ıhlamur dikmiştik bizim için anlamı olan boğazda bir parka. Ağacı büyüttük ettik 6. senesinde kontrol etmeye gittiğimizde ağacın yerinde yeller esiyor. Sözümona belediye parkta düzenleme yapmış. Düzenlemeyi yaparken de bizim ağacı odun yapmış...
Ağaç dikecekseniz emin yerlere dikin derim, benden söylemesi...

Bizimde hepsi buradan geldi aktivite masamız oğlumun ilk yaptığı muzu ısırmaya çalışmak oldu.Ama şimdi hasta olduğundan pek ilgisini çekmedi.10 gün kaldı doğum günümüze inşallah o zamana kadar iğleşirde tadını çıkarır

X