bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz

Chicco manuel pompayı pek kullanamadım diyen çok olmuş ama ben izindeyken o kadar çok kullanıp süt stokladım ki, dondurucuda 20 porsiyon sütüm olduğunu bilirim :) Hemen çalışmaya başlamama rağmen bebişim ilk altı ay sadece anne sütü aldı bu sayede. profesyonel olmuştum sağmakta. Şimdi elektrikli aldım, bakalım nasıl olacak.

Merhaba, bebek gelisimi ile ilgili su an bir kitap okuyorum. Orada 3 gunden fazla sut depolayin diyor. Burada amac sutun bozulmasi degil bebegin ihtiyacina gore sutun zamanla degismesiymis. Soyle ki; bebek buyudukce gelisimi ve ihtiyaclari degisiyor, anne sutude buna paralel olarak degisim gosteriyormus.
Yani sutu uzun sure depoladiginizda bebeginizin o anda ihtiyaci olan sutu veremiyor olabilirmissiniz.
Bende kitapta okudum :)

33 günlüğüz şu ana kadar gereksiz aldığımı düşündüğüm bir şey olmadı belkide daha çok yeniyiz ondan olabilir ama burun aspiratörünün işe yaramadığını anladım....

merhaba
burun aspiratörü bi işe yaramıyo gerçekten
eczaneden otribebe burun aspiratörü al.
ağzınla çkeiyosun. çok güsel ve pratik
diptekileri bile çekiyo temizliyo

Merhaba, bebek gelisimi ile ilgili su an bir kitap okuyorum. Orada 3 gunden fazla sut depolayin diyor. Burada amac sutun bozulmasi degil bebegin ihtiyacina gore sutun zamanla degismesiymis. Soyle ki; bebek buyudukce gelisimi ve ihtiyaclari degisiyor, anne sutude buna paralel olarak degisim gosteriyormus.
Yani sutu uzun sure depoladiginizda bebeginizin o anda ihtiyaci olan sutu veremiyor olabilirmissiniz.
Bende kitapta okudum :)

Evet, çok doğru. Hatta sabah, öğle akşam ve geceyarısı sağılan sütlerin yoğunlukları bile farklı. Bebeğin itiyacına göre hep ama çalıştığım için ya mama verecektim ya da sabah öğle akşam ve gece sütlerine (tabii bir de saklanma tarihlerine) mümkün oluğunca dikkat ederek saklanmış süt... Tabii sütü tercih ettim. Keşke yanında olsaydım da emzirseydim ama mümkün değildi.

biraz acimasiz olacak ama gelen hediye elbiseleri cok gereksiz buluyorum:) aralarinda hosuma giden var gitmeyen var.bedeni büyük alip kislik alan nasil giyecek.bu kis giyemiyor büyük geliyor seneyeki kis kücük gelecek:) onun haricinde aldigim meyve emzigi..coook gereksiz bisey meyve icinde vicik vicik oluyor cocugun heryeri batiyor eller yapis yapis sonra fileside dogru düzgün temizlenmiyor cok gereksiz bisey okadar para verdim birde..hastane cikisi takimlarida cok gereksiz buluyorum..bedenleri olmuyor büyük geliyor genelde..

0-13 kılo oto koltugumuzun ıcıne aldıgım bas destegı cok gerekszımiş hıc kullanamdık cunku cıhcconunkınde kendı bas destek yastıgı vardı:((

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum.Ben Allah nasip ederse mayıs ortasında doğum yapıcam. 0-3 aylıkları uzun kollu alsam diyorum temmuz ağustos ayıda çok sıcak olacak karışık alsam kaç tane uzun kollu zıbın kaç tane kısa kollu alsam acaba 0-3 aylıkları çok kullanamıyor hemen büyüyorlar demiş bazı arkadaşlar fikir verirseniz çok sevinirim.

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum.Ben Allah nasip ederse mayıs ortasında doğum yapıcam. 0-3 aylıkları uzun kollu alsam diyorum temmuz ağustos ayıda çok sıcak olacak karışık alsam kaç tane uzun kollu zıbın kaç tane kısa kollu alsam acaba 0-3 aylıkları çok kullanamıyor hemen büyüyorlar demiş bazı arkadaşlar fikir verirseniz çok sevinirim.

smone öncellikle allah kurtarsin..benim kizimda mayis ayinda dogdu sonunda dogdu ve haziranda yasadigimiz sehirde 2 hafta cok soguktu ve yagmurluydu..ben allahtan kisin aldigim icin zibinlari 4 5 tane uzun kollu vardi ve bazen yetmiyordu..kakasini yapiyor süt islatiyor agzi akiyor falan degistirmek gerekiyor sürekli..ama tabi senin bulundugun yerin ikliminede bagli temmuz agustos ayindada öyle bi sicak vardiki ciplak biraksak yeriydi yani kisa kollu zibinlar bile kalin geliyordu hep isilik oluyodu bebegim..sana tavsiyem yaz icin pamuklu mümkünse kolsuz zibinlar alman..2 3 tanede uzun kollu al yine hava sartlarina göre..haaa bu arada aldigim 0-3 aylik uzun kollu zibinlarida hala giyiyor 7 aylik oldu:)))))hem yazi hem kisi gecirdik nerdeyse..:))

ben bebeğime bebek arabası, beşik, anakucağı, kanguru, biberon, emzik, deterjanları ve küvetiyle filesini aldım. kıyafete hiç para vermedim annem ve ablam sağolsunlar herşeylerini aldılar hala daha almaya devam ediyolar. emzik hariç herşeyi kullanıyorum hiç boşa masraf yapmamışım. oyuncak birkaçtane aldım oyum minderini kendim yaptım biraz daha büyüsün oyun halısı yapıcam keçelerden.

emzirme yastığı aldım fakat hiç kullanamadım.ama kullananlar faydasını görenlerde var.

Son düzenleme:
hamak aldım anca 2-3 ay kullandım. onun yerine salıncak alsaydım suan hala kullanıyor olurdu. aynı fiyattı. kanguru aldım ya 1 ya 2 kere kullandım hem cocuk için hem bizim için oldukca rahatsız ediciydi. attım kenara duruyorlar. ve doğumdan önce en gereklileri almaya çalıştım. doğduktan sonra ihtiyaca göre alınsa iyi olur.

Back