bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz

pudrayı zaten bi stede okudum pişik yok edici değil tam tersi bebeğin bacak kıvrımlarında kızarıklık yapıcıymış en iyisi nemlendirici yağ lar pudra artık eskide kaldı sanırım...:uhm:

evet en lazım olan şeydir biberon asla asla dememek lazım kızlar mama olmasa bile su için lazım
bende asala emzik vermem diyordum ama şimdi ev emzik dolu malesef bebekler bizim fikirlerimize pek uymuyor

yeni doğan biberonu almıştım. 6. aydan sonra daha büyük biberon alınması gerekiyor. o yüzden aldığım biberonu kullanmayacağım.

arkadaşlar şu puset işini ne yapacağız.kullanıp iyiki şu marka-modeli aldım diyenler varsa fikr verebilirmi?ilk aylarımız kışa gelecek.çok kullaınılır mı?

iki şeye pişmanım kiracı ve tayinci biri olarak büyüyen karyola yerine park yatak almadığıma (gerçi bir sene içinde 3 ev değiştireceğimi tahmin edemedim) ikincisi kullanışından ve manevra hakimiyetinden dolayı memnunum ama çift yönlü bebek arabası almadığıma çok pişmanım ...

henüz 34 günlük anneyim, şu ana kadar gereksiz gördüğüm hiç bir şey almamışım, zaten çok fazla bişey almamıştım, doğumdan sonra ihtiyacım oldukça aldım, iyiki de öyle yapmışım, çünkü ilk çocukta tecrübesiz oluyoruz, gerekli gereksiz bi sürü şey alabilirdim, ama kendimi tuttum, şimdi gereksiz şeylerin yerine herşeyin en iyisini alıyorum kızıma ihtiyacım oldukça

henüz 34 günlük anneyim, şu ana kadar gereksiz gördüğüm hiç bir şey almamışım, zaten çok fazla bişey almamıştım, doğumdan sonra ihtiyacım oldukça aldım, iyiki de öyle yapmışım, çünkü ilk çocukta tecrübesiz oluyoruz, gerekli gereksiz bi sürü şey alabilirdim, ama kendimi tuttum, şimdi gereksiz şeylerin yerine herşeyin en iyisini alıyorum kızıma ihtiyacım oldukça

iyi yapmışsın. alkisalkisalkis

ben en çok bundan korkuyorum herhalde mağaza mağaza dolaşırım ben...kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

çok yerinde bir konu olmuş ben de nisanda doğum yapacağım. gerçi bir çok ihtiyacı aldık ama hala kıyafet almak istiyordum. biraz frenlerim artık. ama zaten 0-3 aylık kıyafetlerini aldık. çünkü nisan bebeği olacak ve antalyada yasıyoruz bebişim 3 aylık olana kadar müthiş sıcaklar başlayacak. çıtçıtlı bady ile idare edeceğiz galiba. teşekkürler deneyimlerinizi paylaştığınız için.

daha önce bir bebeğimi kaybettim
ve birçok acılar üzüntüler sonrasında bu bebeğime kavuştum çok şükür
belkide bu yüzden hamileyken çok büyük heveslerle mutluluklarla birde lazım olur acil durum olur belki doğumdan sonra alamam diye hoşuma giden çok şeyi hatta herşeyi aldım diyebilirim
pişmanlık değilde keşke almasaydım dediklerim;
eylül ayında doğum yaptım,kış bebeği olacağı için kışlık şeyler aldım

ayaklı tulumlardan çok almıştım üşümez iyi olur diye ama bebeğim çabuk büyüdü birden,şimdi onları kullanamıyorum

ben alttan çıtçıtlı atletler almıştım çok güzel çokta kullanışlı ama üst tarafı da çıtçıtlı omuza gelen kısım,burası bebeğin cildini tahriş ediyor çok sinir oldum :(
omuzlarında çıtçıtlı yerine düğmeliler daha iyi

ve çok şık çok tatlı takımlar almıştım;mesela genelde kazak pantolon ve üstüne yeleği ceketi olan takımlar :) ama yelek ve ceketlerin önleri fermuarlı,kesinlikle kullanamıyorum bebeğimin ağzına boğaz kısmına geliyor bu fermuarlar.

ve genelde önden düğmeli kıyafetler daha kullanışlı ,bazen kafasından geçirmek sorun olabiliyor veya bebeğim bu durumu sevmiyor bazen

chicco iyi markadır deyip onun banyo setini aldık ama şampuanı,pişik kremi,bebe yağı hiçbirini sevmedim ve bebeğime kullanmadım attım

bakım çantası aldım,alt kısmı bebek bezi ıslak havlusu için,
üst kısmında içinde biberon koyulacak yer felan bayağı tefferruatlı bişey
ama hiç kullanışlı değilmiş pişman oldum
küçük şık bavul değilde buna benzer spor çantalar daha kullanışlı geldi bana

göğüs pedi lazım olur diye büyük bir paket almıştım,ama lohusalıkla kullandım
sonra gerek kalmadı bir sürü göğüs pedi duruyor şimdi öylece

benim keşke almasaydım dediklerim bunlar
herkese sağlıklı doğumlar dilerim

gereksiz aldığım tek şey zıbın oldu belki kullananlar vardır ama ben kullanmadım herkes lazım dedi banada aldırdılar kendileride aldılar ama en fazla 1 hafta kullanmışımdır 20 den fazlaydı çoğu hala paketli yakınlarıma aldırmıyorum hediye ediyorum artık napalım

bende zıbın konusuna katılıyorum hiç kullanmadım keşke almasaymışım.Bazı kıyafetleri de keşke almasaymışım dememin sebebi bedeninin oğluma küçük gelmesi oldu ilk zamanlar giyilecekler bol bol alınabilir ama sonrası için acele edilmemeli oğlum 8 aylık ama 1 yaş kıyafetleri oluyo heves edip aldığım çok kıyafet olmadı ayından dolayı kanguru almıştım oğlum hiç sevmedi hemde hem normal almıştım hemde babasling almıştım kullanamadım biberon emzik hala kullanamadım hiç istemez otomatik beşik almıştık gazına iyi gelir diye 5 dakika oturmadı bazı şeyleri iyi düşünüp almak lazım

Back