bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz

ben bebeğim için aldığım hiçbirşey için pişman olmadım emzirme yastığından yan yatma
yastığına kraft dondolinden evde kullanmak için baston bebek arabasına kadar......
bir de ilk doğduğunda birçok şey almaktansa ihtiyaca göre aldık....

burun aspiratörü almıştım chicco nun hiç memnun kalmadım.
otribebe aldım çok kullanışlı.
başkada pişman olduğum olmadı çocuk büyütenlere sorarak alışveriş yaptım.
deneyim herşeydir :))

bende oyun parkı almıstım ama yuzune bıle bakmıyo sımdı bı kac kere ınceledı ama sımdı hıc ıstemıyo yurutecede dogru durust bınmedı oda bosa yanı kıyafet konusunda bazı elbıselrı kaldı hıc gıyemeden bırde pusetımız cok agır ındır kaldır erıngclıgımden onuda kullanamadım durumu ıyı olmayan bı aıle var üçüz bebklerıne yolladım baskada bısey yok sımdılık

oyuncaklar hakkında neler düşünüyorsunuz. ilk arabam çok hoşuma gitti ama daha doğum yapmadım alsam mı?

2 kutu göğüs pedi aldım
hiç öyle taşacak kadar sütüm olmadı öylece duruyor

ben bebeğim için aldığım hiçbirşey için pişman olmadım emzirme yastığından yan yatma
yastığına kraft dondolinden evde kullanmak için baston bebek arabasına kadar......
bir de ilk doğduğunda birçok şey almaktansa ihtiyaca göre aldık....

canım bende baston aldım ama dısarıda kullandım evde nasıl kullandın kı

ben kızım doğmadan alışverişe başladım 2 valiz dolusu elbise aldım ama hepsini boy boy aldım içlerinde giydiremediğim pek az şey var. onlara da hiç üzülmüyorm çünkü hepsi çok güzel ve ilk çocuk-ilk torun olduğu için mutlaka kardeşlerime yahut diğer çocuğuma yarayacağını düşünüyorum. zaten benim kızım minyon bir şey 3-6 atletlerini hala giydiriyorum 11 aylık. bayağı esniyorlar çünkü.
oyuncak konusunda sıkıntılarımız oldu bizim, kızım hiçbir oyuncağa öyle uzun süre pas veren biri değil. evde çok fazla oyuncağımız var ama ben hepsini indirim dönemlerinde aldım o yüzden satsam da para ederler.
bizim hayal kırıklığımız sleeper oldu. çok para verdik evde duruyor satamıyorum da kargosu çok tutar. evde öyle duruyor.
playskool ilk bisikletimi ben de aldım. ümidim hiç yoktu ama kızım ona çıldırıyor! onunla evin her yerine gidiyor. gene playskoolun jimnastik aleti var adını tam bilmiyorum onunla önerilen yaşta oynamazdı ama şimdi çok seviyor. önerilen ayında sevmezse ümidi kesmeyin daha sonra sevebiliyorlar.
sonuç olarak ben şu anda bebek alma dönemine gelene kadar oyuncak almamaya yeminliyim. ama kıyafet tam gaz devam ediyor.

birkaç sayfa okudum burun aspiratöründen şikayetçi olan çok. size annemin tavsiyesi, tel tokanın poposuyla kalıplaşmış sümüğü çok kolay alabiliyorsunuz hem de hiç hissettirmeden. ben de denedim tam sonuç aldım.

ay şeklinde olan emzirme yastığım vardı işime yaramadı ama sonradan onu destekli oturma minderi olarak kullandım.

bir de ben şapka ve eldiven hiç kullanamadım her bebeğe göre değişir gerçi ama hepsi ilk günkü gibi tertemiz duruyor. kışın birkaç kere bere takabildik o da bağlamalılarından yoksa kafasında hiç tutmuyor.

son olarak ben doğduğunda bir beşik almıştım kızıma biraz da büyükçeydi. hala onu kullanıyorum odasında yatırmaya başlamadım yazın başlayacağım. sabahları kenarlarından tutup kalkıyor bizi bağıra bağıra uyandırıyor. en iyi yanı da ordan düşmemesine rağmen düşmekten çok korkuyor kesinlikle sarkmıyor. maşallah.

Güzel ve verimli paylaşımlar olmuş hanımlar devamı gelmesi dileğiyle üst sayfalara taşyorum konuyu :))

çok verimli bi konu olmuş bu daha şimdiden anladımki bisürü tulum almıştım ve hep hep ayaklı galiba hata yapmışım :(

doğumdan sonra (0-6 ay) giymesi için çok çorap almıştım.
yürümediği için kirlenmiyor zaten.ama eldiven ve önlük( kustuğu için) bayağı bi ihtiyacım olmuştu.
dönenceye dünyanın parasını verdim.ama çok da gerekli değilmiş.
0-1 yaş için özellikle fazla oyuncağın gerekli olmadığını düşünüyorum
ilgilenmiyor çünkü.

Bebek yağlarının petrol yağından üretildiklerini ve direkt karaciğeri etkilediğini öğrenince çok pişman oldum, cildimize sürdüllerimizin en az yediklerimiz kadar önemli olduğunu biliyorum ve
şimdi bagno di roma nın %100 Organik sertifikalı bebek Kremlerini kullanıyorum

Kızlar bende 1 tane hastahane çıkışı 10lu takım aldım battaniyesi falan herşeyi olanlardan 2 tanede 5li takım aldım onun dışında alt açma aldım bi iki takım falanda aldım battaniye aldım yedek temiz dursun diye hem penye olanlardan hem örgü olanlardan portbebe takımı aldım ondanda en çok ana kucağını kullanırım herhalde çorap aldım zıbın aldım biraz yaz bebesi olacağı için zıbınlar dursa yeter zaten bunları bi coğunuda ben almadım zaten halaları ile kayın valdem aldı doğumdan sonra da alip duracakları için çok fazla olmasın dedim bide arkadaşlar çabuk küçülüyo dediler bakalım zamanla ihtiyaca göre artık biberonla emziğimizi de eşimin 4 yaşında yeğeni var o ben alacam diye tutturmuş o aldı işte beşik olarak da park yatak almayı düşünüyoruz bebek arabasıda ihtiyacım olursa alayım diyorum çalışan anne olnca kullanamam gibi geliyor şu anda aklımda olan bakım seti be bezinide alırsam hastahane çantamı hazırlayıp koyacam artık

Chicco manuel pompayı pek kullanamadım diyen çok olmuş ama ben izindeyken o kadar çok kullanıp süt stokladım ki, dondurucuda 20 porsiyon sütüm olduğunu bilirim :) Hemen çalışmaya başlamama rağmen bebişim ilk altı ay sadece anne sütü aldı bu sayede. profesyonel olmuştum sağmakta. Şimdi elektrikli aldım, bakalım nasıl olacak.

Back