oyy canım yeni gördüm mesajını konu sahibi bendim bu konudan 4-5 ay sonra yine yandı çocuğum ama bu sefer eli yandı köyde sobaya yapıştırdı ama geçti çok şükür bebeklerde çabuk geçer yaralar yanıklar ben patlatma derim çünkü enfeksiyon kapar zaten kendiliyinden çabuk patlayacaktır fazla öyle kabarık durmaz ama patladıktan sonra iyi dezenfekte edilmiş makasla sarkan deriyi kese bilirsin bi yere takılmasın diye çok geçmiş olsun canım bebişini Allah bağışlasın acil şifalar versin inşallah :*Konu eski ama bir gören olursa diye yazıyorum.dokuz aylık kızımın elinin içi yandı.doktora goturduk krem verdi.kotubbir yanık değil ama içi su topladı.su toplayan yerleri akisinami bırakalım yoksa patlatim suyunu akitalimmi ne yapalım hiç bilmiyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.
Sagol. Allah razı olsun cevabın için.iz kalacak diye çok korkuyorum. O yüzden ne yapacagimi şaşırdım.sanada çok geçmiş olsun.bu çocuklarla da bize kolay gelsinoyy canım yeni gördüm mesajını konu sahibi bendim bu konudan 4-5 ay sonra yine yandı çocuğum ama bu sefer eli yandı köyde sobaya yapıştırdı ama geçti çok şükür bebeklerde çabuk geçer yaralar yanıklar ben patlatma derim çünkü enfeksiyon kapar zaten kendiliyinden çabuk patlayacaktır fazla öyle kabarık durmaz ama patladıktan sonra iyi dezenfekte edilmiş makasla sarkan deriyi kese bilirsin bi yere takılmasın diye çok geçmiş olsun canım bebişini Allah bağışlasın acil şifalar versin inşallah :*
cümlemizden canım ne demek yok hiç iz kalmıycak merak etme çabucak geçecektir annesi meraklanma, sağol sana da geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin bizi evlatlarımızla imtihan etmesin inşallahSagol. Allah razı olsun cevabın için.iz kalacak diye çok korkuyorum. O yüzden ne yapacagimi şaşırdım.sanada çok geçmiş olsun.bu çocuklarla da bize kolay gelsin
estağfurullah ne rahatsızlığı eğer kabarcıklar patladıysa ve artan deri varsa sarkıp bir yerlere takılma riski varsa dezenfekte edilmiş küçük bir makasla dikkatlice kese bilirsin ama kabarcık daha bugün sönüp yapışmışsa bekle 1 gün geçsin de öyle kes artan deri kesilince daha çabuk iyileşiyo ve üzerine de merhem sürersinSelam.ben yine seni rahatsız ediyorum ama benim kızın eli böyle oldu.kabarcıkları patlaması sönüp yapistiEki Görüntüle 1822651
Dün bi baktım yapışmış.kalkacak gibide değil.cımbızla çekip alimmi.yoksa zamanla kendi dokuluyormuestağfurullah ne rahatsızlığı eğer kabarcıklar patladıysa ve artan deri varsa sarkıp bir yerlere takılma riski varsa dezenfekte edilmiş küçük bir makasla dikkatlice kese bilirsin ama kabarcık daha bugün sönüp yapışmışsa bekle 1 gün geçsin de öyle kes artan deri kesilince daha çabuk iyileşiyo ve üzerine de merhem sürersin
istersen bekle bebişin canı yanmasın zaten o ayrılacak kendiliyinden ve sarkmaya başlıycak o zaman bi yere takılmasın diye kesersin çünkü kabarcıklar küçük küçük ve kesmesi biraz zor ola bilirDün bi baktım yapışmış.kalkacak gibide değil.cımbızla çekip alimmi.yoksa zamanla kendi dokuluyormu
Allah razı olsun hep içimi rahatlatıyordu.tamam dokulur diyorsan hiç ellemicem kalkmaya başlayana kadar.bi bakıyorum bebek bebek kahverengi eli .böyle kalacak diye korktumistersen bekle bebişin canı yanmasın zaten o ayrılacak kendiliyinden ve sarkmaya başlıycak o zaman bi yere takılmasın diye kesersin çünkü kabarcıklar küçük küçük ve kesmesi biraz zor ola bilir
cümlemizden canım ne demek , yok merak etme kalmaz hiç bir şey bu düşüncelerini bende yaşadım ama geçti gitti çok şükür :)Allah razı olsun hep içimi rahatlatıyordu.tamam dokulur diyorsan hiç ellemicem kalkmaya başlayana kadar.bi bakıyorum bebek bebek kahverengi eli .böyle kalacak diye korktum
Çok sagil Allah iyimi karşıma senin konuyu cikardida sana sordum.rahatlattiun için sağol.inşallah iz kalmaz da kızımın tertemiz elinin resmini de paylasirim burdacümlemizden canım ne demek , yok merak etme kalmaz hiç bir şey bu düşüncelerini bende yaşadım ama geçti gitti çok şükür :)