Bebeklerde yanık

rahat ol canım her şey güzel olacak inşallah :) 10-15 mi :KK70: yok canım o kadar bekleyemezsin :KK70: en fazla çocuk 2 yaşına gelince 2ciyi istersin benim gibi :)

rahat ol canım her şey güzel olacak inşallah :) 10-15 mi :KK70: yok canım o kadar bekleyemezsin :KK70: en fazla çocuk 2 yaşına gelince 2ciyi istersin benim gibi :)
Yok kız benım hamilelik lohusa ve buyur cok zor gecti ve hala gelmedi cesaret yok

benim de öyle neredeyse 2 senedir uyku nedir bilmiyorum her şeye sinirleniyorum her gece çocuk uyumayınca ve ya etrafı çok dağıtınca topla temizle bitmeyince oturup ağlıyorum kafamı duvarlara vurasım geliyor ama yine de eninde sonunda sakinleşecekler hep böyle kalmazlar ya yapmazsam da ilerde pişman olacağımı biliyorum o yüzden 2ciyi istiyorum üstelik o olup da doğana kadar 1ci büyür baya hem kardeşine ablalık yapar onunla oynar ilki gibi zor da olmaz ha bir de diyorlar ki ilk çocuğun yaramazlığı çoğunlukla yalnız olmasından kaynaklanıyormuş daha aklı ermeden kardeşi olmuş olsaymış bir birleriyle oyanamaktan anneye zorluk çıkarmazlarmış :) eşin ne düşünüyor bu konuda

Arada konusunu acar bende ısı bırakıp yardım edeceksen yapayım derım.susar.lohusslıgımı burnumdan getırıp bebel buyıtmede bır yardımı olmauıp ustune kostek oldugu ıcın ıstemeue hakkı yok.

tamam canım sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsınız önemli olan senin hazır olman :) bu arada kızının adı ne merak ettim :)

maşallah güzel isim Allah bağışlasın Allah bahtını güzel eylesin
Zaten anlamıda ıcı dısı guzrl demek:KK48: ınsallah bahtıda guzel olur annesının cektoklerını cekmez.senınde bır evladın daha olur ınsallah

Zaten anlamıda ıcı dısı guzrl demek:KK48: ınsallah bahtıda guzel olur annesının cektoklerını cekmez.senınde bır evladın daha olur ınsallah
amin inşallah :) Allah herkesin gönlüne göre versin

X