Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim de öyle neredeyse 2 senedir uyku nedir bilmiyorum her şeye sinirleniyorum her gece çocuk uyumayınca ve ya etrafı çok dağıtınca topla temizle bitmeyince oturup ağlıyorum kafamı duvarlara vurasım geliyor ama yine de eninde sonunda sakinleşecekler hep böyle kalmazlar ya yapmazsam da ilerde pişman olacağımı biliyorum o yüzden 2ciyi istiyorum üstelik o olup da doğana kadar 1ci büyür baya hem kardeşine ablalık yapar onunla oynar ilki gibi zor da olmaz ha bir de diyorlar ki ilk çocuğun yaramazlığı çoğunlukla yalnız olmasından kaynaklanıyormuş daha aklı ermeden kardeşi olmuş olsaymış bir birleriyle oyanamaktan anneye zorluk çıkarmazlarmış :) eşin ne düşünüyor bu konuda
Arada konusunu acar bende ısı bırakıp yardım edeceksen yapayım derım.susar.lohusslıgımı burnumdan getırıp bebel buyıtmede bır yardımı olmauıp ustune kostek oldugu ıcın ıstemeue hakkı yok.